המצעד העברי ברדיו ירושלים

radio101fm

New member
../images/Emo32.gifהמצעד העברי ברדיו ירושלים

המצעד העברי ברדיו ירושלים – מצעד שבועי מספר 3
01 הראל סקעת – כל הציפורים 02 נינט טייב – הכל יכול לקרות 03 דין דין אביב – מוכרת לי מפעם 04 קרן פלס – שמעון השכן 05 איה כורם – יונתן שפירא 06 הדורבנים – כל מה שרצית 07 עידן יניב – לילה לבן 08 סינרגיה – מרגיש אחר 09 נינט טייב – היא יודעת 10 אייל גולן – אם יש גן עדן 11 אביב גפן – אין זמן תחת השמש 12 הראל סקעת – משהו ממני 13 נינט טייב – כשאתה כאן 14 זהבה בן – אינתה עומרי 2006 15 מאיה אברהם – חכי לי אהובה 16 אלון דה לוקו - כמוני 17 דניאל סלומון - מישהו לרוץ איתו 18 מיקה קרני - שניים בעולם 19 עברי לידר – בראש השנה 20 שי גבסו – תגידי לי את 21 סאבלימינל – IN TEL AVIV 22 קרן פלס - אם אלה החיים 23 שי גבסו – יצאתי לטייל 24 דניאל זילברשטיין - זמן 25 יהונתן – קורא לך 26 סינרגיה – תראי זה אני 27 דניאל - רק שלי 28 גלעד שגב – רוח ים 29 30 – כל יום 30 אתניX - לינדה מה במצעד השבוע
5 כניסות חדשות
15 ירידות
7 עליות
3 דריכות במקום
6 עזיבות
עוזבים את המצעד השבוע
שרית חדד – לצפון באהבה רוני - מכתב פרידה ילדי הפרחים – שם בכפר מיקה קרני – שיר מצב אילנית – מי ששומר עליי כפיר אדרי ואוריאל אהרוני – הזדמנות אחרונה
הירידה הגדולה
אלון דה לוקו – כמוני
העלייה הגדולה ביותר
הדורבנים – כל מה שרצית
הכניסה הגבוהה של השבוע
עידן יניב – לילה לבן
הפינה לשיפוטכם
יעקב אילן רביבו – תן לי את הכח
אמסטפ – אין קץ לילדות
אילנה אביטל - כמו גלויה
אדרן - מדינה בממתינה
איילה אינגשט - ממהרת
מוש בן ארי – משא ומתן דרכי האזנה לרדיו ירושלים: באמצעות נגן האינטרנט, "יס" באפיק 71 "הוט" באפיק 309
הנכם מוזמנים לדרג שמונה מהשירים האהובים עליכם ביותר באתר המצעד העברי. הצביעו והשפיעו!
***הצבעות כפולות וג'יבריש יפסלו אוטומטית ע"י המערכת***
אנא השאירו פרטים מלאים!
בין המדרגים יוגרלו פרסים יקרי ערך מתנת "רשת מחסני חשמל"
*בנוסף, מאזינים שיענו נכונה על שאלות המוצגות בשידור, בשעת המצעד, יוכלו לזכות בפרסים יקרי ערך מתנת רשת "מחסני חשמל" מבחר דיסקים של אומנים שונים מתנת רדיו ירושלים, תספורות/פן, כרטיסים למופעים ועוד...כמו כן, מאזינים יועלו לשידור אינטראקטיבית* בברכת האזנה ערבה, עורכת: ענת נווה מגיש: יניב לוי לפניות/שאלות: www.101charts.com

למעלה