המלצות

../images/Emo32.gif המלצות

אתם מוזמנים להמליץ כאן על כל מה שבראש שלכם... להקות, קליפים, מופעים, ספרים, מקומות... וכמובן, לספר לנו קצת עליהם=]

STU XD

New member
נער החידות ממומביי/ויקאס סווארופ

ספר מעולה. מומלץ בחום!

טוב,

אני ממליצה על פטריק וולף. הוא מוזיקאי עם סגנון ממש יחודי ומקורי. המוזיקה שלו משלבת בעיקר כלים כמו כינור, פסנתר ויוקליילי עם אלקטרוניקה. יש לו שלושה אלבומים, Lycanthropy, Wind In The Wires ו-The Magic Position שיצא השנה. אני אישית ממליצה בעיקר על השניים הראשונים, אבל אם אתם אוהבים יותר פופ אז כדאי לכם לשמוע את האחרון:)

MogaY

New member
אני ממליצה על:

הספר "ארוכה הדרך למטה" של ניק הורנבי. ממש אהבתי אותו והתחברתי אליו. רוב הקריאה שלי הייתה מלווה במחשבות על כמה שהדברים שכתובים שם נכונים ומתאימים לחיים שלי. זה על ארבעה אנשים [שכביכול אין בניהם קשר] שעלו בערב האחרון של השנה האזרחית לגג של בניין המקפצה בלונדון [שהוא אתר פופלרי להתאבדויות] כדי לקפוץ משם. אותם אנשים לא ציפו לפגוש אחד את השני. בקיצור, ספר יפה 3>. ואם כבר אז גם "שומרת אחותי" של ג'ודי פיקו ו"משחק השעות" של דיוויד באלדאצ'י הם ספרים יפים ומומלצים.

litaf1

New member
ארוכה הדרך למטה זה אחד הספרים היפים!!../images/Emo99.gif

משחק השעות התחלתי ועצרתי באמצע. בקטע שזאת עם השיער הארוך רואה את הילדים בורחים... חח אני אתחיל מחדש כי אני לא זוכרת כבר מה קראתי.. אבל אני זוכרת משהו שקשור לשעון והזודיאק.. חחח שילוב של כמה רוצחים מפורסמים כאלה ואיך הצלחת לכתוב את שם הסופר? ששואלים אותי אני פשוט אומרת את השם של הספר חחח את שומרת אחותי רציתי לקרוא. הוא יושב על השולחן.. אני אגיע אליו בסופו של דבר
שמעתי שהוא מעולה

Incubus Creep

New member
כמה המלצות../images/Emo13.gif

ממליצה על Arcade Fire, הם ממש מצויינים. גם על Queens Of The Stone Age ו- Avenged Sevenfold למרות ששתי הלהקות האלה בכלל לא בסגנון של ג'ף. ועל להקה חמודה שסתם כיך לשמוע, למרות שהם לא הכי מקוריים- Sick Puppies ואחרונה, הזמרת הזאת שעוד לא התגלתה ע"י חברות התקליטים ובנתיים רק מעלה סרטונים ליוטיוב אבל לדעתי היא מדהימה ומדי פעם אני חורשת על הסירטונים שלה: http://www.youtube.com/profile?user=booboosready ושיר מומלץ שלה:http://www.youtube.com/watch?v=ZdyTl2mSwMg ספרים: הספר השביעי של הארי פוטר ממש עלה לי על כל הציפיות, הספר הכי טוב בסדרה. גם אהבתי את מלאכים ושדים וגם נקודת ההונאה של דן בראון. ועל דיו חיוור של הרלן קובן

Incubus Creep

New member
תיקון לינק ועוד כמה סרטונים

http://www.youtube.com/watch?v=ZdyTl2mSwMg Arcade Fire "My Body is a Cage" והשיר הזה הזכיר לי את ג'ף משום מה: The Maccabees "Toothpaste Kisses" תהנו:)

litaf1

New member
אוונדג' ../images/Emo99.gif נכון שהאלבום החדש גאוני??

חרשתי עליו החודש גם QOTSA חמודים
ודן בראון (צופן דה וינצ'י
) והרלן קובן מעולים
אני ממש ממליצה לך לקרוא את שאר הספרים שלו והסדרה שלו של מיירון בוליטר!!..פשוט מ-ע-ו-ל-ה (דיו חיוור את הספר האהוב עליי שלו
) אני כל כך שמחה שיש אנשים עם טעם טוב בפורום הזה

litaf1

New member
את רשאית לדעה משלך אני חולקת עליך אבל בסדר../images/Emo13.gif

Incubus Creep

New member
באמת מעולה;)

ממה ששמעתי, אבל שמעתי רק שני שירים בנתיים:\ אני ממש מאוהבת ב Gunslinger
קראתי את שאר הספרים של הרלן, פשוט דיו חיוור הוא האהוב עלי ולא היה לי כח לפרט על השאר
וקראתי באמת גם אחד מהסדרה של מיירון, אני באמת צריכה לקרוא את האחרים:) אגב גם לך יש טעם ממש טוב

Romanian Ursus

New member
הממ אוסקר פיטרסון

פסנתרן ומלחין כ"כ כ"כ מוכשר ומקסים, שנפטר לפני יומיים

ההמלצות שלי

אני ממליץ על... ארקייד פייר, להקה מדהימה, אין אפילו על מה לדבר, מקוריים ומרגשים. בכללי על להקות שצריך לשמוע The Cure, The Strokes, Interpol, Pixies, The Smiths, Bright Eyes, Beck, RADIOHEAD.... טוב קצת חפרתי.. וסרט טוב - הברור מאליו "ספרות זולה" אין לי עוד דברים שעולים לי לראש, אבל אם היו אז הרשימה פה היתה מפוצצת כנראה..

STU XD

New member
Beck ../images/Emo47.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וגם הסמיתס, דה סטרוקס ורדיוהד. אבל בעיקר בק ^^

aristokitten

New member
חוּחוּ

ספר - מר ורטיגו/ פול אוסטר, לוליטה/ ולדימיר נאבוקוב מסוג הספרים שאפשר להקרע בהם מצחוק ולהכנס לדיכאון בו זמנית :) מיוזיק: סוניק יות', מצטרפת להמלצות על QOTSA (ג'וש הום שווה אש מגיל שש), the breeders, Yann Tiersen. על סרטים יש לי יותר מדי..

STU XD

New member
סוניק יות'../images/Emo47.gif!!!!!!!!!!!

די, יש לכם טעם כזה טוב חח.

למעלה