המלצות

../images/Emo32.gif המלצות

היי ביגעלך
במסגרת פינת האוף-טופיק השבועית שלנו (שנפתחה, אגב, בשניה זו ממש,ולא מבטיחה להתקיים כל שבוע...
. חפיף), נשרשר פה רעיונות נחמדים לחופש פסח שלנו, שכמה שאנחנו אוהבים אותו, תמיד הוא משעמם ברגעים מסוימים. (סתם, חופש! צחקתייי....אל תללללך!
). אז חשבתי...אולי שירים נחמדים? אז בואו נשרשר פה הצעות לכל מיני שירים , נעימות, פואמות, בלדות, פזמונים ומה שבא לכם שאתם אוהבים, ובא לכם לחלוק איתנו...לאו דווקא של פינק פלויד! אז שאני אתחיל
טוב, אני ממליצה, למי ממכם שעדיין לא מכיר, את השיר No way out של דויד גילמור שלנו...לקוח מתוך אלבום הסולו החביב של דויד. שיר ממכר, מומלץ לכל מי שעדיין לא מכיר אותו.
ואני ממליצה על הסרט "מבצע סבתא" למי שעוד לא ראה...חובה לראות, שיהיה לכם ברור! מי שנואש ולא יודע איך להשיג אותו, אני יכולה לשלוח לו אותו
. אני גם מביאה תועלת, ראיתם מה זה? יאללה, תנו למחשבותיכם דרור...
(יש רק איקון של תוכי).

ועוד משהו נחמד

לינק מאוד מומלץ לאתר (באנגלית. שיט) שמפרש את השירים מהחומה. מאוד מועיל ומאוד נחמד, לפאנאכם:

meandmeandme

New member
שלום שלום

המלצות לחופש? ממ.. השיר חופש שלי הוא ללא ספק San Tropez. זה שיר חופש ענננקק. קצבי, אומפטימי ועם כמה נגיעות של סיפור אהבה. מומלץ
. אממ... אני ממליץ על הסרט You Made Me Love You. אני לא יודע אם זה סרט מוכר או לא, אבל ראיתי אותו איזה לילה אחד בערוץ הסרטים והוא מפשוט היה מדהים. הסרט בנוי כולו ממונולגים של שלוש נשים שונות. אחת היא יפה, ערמומית ורגישה. השניה היא אישה שמתגרשת במעלה בגלל שהוא לא יכול לסבול את הילד שלהם כי הוא עיוור. והשלישית היא אישה מפורסמת שחיה על רכילות ובגידה, אך גם החיים שלה לא פשוטים. הטקסטתים גאוניים והמשחק פשוט מדהים. מומלץ בחום
. אממ.. אם משמעם לכם אז תנצלו את הזמן כדי לסוע לבקר מישהו שאתם אוהבים. במיוחד אם הוא\היא גר\ה רחוק ואי אפשר לקפוץ לביקור לעיתים דחופות. זהו... חופש נעים לכולם!

Jam Head

New member
רעיון חמוד...

אז ככה , שיר לחופשה - אחד של הפלויד - Us And Them סתם כי זה שיר שתמיד כייף לשמוע אותו. ושיר של ה"סגולים" - Strange Kind Of Woman כי זה שיר משעשע ומעניין. וסתם בנתיים זה אחלה של חופש , אני נוסע לטיול ארבעה ימים ביום שישי הקרוב ! סרט שאני ממליץ הוא - The Ninth Gate שלמרות שהוא קצת אפל , הוא סרט מאוד משובח ומהנה. !

אופיר 3

New member
אני אמשיך

בזמן האחרון גיליתי את לד זפלין , אז אני אמליץ על הדיסק led zeppelin 2 ועל השיר thank you בפרט - זה פשוט דיסק אדיר ושיר מדהים מדהים, אז תעשו לעצמכם טובה ותשמעו .

נימרודל

New member
קודם כל.

