הלכתי לי לסטימצקי

../images/Emo32.gif הלכתי לי לסטימצקי

ביום שלישי(היה לי שיעור חופשי) הצצתי בעיתון שקשור לגיטר פלייר , פתחתי ישר בעמ' 73 וראיתי את ג'וני!!!! תמונה שאין לי ...
והיה כתוב שם על איזה גיטרה ואפקטים/איך שלא תקראו לז הוא ממליץ, (פנדר יגואר אם תהיתם- שהוא הכי אוהב(וגם אני כי דיי קל לצייר אותה) והוא דיבר שם על כל מיני דברים שקשורים אז מי שמבין בזה יכול לעזור לי... לא בא לי לשלם 55 שקל על חצי עמוד ... אפילו שזה ג'ון, אבל בצד השני יש דייב נאברו
היום המוכרת התקשרה אלי ואמרה ש"אין להם כזה דבר בסטימצקי".. האם אפשר עוד להזמין את הקראנג באינטרנט

paradoxile

New member
שאני אבין

מה רע בדייב נבארו? דבר ראשון הוא גם ניגן בפלפלים דבר שני יש לו אלבום סולו מצויין דבר שלישי הוא מנגן בJANE'S ADDICTION שהיא להקה מכובדת בפני עצמה אני מניח שאפשר לסלוח לו על זה שהופיע בקליפ של מריה קארי

מי זאת מאריה קארי../images/Emo35.gif

זה לא רק בגלל דייב, זה שהעיתון עולה 55 ש"ח ואני רוצה רק את התמונה של ג'ון+על הציוד שהוא המליץ שמה.

rhcpamit

New member
דייב נבארו

טוב הוא גרם לתקופה אפלה ברד הוט וניסה לשנות את הסיגנון , הוא חרא של בן אדם ...

lollapalooza

New member
../images/Emo12.gif

תקופה אפלה
ניסה לשנות סגנון
תראה, על האיכויות של OHM אפשר להתווכח, (אני מאוד אוהבת אותו) אבל להזכירך, חוץ מדייב היו בלהקה עוד 3 חברים, הוא לא החליט לבד שום דבר, וכל שינוי סגנון שהיה, היה באחריות כולם. חוץ מזה, זה לא נוגד את העובדה שהוא גיטריסט מעולה.

rhcpamit

New member
ראיתי הרבה...

וגם הרבה ספרו לי את זה , במקרה גם יצא לי לראות תוכנית שלמה שהוכיחה לי את זה

lollapalooza

New member
והנה שאלה-

מה לעזאזל צריכה לעניין אותנו האישיות שלו
או החיים הפרטיים שלו
וזה גם נורא לא קשור,דיברו פה על זה שהוא מוזיקאי מוכשר, לא על אם הוא בנאדם טוב או לא. ואם כבר אנחנו נכנסים לזה- אני לא מאחלת לך חיים כמו שהיו לו. אם יש לו דפיקויות זה הגיוני.

rhcpamit

New member
קודם כל

הוא התחתן עם איזה זונה , הוא חסר חברים ואחד היחידים הוא מרילין מנסון (בעע) , הוא חי בבית ענקי בלי אף אחד ומתרברב בזה בתוכניות עלובות בmtvואנשים סיפרו שהיו קרובים אליו עליו שיש לו חרא של אישיות את השאר אני לא זוכר אני אכתוב לך שאני אזכר. ובקשר למה שהדס כתבה , אותי מעניין האישיות כי היא משפיעה על המוזיקה ,ואני מעדיף לשמוע מוזיקה של אנשים טובים או לפחות מכאלה שיש בהם משהו ולא סתם זבל (לא להפגע). למשל... ג'ון , ג'ון שעבר חיים קשים לדעתי יותר קשים מאשר של דייב (הוא היה על סף מוות) היום הוא אחלה בן אדם , אז בבקשה...

lollapalooza

New member
אוקיי

קודם כל- מי אתה שתקרא לכרמן אלקטרה זונה
אתה מכיר אותה בכלל
ומה זה משנה לך עם מי הוא התחתן
טוב לו וזה מה שחשוב. וזה שהוא חסר חברים לא אומר כלום, גם לי אין הרבה חברים, אז מה, זה הופך אותי לבנאדם מגעיל
מרילין מנסון- אתה לא יכול לדעת איזה מין בנאדם הוא רק לפי התדמית הציבורית שיש לו (וזה כנ"ל על כל אחד) גם אני חושבת שהאישיות משפיעה על המוזיקה, ואין בכלל ספק שלשניהם היו חיים קשים, אבל כשהורגים את אמא שלך מול הפרצוף כשאתה רק ילד קטן, זה משהו שקצת קשה להתעלות עליו... ובטח שזה משהו שגורם לך לאבד אמון בבני אדם (ומכאן זה שאין לו הרבה חברים, מן הסתם) אני נגד שפיטה של בן אדם רק לפי מה שרואים בטלויזיה או שומעים/ קוראים בתקשורת. איך אפשר לדעת מי הבנאדם לפי כמה תכניות בטלויזיה
איך אפשר בכלל לשפוט אותו ואת מה שעבר עליו כשלא מכירים אותו אישית
ובכלל, אתה לא חייב להקשיב למוזיקה שלו.

rhcpamit

New member
טוב כמו שאמרתי

אני לא בא לריב פה עם אף אחד , אז די , זאת דעתי וזהו.

paradoxile

New member
מה מה מה?../images/Emo46.gif

מה זאת אומרת סוף סוף? תמיד יוצאים ממני דברי חוכמה פשוט צריך לדעת להבין...

למעלה