המדריך לטרמיפס

../images/Emo32.gifהמדריך לטרמיפס

ידעתם שהולך לצאת סרט חדש מהמדריך לטרמפיסט? הנה הכתובת לטריילר שלו movies.yahoo.com/shop?d=hv&id=1808411970&cf=trailer

The Mad Hatter

New member
כןןן

הטיזר די מיותר. הם לא באמת מראים שום דבר. כל רעיון הסרט ממדריך הטרמפיסט הוא בערך כמו לעשות סרט מבושורת טובות-רוב הבדיחות והקטעים הבאמת טובים עוברים רק בקושי למסך הקולנוע, אבל אם הסרט ייתן פרשנות מעניינת על הספר, אולי זה שווה. הדבר הטוב היחיד שאני יכולה לומר כרגע על הסרט למדריך הוא שרוב הסיכויים הם שהוא יהיה יותר טוב מההפקה הקודמת שהיתה די נוראית. אבל הליהוק..מה זה אמור להיות? ראפר שחור בתפקיד פורד פרפקט (הג'ינג'י!)?! לא ממש מתאים. אבל מרטין פרימן (ארתור, לא?) חמוד ביותר. נקווה שלא יהיה מביך מידי. ואלה מחשבותי בעניין, כרגע. עכשיו כשהוצאתי אותם אתם מוזמנים להתעלם. :)

אם זה יהיה כמו הארי פוטר, אני מתאבד

לא מספיק להרוס סדרת ספרים כזאת טובה כמו הארי פוטר, עכשיו גם את המדריך לטרמפיסט, זה עובר כל גבול

לאאאאאא!

נמאס לי כבר מסיפורים טובים שהולכים לעזאזל בגלל ניסיון נואש להסריט אותם. אני מודיע מצהיר ומכריז קבל עם ועולם, שאחרים את הסרט! ועכשיו אני גולש לצפות בטריילר, כי אם הוא יסקרן אותי, אני אלך לצפות בו.

אני כל כך, אבל כל כך מבין אותך

אפשר להשתגע, לפי השמועות הולך לביים את הסרט החמישי של הארי פוטר איזה במאי מתחיל וחסר ניסיון, ומי שיכתוב את התסריט הוא זה שכתב את התסריט לגרסה הקולנועית האחרונה של פיטר פן (זה המצולם, שיצא בארץ לפני חצי שנה, ראיתם את זה, אני הלכתי לראות אותו, רק מוות יודע למה, והוא היה כל כך גרוע,אי אפשר היה לעשות גרסה לפיטר פן שתהיה כל כך קיטשית), צרפו לזה את דניאל רדקליף ואת מה-שמם רון והרמיוני ותקבלו את אחד מהסרטים המביישים ביותר בתולדות הקולנוע. מה שהכי מעצבן, זה שתמיד כותבים בעיתונים שהסרטים היו הצלחה והכל וזה רק בגלל שהמון צוציקים מתלהבים מהארי פוטר ומוכנים לבלוע כל דבר שקשור בו וגם מי שלא וסתם אוהב את הסדרה מתעניין לראות איך הסרט. ואחר כך אני חוזר הביתה ומגלה שכבר לא כל כך בא לי לקרוא את ספרי הארי פוטר כמו שהיה בא לי פעם (הייתי פעם פריק לא נורמלי של הארי פוטר) ואני כבר פחות אוהב את הסדרה ואני חושב על כל הילדים האלה שבמקום לקחת את הארי פוטר למיטה (אני מתכוון את הספר) ולקרוא, הם הולכים לראות איזה סרט מפגר ולא טורחים לקרוא את הספר.

DviRincewind

New member
אתם פשוט

לא ניחנתם באמנות הפשוטה של להפריד בין סרט לספר. *כמובן* שהסרט לעולם לא יגיע לרמתו של הספר. אבל הסרט בתור סרט הוא נפלא. סרטי הארי פוטר הם סרטים מצוינים ומלאי דמיון (על אף שדניאל רדקליף הוא יצור מזעזע ומצחין). סרטי שר הטבעות הם מהסרטים הטובים בהסטוריה לדעתי. וגם סרט למדריך הטרמפיסט יוכל לתת זווית ראייה חדשה על כל העסק. אף אחד לא מצפה מהסרט שיחליף את הספר או שיהיה יותר טוב ממנו. רק שייתן לסוג אחר של קהל ליהנות מהעלילה.

אפילו בתור סרט לא הייתי אוהב את

סרטי הארי פוטר, הם פשוט כל כך קיטשיים... ואני חושב שאי אפשר לעשות הפרדה בין ספר לסרט שמבוסס על הספר, אחרי שקראתי את הארי פוטר אני לא חושב שאני אצליח לעולם להסתכל על הסרט כמשהו נפרד לגמרי. בימאים צריכים גם לדעת איך להפוך ספר לסרט, ולא סתם לעשות מעין תסריט ממה שכתוב בספר. סרט, אפילו אם הוא מבוסס על ספר, צריך להיות עצמאי, להמריא לבדו ולא להסתמך אך ורק על הספר (כמו בהארי פוטר השלישי שבו לא מסבירים כלום לצופה המתחיל שלא קרא את הארי פוטר i.e. צוציקים קטנים שמתלהבים מהארי פוטר וכמובן לא יעשו את הטרחה לקחת ספר ולקרוא, הרי זה כל כך, כאילו דא, פסה). Mind you, אני דווקא שחושב שסרטי שר הטבעות הם טובים, כי הם מצליחים ליצור סיפור משל עצמם שלא נשען בכל כובדו על הספר, וזה מה שאני חושב שצריך להיות בסרט איכותי

ויימס

New member
נכון,

כשעושים סרט ורק מנסים שזה ייצא בדיוק אותו דבר זה בטוח ייצא גרוע. אפשר לחשוב שאם הגיבורה הראשית בסרט לא תהיה מטר שישים ושש בדיוק כמו הגיבורה הראשית בספר, זה מה שיפיל אותו...

למעלה