הנה עוד משהו שרוצה להיות רוקר

shongold

New member
../images/Emo32.gifהנה עוד משהו שרוצה להיות רוקר

בגרוש..לא התגייס לצבא מסיבת זיונים.. כן כן כך הילד מהגהג ציטוט "לא הלכתי לצבא כדי לזיין" והוא בן של..יובל יובל בנאי כן ממשפחת הבנאים. בן 18 הילד בכותרת מרוחה על דף פוליו גדול של 'ידיעות' במוסף 'שבע לילות'. ועוד מוסיף "אנחנו עושים מה שאנחנו רוצים, לעומת הרבה בני נוער שלא עושים מה שהם רוצים באמת ובמקום זה הולכים אחרי קו שאחרים קבעו. אם אתה לא עושה את מה שאתה נהנה ממנו - אתה אפס" פתח האתון את גרונו והתחיל לגעגע..מענין איזה תהודה יקבלו דברי הנער...סתאם תמהה אני ביני לביני! להזכירכן מדובר בצאצא של משפחת הבנאים הגדולה! אה כן הוא מנגן בלהקת פאנק-רוק.

shongold

New member
איזכור קטנטן של ג'קו "ג'קו כבר למד

את זה על בשרו. שאתה אייטם, אתה סותם. אייטמים לא מדברים הם מצטלמים" במסגרת סיירת שקד של אחד..רענן שקד מיודענו משכבר הימים אוהד ג'קו מושבע הממ.. לגבי נינט לא בטוחה ..קטילה אדירה!!

מגושקה

New member
יואו שון איך הייתי צריכה אותך אתמול

את עם הרהיטות שלך, את לא יודעת איך הבכתי את עצמי... הייתי שיכורה אבל לא מיין אלא מג'קו, חחח ובלי שום קשר התבאסתי שלא באת, הייתי שמחה להכיר את האדם מאחורי המילים הנפלאות הללו

shongold

New member
נראה לך שהייתי בפוקוס בכלל..אם

הייתי שם. הצחקת אותי. ולא תמיד זה שטוב בכתב גם מבריק בעל"פ...במקומות כאלה ההתפרקות וההשטטות זה הדבר הכי נכון. ואיך שאני אוהבת לרקוד..אבל וודאי היה צפוף מידי שם בשביל לעשות זאת. ואני מניחה שגם היה קשה לכן לשמוע אחת את השניה. ועוד חזון למועד ואנו עוד נזכה להרבה הופעות ומן הסתם נפגש ונדסקס בכף. וודאי שגם רוצה לפגוש את העיתונאית שבדרך..להזכירך הכתבה הנפלאה ההיא. אגב האם את כותבת שם טור קבוע?

מגושקה

New member
תרשי לי להתייחס לטענה טענה

כמה נזדקקה שנינותך ומילותייך המרהיבות: א. היה שם צלם שצילם לסרט התיעודי ו-ורד (המנהל תשל ג'קו) אמרה לנו (הבנות מהפורום) שנתראיין אצלו. בכל אופן עדידס ואילתי ועוד משיהי (סליחה שאני לא זוכרת) אמרו כמובן דברים יפים למצלמה, ואני רציתי להזכיר את כל העוולה שנעשתה לו והגיד כמה שהוא היה גדול, אך אבוי הייתי כל כך עילגת, ואני בטוחה שאם את היית שם, היית אומרת בדיוק וברהט את מה שאני רציתי להגיד. ב. כן קשה להיות בפוקוס, כשג'קו מטר ממך. נשבעת לך, בפעם הראשונה שעבר ליד הבר, הוא עבר מאחורי גבי, ורק שמעתי צעקות הסתכלתי ושוב נעלם, בפעם השניה שהוא עבר, פשוט נמחק לי חצי מוח, כי הוא עבר לייק, סנטימטרים ממני. אאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ג. לא היית רוקדת, זה היה כמו שאמרו, מקום לא משהו, עם מוזיקה על הפנים. ד. ותאמיני לי כשצורחים אפשר לשמוע אחת את השניה, וגם היכרות כזאת היא כיפית, במיוחד שהבנות הם כיפיות. ה. כן אני כותבת טור קבוע, למרות שאין לי מושג קלוש על מה אני אכתוב השבוע, כי מה שיש לי בראש עכשיו זה: ג'קו, ג'קו ו-ג'קו.

shongold

New member
חן חן לך מגושקה חביבה על כל המחמאות

אבל אני חוזרת ואומרת לא תמיד כתיבה טובה ואמירות על"פ הן באותה רמה. כאשר את כותבת את חושבת יש לך זמן לנסח לתקן להגות לחשוב למחוק ולכתוב מחדש. כשאת ב'לייב' זה שונה לחלוטין עליך להיות ספונטית זורמת רהוטה, ואם דברים משתבשים אין לך יכולת לתקן זה כבר נאמר. על כן לא חושב שהייתי כל כך תורמת מסיבה זו שנומקה. ואני מבינה שהיו מספיק נציגות מכובדות של הפורום שהעבירו את המסר כמו שצריך. ואת יודעת הרבה פעמים אנחנו נשמעים לעצמנו הרבה פחות טוב ממה שאנו היינו באמת. ואנו נוטים להפחית מערך הדברים שלנו עצמנו. תחשבי על זה. את גם נתת סיבה נוספת לעליגות...כדבריך כשג'קו מטר ממך... לגבי המקום שמעתי שהוא לא משהו, וגם על..סגנון האנשים שמגיעים לשם. וזה לא כוס התה שלי..ממש. אבל מה לא עושים למען תמיכה בו. אני מבינה שחזרת עם קול מאד סקסי..אני במנח הקולי מזה שבוע בזיגזוג בלתי נלהה. עצם זה שיש לך טור קבוע זה מה שחשוב ולא משפט כזה או אחר שיצא יותר טוב או פחות טוב בעיניך. העיקר החוויה שחווית והגב האדיר שאת והאחרות נתנו לג'קו זה העיקר! לגבי רעיונות לכתיבה אני בהחלט יכולה להזדהות אתך ..קשה לחשוב על משהו אחר..מן הדהוד כזה שנחת על ברירת מחדל מוחית של כולנו.

שונית 7

New member
בוקר טב שון-קראתי את שני האייטמים

וידעתי שתכתבי על זה.ברור שלא יקטלו משהו מהבנאים.רק זמר צעיר ונהדר מנתניה הוא מטרה קלה.כל הכבוד לרענן שקד מוביל קו עקבי ונכון.אנינכבר שעה רוצה לכתב לך מסר ומהססת.כנראה יגיע בהמשך היום

shongold

New member
שונית/טלי נתחיל מהסוף מדוע את מהססת

מחכה למסר שלך בקוצר רוח.!! כתבי כתבי בתי ותעני במיידי! וודאי וודאי שאת צודקת בנאי זה בנאי ואייזנברג זה אייזנברג את הולכת להשוות בינהם?! תאמיני אין לה מה? באמת שאין על מה? אבל שמו מספיק על מנת לעשות כתבה גדולה בעיתון הנפוץ של המדינה. ובכלל לא חשוב האישיו..והאישיו והניסוח..טוב הם מדברים בעד עצמם. לא צריך להוסיף. ולגבי רענן בואי נשתמש במשפט בנוסח דן בן אמוץ ז"ל הזכור לטוב...בדברים מסויימים. לא שם זין בכל התקופה ההיא וזה מה שקובע!!

שונית 7

New member
יגיע ../images/Emo30.gifבהמשך היום-צריכה לצאת

ואני חוששת שיהיה קצת ארוך .ראי הוזהרת!!!!חחח...

למעלה