הלכתי.

ס ט י י ק

New member
../images/Emo32.gif הלכתי.

טוב,החלטתי לקחת סוג של פסק זמן מהפורום. עוברת עליי תקופה לא קלה ואני מנסה להתמודד איתה,איך שהוא. אני עוזבת לתקופה מסויימת,לא לתמיד
זה יכול לקחת שבוע,זה יכול לקחת חודש וזה אפילו יכול לקחת יום.תלוי ברמת הגעגועים שלי אליכם,כפרות
אבל אני צריכה הפסקה מסויימת. אל תחשבו בכלל שזה בגללכם או משהו,אתם אנשים כ"כ מדהימים,שאני מאוד שמחה שיצא לי להכיר כל אחד ואחת מכם.אני אוהבת אותכם
זה פשוט אני,זה יעשה לי טוב-אני חושבת. חנוכה די עמוס לי אז אם יצא לי אני מאוד מקווה שאני אוכל לבוא למפגש. בקיצור-זהו. i will be back
אני אוהבת אתכם
הדר. [בנצי וחזי,אתם יכולים לשרשר את זה לאיפשהו,לא מצאתי לאן]

keeeren

New member
הדררררררררררררר../images/Emo24.gif

אני לא אנסה לשנות את דעתך כי לפעמים פסק זמן רק עושה טוב לבנאדם אבל אני רוצה שתדעי שכולנו פה בשבילך ואני פה בשבילך תמיד לחוד.. גם פה גם בפלא וגם את מוזמנת לבוא לבקר תמיד.. אני מטורפת עלייך ואת ילדה מדהימה ואני מקווה שזה יסתדר כמה שיותר מהר ושתחזרי אלינו, את תחסרי תהיי בטוחה בזה!! אוהבת אותך

Hezi The One

New member
אוקי אוקי כפרע,את לוקחת הפסקה

ואזזזזזז חוזרת,קאפיש? יפהההההההה טוב באמת אולי כדאי שתנקי קצת את הראש וזהו^^ ותחזרי
ולא זה לא ישתרשר כפרע

AvtipuS

New member
הדרי ../images/Emo24.gif

כפרעלייך,אני כבר מתגעגע
בהצלחה בהפסקה הזאת, לאב יו
זה כולל גם את המסנג'ר? >:

פרקשון

New member
הדרררררררררר

תהני בחופשה תכיני הרבה שוריקנים ותדעי שאנחנו אוהבים אותך (כי מי שלא, הולך לחטוף מכות) הדר

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifהדרי../images/Emo7.gif

תהני.. אבל תחזרי! ודברי איתי כשאת לא פה.. אוהבת

../images/Emo24.gif

כמו שכתבו מעליי, הפסקות הן תמיד דבר טוב. אני מקווה שתחזרי מהר, עם המון כוחות, ושתרגישי טוב! אוהבת

ס ט י י ק

New member
אתם כאלה חמודים../images/Emo7.gif

ואני לא אהיה במסנג'ר.רק אם משהו דחוף. אני אהיה במסרים,ובפלאפון.

למעלה