המלצות MUSIC

FreakOfNature

New member
../images/Emo32.gif המלצות MUSIC../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

מה דעתכם לפתוח שרשור של המלצות של שירים חדשים ויפים שיצא לכם להיתקל בהם
אם אתם ממליצים תכתבו את שם הזמר/זמרת/להקה ואת שם השיר.

FreakOfNature

New member
והנה ההמלצות שלי:

More To Life (של Stacie Orrico) - שיר מדהים. ידידה שלי המליצה לי להוריד אותה בקאזה, הקשבתי לו, והתאהבתי. סטייסי הזו יודעת לשיר, וגם השיר הזה מדהים בעצמו. חובה לכל חובב מוזיקה
Intuition (של Jewel) - את jewel כולכם מכירים בטח, וגם בטח יצא לכם לשמוע את השיר הזה איפשהו, אבל אני חייב לומר לכם - שיר מעולה. הרבה זמן לא היה לה סינגל שגרם לי להקשיב לו שוב שוב (בעצם, אףפעם לא היה לה סינגל שאהבתי... ובכלל לא אהבתי אותה), אבל השיר הזה
לא סינגל, אבל מדהים בכל זאת: You Belong To Me (של JLo) - לקוח מתוך האלבום This Is Me... Then, ואני חייב לומר לכם, זה אחד מ 3 השירים היותר יפים בדיסק הזה. זו התשובה של ג'ניפר לכל מי שאמר שהיא לא יודעת לשיר. השיר משלב סגנון RnB וגיטרה עם שיק לטיני. אין על השיר הזה. אחד השירים הטובים אי-פעם
שיר מצוין מלפני כמה שנים, שגיליתי את איכויותיו רק לאחרונה. שיר מעולה, לא נוצרו כמוהו אף-פעם, ואני בספק אם מישהו יוכל להתעלות לרמה שלו שוב. ואתם בטח חושבים לעצמכם על מי אני מדבר... אני מדבר על הזמרת המוכשרת ביותר בעולם, מדהימה, קול איכותי ומיוחד במינו. Oops... I Did It Again של בריטני ספירס האגדית. סתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתם... ומה ההמלצות שלכם

ההמלצה שלי../images/Emo26.gif

אנסטסיה
סתם וחוסמיסה אני אוהב את שריל קרואו, ואני גם ממליץ על אלטון ג'ון והשיר שלו The bitch is back (שהוא מבצע גם עם אנסטסיה, דרכגב, אפשר לשמוע קטע קצר-צרון ממנו לקראת סוף הראיון על הסרטן עם ברברה וולטרס.
) וממ.. מה עוד
אני חושב שלעפרה חזה יש קול מדהים. הקול הכי יפה ששמעתי. כל-כך חבל עליה...
אבל כדי שלא תסגרו את ההודעה ותצאו עצובים אני ממליץ לכם על השיר הנפלא STRONGER ברצינות!!! כי אני נורא אוהב אותו (אפיו שזה בריטני
) אני בכלל נורא אוהב שירים של התחזקות, כמו פייטר, איימ אואטה לאב, ODIYL, כאלו...... על התגברות והתחזקות. מדהים

מרביץ ליגאל

שפיכסני
יאללה שתוק אני ממליץ על על האלבום של כריסטינה אגילרה סטרפטיז וכל האלבום של קלי קלארקסון המושלמת

FreakOfNature

New member
אז כנראה שאיגור טועה...

האלבום הוא Stripped, ולכן בעברית "סטריפד"

ההמלצות שלי../images/Emo29.gif

חייבים שירים חדשים? בכל מקרה, אני שומעת הרבה הרבה הרבה ישראלי. זה הרוב.
משינה
אביב גפן
איפה הילד ז"ל
עברי לידר
מוניקה סקס(יש להם מדי פעם יציאות טובות..)
החברים של נטאשה(הם גם בסדר...)
חמי רודנר ואממ...זה מה שעולה לי בראש כרגע...אבל ישראלי זה טוב

למעלה