איך יכולתי לשכוח, רותי?!
אנחנו עושים בכל יום הולדת עגול "הפקה" שלנו. ביום ההולדת של אבא שלי, למשל, הכנו לו סרט עם קטעי ראיונות עם כל מיני חברים שלו, כולל חברים מהתיכון ומהצבא שהצלחנו לאתר. אנחנו מצלמים במצלמה ביתית ועורכים באמצעים שלנו, וזה יוצא מרגש ומדליק. ביום ההולדת האחרון של אמא שלי (60) עשינו לה משחק "חפשי את המטמון". מצאנו 7 תחנות שקשורות לחיים שלה (הבית שבו נולדה, בית הספר היסודי שלה, הקן של התנועה, הדירה שבה גרה עם אבא שלי כשהתחתנו, וכו´), הכנו כתבי חידה שמפנים לכל אחת מהתחנות. כל פעם נתנו לה כתב חידה אחד, וכשהיא הצליחה לפתור אותו, נסענו לתחנה הרלוונטית. בכל תחנה הכנו לה מתנה סמלית שקשורה למקום (תמונה ישנה מהתקופה, מכתב שמצאנו, וכו´). הכנו גם רמזים שיעזרו לה לפתור את כתבי החידה. לא את כולם היא הצטרכה. עשינו את המשחק ביום שישי בבוקר, כאשר השתתפו אמא שלי, אבא שלי, שני האחים שלי ואחותי, סבא וסבתא שלי, ואנחנו (אני, בן זוגי והילדים). אחת התחנות היתה מעגן הקישון, ומשם הפלגנו ביאכטה לעכו (חוויה כיפית ביותר) ואכלנו באורי בורי. כל הסיפור לקח יום שלם, אבל היה מדהים ומרגש וגם חוויה משפחתית מגבשת. צילמנו הכל בוידאו וסטילס, ואחר כך הכנו לה סרט ואלבום של הארוע. מומלץ בחום רב לכולם! זה אמנם דורש הרבה השקעה, אבל הכיף אדיר, והחוויה לא תשכח.