אני מסרבת שיקראו לי בכינוי המשפיל ביגעלך. אני לפחות בייגל שלם! (סתאאם עזבו אני חושבת ששאפתי משהו). בכל אופן אני ממליצה על הדיסק heavy horses של ג'ט'רו טל. אחלה דיסק קצת מצחיק לפעמים יש להם מלל כזה. זה דיסק שממש מתאים לאווירה של החופש במיוחד השיר moths עשים, שיר באוירה אביבית קייצית כזאת המילים בעיקרון מתארות את תחילת הקייץ אבל מוסיקה רומנטית כזאת מזכירה לי פיקניקים זוגיים על כרי דשא ענקיים, פרחים, פרפרים, שמיכת פיקניק משובצת גבינות ויין. חלילים, גיטרות. להקה גאונית אין מה להגיד עשו משהו כמו שלושים דיסקים בשלושים שנה.יצירתיים מאד סולן מוכשר אבל הוא למד לשיר לנגן. (על חלילית, חליל צד, גיטרה, שירה...) מ-ד-ה-י-ם. הסרט שאני ממליצה עליו הוא: "אחי, איפה האוטו שלי?" מלפני כמה שנים, קצת מוזר קצת דבילי אבל קורע מצחוק. זה לא "סרט איכות" שזכה בפרסים והכל אבל ממש ממש עושה הרגשה קלילה כזאת מצחיק בטירוף.

ThePiper

New member
ההמלצות שלי

(לפני הכל לא בא לכם להתחיל לפרוץ במחול אירי כשאתם שומעים את הווי הורסס? לי כן אבל לא משנה, אלבום מצויין אני מסכימה,מדיף ריח של לילה קיץ חמים) אני גם נאלצת להסכים שthank you הוא שיר גדול אך ללא ספק הההשיר של לד זפלין הוא achilles last stand פשוט שיר מעולה וחבל על מילים נוספות אז אני לא ארחיב יותר ברשותכם.... לגבי הסרט: למי שלא ראה עדיין את שיקאגו מומלץ, סרט קליל ונחמד. ועוד מעט יצא DVD של לד זפלין אז רוצו לקנות!!! ואל תאכלו יותר מדי מצות זה גם מכאיב את הבטן וגם גורם לנקיפות מצפון בקשר למשקל.... פסח שמח לכולם!

נימרודל

New member
כן...

ברגע שאני אלמד כמובן לרקוד רוקידים אירים אני אפרוץ במחול אירי סוער! זה ממש דורש!

אני פשוט חייב להגיב

אין כמו מבצע סבתא!!!!!! הסרט הישראלי הכי טוב אי פעם! "יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר. להתחיל הכי חזק שלך, ולאט לאט להגביר ת'קצב"

אני גם חייבת!

"דבורה, מצידי את יכולה לקחת את כל התקנון הזה ולדחוף אותו לתחת השמן שלך, אם רק נשאר שם מקום אחרי מה שקלאודיו דחף לך שם, בחדר הנצחה-שדרך אגב-גם אותו סבתא שלי תרמה!"

yuvalpik

New member
אוקי......

לדעתי הסרט שהכי מתאים לחופש הוא ":גבעת חלפון אינה עונה" הומור קליל ובכלל סרט נוסטלגי חמוד. אלבומים לחופש: 1. דארק סייד-כל כך כייף לשמוע שאין דאגות על הראש..... ואפשר להתרכז רק במוסיקה הטהורה. 2.led zeppelin 3 אחד האלבומים הכי טובים של הלהקה אם לא הכי טוב.... ומשום מה קשה מאוד להשיג אותו בארץ..... השגתי את שלי בלונדון. 3.רוקפור-האיש שראה הכל. ללא ספק האלבום הישראלי הכי טוב שיצא. גם מבחינה סגנונית וגם המלל המעניין והמנגינות המדהימות. האלבום גם מושקע צורה יוצאת דופן(הכנסת אפקטים מיוחדים, כינורות, וכו')

ועוד ציטוט מובחר:

או אהה. מי זה בא? קרמבו המסכן, שבוע לא חירבן. או הכי טוב: come to my apartment, we'll have a cup of coffe, fuck of tea

למעלה