העליתי WEBCAM לאוויר... מי שרוצה אני ישדר שם מידי פעם דברים מעניינים בתחום חידושי טכנולוגיה. קישור
G geostant New member 2/4/02 #1 ../images/Emo32.gif העליתי WEBCAM לאוויר... מי שרוצה אני ישדר שם מידי פעם דברים מעניינים בתחום חידושי טכנולוגיה. קישור
../images/Emo32.gif העליתי WEBCAM לאוויר... מי שרוצה אני ישדר שם מידי פעם דברים מעניינים בתחום חידושי טכנולוגיה. קישור
G geostant New member 2/4/02 #2 עכשיו באתר... אני נגד ה-9110 במשחק שח-מט מלהיב. תגובות הקהל: "וואי זה יותר טוב מערוץ 10..."
G geostant New member 2/4/02 #3 לקוחות יקרים - תקלה בשידור חי באמצע משחק VADER מדהים פתאום מופיע ההודעה "ERROR ! INTERNAL ERROR REMOVE THE BATTERY TO REBOOT" צר לי על האכזבה הגדולה.
לקוחות יקרים - תקלה בשידור חי באמצע משחק VADER מדהים פתאום מופיע ההודעה "ERROR ! INTERNAL ERROR REMOVE THE BATTERY TO REBOOT" צר לי על האכזבה הגדולה.
מ מ ס ט י ק New member 2/4/02 #6 לקחת קשה את הקטע של ה..... יוכסושלוק אה?? בעצם לא רק אתה!! כולכם לקחתם את זה קשה!
N Nokia Fan New member 2/4/02 #7 ערוץ ג´יאו - בשביל זה יש טלוויזיה תראו את מסך ה"חלה תקלה בשידור. עמכם הסליחה." של יניב! חחחחחחחחחח ירון יוכסושלוק חולה טלוויזיה
ערוץ ג´יאו - בשביל זה יש טלוויזיה תראו את מסך ה"חלה תקלה בשידור. עמכם הסליחה." של יניב! חחחחחחחחחח ירון יוכסושלוק חולה טלוויזיה
G geostant New member 2/4/02 #9 הייתה הפסקת חשמל... לא פייר אבל מזל שאני עובד עם נייד אז יש בטריה וויייי קבלתי SMS