והנה ההמלצות שלי:
More To Life (של Stacie Orrico) - שיר מדהים. ידידה שלי המליצה לי להוריד אותה בקאזה, הקשבתי לו, והתאהבתי. סטייסי הזו יודעת לשיר, וגם השיר הזה מדהים בעצמו. חובה לכל חובב מוזיקה
Intuition (של Jewel) - את jewel כולכם מכירים בטח, וגם בטח יצא לכם לשמוע את השיר הזה איפשהו, אבל אני חייב לומר לכם - שיר מעולה. הרבה זמן לא היה לה סינגל שגרם לי להקשיב לו שוב שוב (בעצם, אףפעם לא היה לה סינגל שאהבתי... ובכלל לא אהבתי אותה), אבל השיר הזה
לא סינגל, אבל מדהים בכל זאת: You Belong To Me (של JLo) - לקוח מתוך האלבום This Is Me... Then, ואני חייב לומר לכם, זה אחד מ 3 השירים היותר יפים בדיסק הזה. זו התשובה של ג'ניפר לכל מי שאמר שהיא לא יודעת לשיר. השיר משלב סגנון RnB וגיטרה עם שיק לטיני. אין על השיר הזה. אחד השירים הטובים אי-פעם
שיר מצוין מלפני כמה שנים, שגיליתי את איכויותיו רק לאחרונה. שיר מעולה, לא נוצרו כמוהו אף-פעם, ואני בספק אם מישהו יוכל להתעלות לרמה שלו שוב. ואתם בטח חושבים לעצמכם על מי אני מדבר... אני מדבר על הזמרת המוכשרת ביותר בעולם, מדהימה, קול איכותי ומיוחד במינו. Oops... I Did It Again של בריטני ספירס האגדית. סתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתם... ומה ההמלצות שלכם