המלצה תרבותית

בימבילי

New member
../images/Emo32.gif המלצה תרבותית

גלריה ג'ינה בדיזנגוף 255 - מציגה תערוכה שניה של אומנות נאיבית. גלריה מקסימה, תמונות מקסימות ומחממות לב. שווה לבקר. אני הייתי גם עם נוגה והיא מאוד נהנתה. כמובן שמייד בקרנו גם בחנות של יעל אורגד שנמצאת קרוב לשם. לא צריך להגזים עם עודף תרבות ביום אחד... מצרפת קישור לאתר של הגלריה. (התייעצתי עם lulyk לגבי הקשר של ההמלצה לנשים אחרי לידה וסיכמנו שנשים אחרי לידה צריכות גם קצת קולטורה)

lulyK

New member
עשית לי חשק.

גם לי יש המלצה, למי שלא רוצה לצאת מהבית: הקטלוג החדש של קום איל פו (עם כמה שעולה לי בדמים לפרגן להן. לא סובלת אותן). הקטלוג נקרא "עבודות שקופות" - העבודות הלא מתוגמלות שאנחנו עושות כנשים. אין דוגמניות, יש איורים. מעוצב מדהים, כאשת מקצוע - כולי אכולת קנאה שלא אני עשיתי את הקטלוג הזה.

lulyK

New member
לא, למרות שנרשמתי עשרות פעמים

הם מצליחים לא לשלוח לי כלום.

בימבילי

New member
אני לא חושבת שהם שולחים אותו.

זה קופסת פלסטיק שקופה משולשת (של הסנדביצ'ים שנמכרים בחנויות) ובתוכו מקופלים למשלולשים חלקי הקטלוג ובונוס - מטפחת ראש אביבית ומקסימה.

lulyK

New member
בחנויות או בדיוור ישיר (אולי יש

דוגמאות באתר. לא בדקתי).

lulyK

New member
רק מכבסת את עצמי לדעת

ומתכננת את האריזות. מחר בבוקר היותם ואביו ילכו לגינה ולהאכיל את הדגים שבבריכת הקניון ואני אארוז בשקט. אם בא לך, תתקשרי אלי
אני לבד פה (אם לא סופרים את יותמי שישן).

sugerbabe1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחובה..הופעה של אמיר קוסטריצה

ולהקתו שהיתה ותהיה בהיכל התרבות. זה היה לא יאמן!! כמו מסיבת טראנס רק צוענית מטורפת בהיכל התרבות בת"א אנשים עולים על הכיסאות רוקדים בטירוף חושים והצגה שלמה של הלהקה על הבמה. מומלץ מומלץ ביותר.

../images/Emo32.gifאנחנו נוסעים לחופש לשבוע../images/Emo42.gif

לא אהיה כאן עד יום העצמאות ואני מאוד אתגעגע. אנחנו נוסעים לקיסריה ולצפון. ואיך זה קשור לנשים לאחר לידה? קודם כל, אני קשורה. ודבר שני, קניתי לי בגד ים חדש. זה לא פחות קשה בשבילי נפשית מאשר ללבוש אותו קבל עם ועולם מבלי להתחבא מאחורי משהו. בעשר שנים האחרונות זה קרה אולי פעמיים. ואפילו קניתי בגד ים לא שחור. וכפרס על כך שאזרתי אומץ ומדדתי בגדי ים, הסתבר לי שאני צריכה בגד ים קטן בשלוש (!) מידות ממה שחשבתי שאני צריכה. יצאתי עם מצב רוח טוב מאוד מהקניון. נדיר. עכשיו רק נשאר לי ללבוש אותו בפרהסיה.

אני מגיעה לצפון של שרון(שלאייליאור)

ועוד לא יודעת בדיוק מה התכניות, כך שעוד לא קבעתי כלום. בפעם הקודמת אפילו לא יצאנו מהמושב כי אנחנו פדלאות וישנו כל הזמן... אבל אני אשמח מאוד להתקשר ולהפגש איתך אם נגיע לסביבה. את נמצאת בדף הקשר של פורומנקה?

למעלה