העיפו אותי ממגמת ביולוגיה.

280388

New member
../images/Emo32.gif העיפו אותי ממגמת ביולוגיה.

נראה לי שזה זמנית. קיבלתי נכשל במבחן וכל השיעור התפקעתי מצחוק מהתשובות המפגרות שרשמתי. המורה התעצבנה ואמרה: "אם אתה חושב שאתה יכול להמשיך לצחוק ולהפריע, אז אתה יכול ללכת לקרקס!" אמרתי לה:"אני יכול?" כי באמת רציתי לצאת מהשיעור. היא אמרה לי שכן, אראזתי חפציי ויצאתי, והיא אמרה לי שאת לימודיי במגמת ביולוגיה סיימתי!!! עכשיו נראה אותה מסדרת לי מגמה אחרת, (היא הרכזת), ונראה אותה מצילה את פרוייקט המד"צים, כי אם אני יוצא, חבר שלי יוצא, ואם שנינו בחוץ חצי מהמדריכים לא ידעו את החומר, וגם הם יעופו וישארו רק 3 מדריכים ל-40 ילד.... ילך הפרוייקט!!! זהו, שפחתי את החוויות שלי להיום. אני לא יודע אם לשמוח או לא, כי נכשל הגיע לי, התנהגתי לא יפה, אבל אני שמח שאני לא אראה את המורה עוד שבוע לפחות.

Anabel74

New member
שאלות לי

קודם כל האם אתה רוצה לחזור למגמה? אני מאמינה שבחרת מלכתחילה במגמה כי התחום עניין אותך לא? אם לא - אז יצאת מזה ואחלה לך. אם כן - לדעתי אם תתעקש ותפעיל קצת לחץ תוכל לחזור לשם. אין סיבה שבעולם שמורה עצבנית אחת עם אגו גדול תחליט את עתידך לשנה-שנתיים הקרובות גם אם ההתנהגות שלך לא היתה מופתית. למרות שהיא הרכזת אגב,תמיד יש מישהו שמעליה ואליה/אליו אתה יכל לפנות. תמיד גם קיימת האופציה להתנצל (בכל זאת אמרת שהתנהגת לא יפה..) ולפייס אותה - אתה יודע יותר טוב ממני אם היא שווה את זה או לא. וגם אם נכשלת במבחן תמיד אפשר לתת עוד הזדמנות כמו מבחן חוזר או אפשרות לשפר הממוצע במבחן הבא. בקיצור יש המון אופציות שפתוחות לפניך תלוי מה אתה באמת רוצה. לגבי הפרוייקט מדצ"ים זה משהו שמעניין אותך /התנדבת לו או שעושה כי חייב?נשמע חבל שהילדים שם יפגעו ויפסידו מדריך..

280388

New member
תשובות

אני לא נגד המגמה, אני גם לא נגד לעבור, רק אצתרך להשלים חומר של שנה וחצי, וזה הרבה. אני כמובן אתנצל, מתוך עקרונות, ולא כדי לחזור למגמה. כן, בחרתי בביולוגיה מתוך רצון, ותמיד הייתי אחד הטובים בביולוגיה, 80-90 בלי ללמוד כל השנים, ופתאום 42, ועוד בביולוגיה. החיזיון שלי התגשם במלוא התגלמותו (מתאפורה לא הכי טובה, אמצא טובה יותר בעתיד), ניחשתי עוד לפני תחילת השנה שיהיה לי ההפך משנה שעברה, ציונים גבוהים במתמטיקה ותנ"ך, ונמוכים במגמות ובאנגלית (במה שהייתי מאד טוב לפני כן), וכך היה 65 בכימיה, 75, 65 ו-47 באנגלית, ו- 42 בביולוגיה, 82 במתמטיקה ו-70 במבחן קשה מאד בתנ"ך. מבחן חוזר, אם אחזור בזמן למגמה, אם להניח שאחזור. לשפר ממוצע זה על בטוח. מד"צים זה פרוייקט שתלמידי ביולוגיה של כיתות י"א ילמדו כיתות ז' (קבוצה מובחרת) בוטניקה ואקולוגיה במקביל ללימודים בכיתה. התנדבתי מכיוון שהייתי אחד הטובים (ממוצע של 88 בשנה שעברה) בביולוגיה. לשם אשמח לחזור.

Anabel74

New member
אז מקווה שתחזור למגמה

שתדריך וגם תחזור לציוניך הטובים...רק תדע שאתה מסוגל-עובדה שכבר עשית זאת בעבר ושום חזיון לא יוכל לך..

280388

New member
מקווה שכך.

למרות שלא אכפת לי ללמוד בתקשורת, או ללמוד בשש שעות פחות משאר השכבה.

למעלה