המלצה...

nubi

New member
../images/Emo32.gifהמלצה...

צריכה המלצה למסעדה נחמדה, איזור חיפה-נשר-קריות. יום שבת יומולדת לבעל... אנחנו נהיה לבד לשם שינוי, אז קדימה-שרשרו!

sharonmx

New member
טעים ונחמד... לאוהבי ../images/Emo80.gif

בבית אורן יש בחות הרוכבים מסעדת בשרים מצוינת, ששכחתי איך קוראים לה. יש להם בשרים מצוינים ומחירים סבירים ביותר. מקום על המרפסת עם נוף לכרמל נשמע לי רומנטי... מה שכן- בשבת בצהרים די עמוס והרבה משפחות.

גורבי

New member
רמת ישי רחוק מדי?

כי יש שם את "לימוזין" - מסעדת בשר משובחת - וגם את "נאניס", בית קפה מסעדה מאוד סימפטי.

sharonmx

New member
וואי לימוזין... אני כבר רעבה!

מצטרפת בחום להמלצה אישית אני בוהה להם במדף הבשרים במעדניה כל פעם ורוצה לקחת איתי איזה פרה לדרך....

isidora

New member
מזל טוב לאיש../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

היפנית ברחוב חורב (טאטמי) - מעולה וממליצה על אתר שבו ניתן למצוא המלצות. תבלו

שיפסלה

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

אני שמעתי על מוצרט בכביש עכו חיפה, בכניסה לקריית מוצקין תבלו יפה

nubi

New member
מתי בדיוק לקנות לו?

אני חולה כבר חודש וחצי רצוף. אני לא מסוגלת לישון-אני חולה נורא ולא יכולה לנשום בגלל האסטמה. נמאס לי!

lulyK

New member
מזל טוב על היומולדתים.

איזה באסה עם המחלות האלה. את יכולה לקנות לו מתנה ברשת (תקני כבר לעצמך משהו על הדרך. נראה לי שמגיע לך משהו שווה במיוחד).

משוש30

New member
אוי תרגישי טוב! אני קניתי לו דרך

הרשת מכשיר כזה שמוצמד לנייר ושומר את כל מה שכותבים על הנייר בזיכרון ואז אפשר להעביר את זה למחשב. משהו ממש מגניב...

nubi

New member
מיד לצרף קישור!

ומזל טוב גם לכם
. את העוגה הוא ראה אבל הוא לא יודע שבחצות הוא יתעורר לאור נרות. ומחר אנחנו הולכים לבד למסעדה!!! מה איתכם?

nubi

New member
אז להתעורר בחצות

לא התעוררתי (בושה גדולה). היום על הבוקר שרתי לו שירי יומולדת והדלקתי את הנרות על העוגה. עוד מעט ההורים שלי באים ואז נצא.

משוש30

New member
../images/Emo41.gifהנה הקישור

יש גם דמו שמסביר עם הדגמה אני קניתי לו כזה נייד (ששומר עד 50 עמודים של A4 בזיכרון) ולא את הנייח שצריך לחבר ישירות למחשב קישור

למעלה