הסופרנוס

v e g a

New member
../images/Emo32.gifהסופרנוס

נפתחה מחדש קומונת הסופרנוס.אתם מוזמנים בהמוניכם...

v e g a

New member
היי,מי כמוני נאמן למגן?

המגן היא עדיין הסדרה הכי טובה,אבל יש כבוד לסופרנוס. חוץ מזה,הקומונה היא חלקית בניהולי אז אני מפרסם.

Xetro

New member
המגן כל כך לוקחת את הסופרנוס

לאחרונה שזה פשוט לא ייאמן! כל העלילה בסופרנוס סתם מפוזרת ומיתעסקת בשטויות בעונות האחרונות,אני מרגיש לפעמים כאילו אני צופה באופרת סבון ישראלית ממש...מה זה השטויות האלה???!!? למי אכפת מה כרמלה עושה ומה אייג"יי הדפוק הזה עושה??! ובנוסף ממש לא אמין שהדבין הזאת חברה של אייג"יי... המגן סדרה הרבה יותר רצינית מהעונות האחרונות של הסופרנוס,חבל שדווקא המגן הולכן על פרישה מוקדמת...

דון גל

New member
בזמן שהמגן מאוד מציאותית ו"פשוטה"

הסופרנוס מלאה עד הצוואר במטאפורות, הקבלות, קריצות ומשמעויות כפולות, כך שאני לא רואה מקום להשוואה בין השתיים... הדון.

Miss Thang

New member
הסיבה היחידה שאני יכולה למצוא לכך

שאתה מתבטא בצורה כזו על הסופרנוס היא גילך הצעיר או חוסר הבנה מוחלטת שלה (של הסדרה). אני יכולה להבין את אי האהדה לסגנון (אלימות קשה, מאפיה, פשע וכו') אבל מעריצי הסדרה כולם מסכימים פה אחד שהסדרה רק הולכת ומשתבחת עם השנים. הדמויות מעמיקות, מתעגלות, מקבלות נפח ממשי ואמיתי (דמותה של אדריאנה לדוגמא). לכן אני מסיקה שחוסר החיבה לכל הסצינות/תסריטים שהזכרת נובעים מחוסר הבנה, או הבנה לקויה שנובעת מגיל צעיר (בו דברים שצפים על פני השטח ו-Straight in your face כמו רצח אלים, או שוד גדול מדברים יותר אל ליבנו מאשר מטאפרורות, עומק, רבדים סמויים וכדומה).

Xetro

New member
על מה לעזאזל את מדברת?!?!

אמרתי "העונות האחרונות בסופרנוס",אני מעריץ של של העונות הראשונות - שם יש נגיעה עמוקה יותר בפסיכולוגיה של האדם וגם קצת פילוסופיה אקסיסטנציאליסטית ושל המוסר וכמו כן עלילה משובחת יותר ומישחק ראוי להערצה. יש הרבה מעריצים של הסדרה שמסכימים איתי (אולי לא מורעלים לגמרי כמוך) מאוד קל לישראלים ישר לרדת על אנשים ללא שום בסיס. להבין את הסידרה זה לא כל כך קשה מן הסתם כמעט הכל פרוס לעיני הצופה בדרך כזו או אחרת. תירדי מהעץ הגבוה שעליו טיפסת כי את לא יודעת אל מי את מדברת בכלל. מטאפרורות, עומק ורבדים? אוי כמה שקל לומר דבר כל כך פלצני על הסופרנוס ולחשוב שרק אתה רואה את אותם הדברים בזמן שבני התמותה האחרים מגרדים את ראשם... אני גם מעריץ של הסופרנוס אבל אני חושב שהסדרה הידרדרה לאחרונה,ממש מעניין לראות את כל הרומן של כרמלה בסדרה את צודקת - הסצנה הטובה ביותר היא כאשר היא משתינה בשירותים של ההוא,או כמה שזה מוסיף לסדרה...למי אכפת מהדמות של כרמלה!??!?! ועוד יותר - למי אכפת מהדמות של איי.ג"יי?? שלא יקבלו נפח למי אכפת מהם בכלל?!? תחשבי נגיד הבת של מאקי ואישתו של אסוודה היו מקבלים עונה שלמה רק בשביל להעצים את הנפח בדמותם...קשה לי להאמין שזה מעניין מישהו,בעונה האחרונה הסופרנוס הייתה שונה ממה שהרוויח לה את הרייטינג וההערכה מאנשים כמוני בעבר וזאת עובדה.

Miss Thang

New member
בסך הכל אמרתי

שאתה צעיר, לא טענתי/רמזתי לשום דבר אחר ואפילו כתבתי בברור שלא רק אני 'רואה' את כל העומק הנוסף לסדרה המדהימה הזו, אלא כל המעריצים הבוגרים.

Xetro

New member
איזה צעיר...

בן 18 כבר ואני רואה את כל העומק שאת מדברת עליו למרות שאני לא קשיש כמוך :=)

RBA

New member
כנראה לא צפית עדיין בעונה 6 ../images/Emo13.gif

כרמלה משחקת מצויין שם. ואל תיעלב, אתה לא יכול להבין את כל הסדרה מאחר ש 1. אתה גר בישראל ולא באמריקה ויש פרקים שמביעים ביקורת על הממסד האמריקאי והתרבות הזו שאם לא גרת שם, קשה לי להאמין שהבנת. 2. הגיל הוא לא רלוונטי גם, כי אדם בן 40 ואדם בן 18 ייקחו מהסדרה דברים אחרים לגמרי. לגבי ההשוואה בין טוני וויק: יש הבדל עצום בין הסדרות ואפשר לדסקס על כך שעות. דבר אחד אני מוצא לנכון שמשותף לסדרות: כתיבה גאונית, ושחקנים מצויינים. מה אני מעדיף? המגן - רק בגלל המסירות של היוצרים(קח את הקומנטרי של ה DVD ותראה איך ריאן עושה רספקט לצרכני התרבות שלנו).

Xetro

New member
כן עוד לא ראיתי תעונה השישית

ואני מקווה לשיפור ולעוד פרק עם חלומות - גאוני איך שעושים את זה שם,חוסר הלוגיקה בחלומות של טוני כל כך מציאותי.הסופרנוס באמת אחלה סדרה והיא עמוקה והכל אבל בבקשה לא תסבכו דברים יותר ממה שהם :-}יש מקום להשוואה מהבחינה הזאת ששתיהן דרמות-פשע,זה שהם מובאות בצורות שונות זה כבר משו אחר...סתם נוח לי להשוות בין 2 הסדרות האלה

v e g a

New member
תראה את השישית. אם אתה אוהב את

הפרקי חלומות,יש בהתחלה שניים כאלו. אתה מוזמן לקומונה בכל מקרה :)

למעלה