אמא בריבוע
New member
../images/Emo32.gif הלכה המכונה, הלך גם התנור ../images/Emo4.gif
המכונת כביסה התקלקלה לי לפנייומיים. כל הלוח בקרה עם הכפתורים החליט להיכנס פנימה לתוך המכונה ואני לא יכולה להפעיל אותה. מילא, נזמין טכנאי ונקווה שלא צריך מכונה חדשה בגלל הפאנל הזה. בעיה יותר גדולה בעקבות המעבר
היינו אמורים להחליף את הכיריים בילט-אין שלנו בתנור בישול ואפייה של אחי אבל אחי בירר ומצא שלסדר אצלו במטבח מקום לכיריים בילט-אין זה הוצאה שהוא לא יכול להרשות לעצמו. נתקענו עם כיריים שאין לנו איפה לשים ובלי תנור בישול או אפייה. בעוד כמה ימים אנחנו צריכים להחזיר את מפתחות הדירה הישנה לבעלים והכיריים עוד שם. אין לנו בעיה למכור את הכיריים לדייר שיבוא אחרינו אבל לא בטוח שזה יספיק בשביל לקנות תנור חדש. לקחת את הכיריים לדירה החדשה זאת אופציה אחרת, אבל לא יהיה לנו איפה לשים כדי שנוכל להשתמש. סתם להניח על הרצפה במקום איפה שאמור להיות התנור זה כל מה שנוכל לעשות. למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות? מישהו רוצה להחליף כיריים בילט-אין בתנור בישול ואפייה???
המכונת כביסה התקלקלה לי לפנייומיים. כל הלוח בקרה עם הכפתורים החליט להיכנס פנימה לתוך המכונה ואני לא יכולה להפעיל אותה. מילא, נזמין טכנאי ונקווה שלא צריך מכונה חדשה בגלל הפאנל הזה. בעיה יותר גדולה בעקבות המעבר