הפעם כפולללל

../images/Emo32.gif הפעם כפולללל ../images/Emo32.gif

לקראת השבוע החדש (בעזרת השם שיהיה שקט)
קבלו 2 אוף טופיק מעניינים....תהנו!!
הניק (כינוי) שלכם
למה בחרת דווקא את הניק הזה? יש לו משמעות? אם כן,מהי? יש לכם עוד כינויים? אם כן, מהם?
הרגע שכולם חיכו לו....(או שלא..) ה-ש-א-ל-ו-ן
השאלון מנוסח בלשון זכר אך מיועד לשני המינים...
שם: תאריך לידה: שיר שמתנגן ברקע: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? מי האדם שבא לך עכשיו ולחבק? ואת מי ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חבר/ה? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איך את/ה מתגבר על באסה? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

d e m o sthenes

New member
אוווו ../images/Emo70.gif טוב ששאלת. אז ככה:

הניק (כינוי) שלכם demosthenes למה בחרת דווקא את הניק הזה? סיפור מעניין דווקא, חיפשתי לעצמי כינוי מזמן מאוד ובדיוק באותה תקופה קראתי את הספר "המשחק של אנדר" (ספר ענק למי שמכיר) אז פשוט החלטתי לפתוח את הספר בעמוד כל שהוא והשם הראשון שיצוץ שם יהיה הניק שלי, אז יצא שהשם יצא דמוסדנס, בו אחת הגיבורת גם כן השתמשה בתור כינוי כדי לגלוש באינטרנט. בעיקרון דמוסטנס הוא פילוסוף יווני. יש לו משמעות? כרגע הסברתי לא?
אם כן,מהי? מ'ניינים???? יש לכם עוד כינויים? לא אם כן, מהם?

Paranoid Eyes

New member
עשיתי כבר את הסקר הזה איפשהו....

שם:סיון תאריך לידה: 9/10/81 שיר שמתנגן ברקע:פסקול של התפוז המכני מחשבה שעוברת בראש:איך מוציאים את אמא מהבית היום.. מסיבת הפתעה. מה עשית היום?אהממ ישנתי? מה תעשה מחר? אלך לעבודה מין הסתם.. חשק ל...:לישון מה המידה שלך בנעליים?39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כאן, 20 פלוס.. מה אתה הכי אוהב לאכול? לא יודעת, כל פעם יש לי פטיש למשהו אחר, היום.. הג'חנון היה טעים מין הרגיל. מה אתה הכי שונא לאכול? כל מה שיש בו דבש,קינמון, פירות יבשים- אני לא אוכלת מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך?שחור, סגול... אולי גם ירוק מה הצבע השנוא עלייך?ורוד ואדום. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון?באיזה פאב מסריח בהרצליה פיתוח...אה.. הקרפל.. האוכלוסיה שם באותו יום הייתה גי'פה וגם המוזיקה. מתי פעם אחרונה שבכית?אתמול מדוע? לא משנה אתה מעשן?כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? פיו ממזמן איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?Jethro Tull-Aqualung Wind Up מי האדם שבא לך עכשיו ולחבק? ידיד שלי עידן ואת מי ולנשק?כנ"ל ולספר לו משהו מהלב?כנ"ל יש לך חבר/ה? לא אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא שם מיוחד לבן?נתאי, או איתן... שם מיוחד לבת?אושר, דניאל.. ממי הsms האחרון שקיבלת? ידיד שלי תומר מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?כנ"ל מה עושה לך טוב?מוזיקה שאני אוהבת. מה מעצבן אותך? בורות, טיפשות, נרקיסיזם, אדישות.. וכאלה שחושבים שאני סנובית חחח מה תמיד צריך להיות בכיס? אהממ... כרטיסיה לאוטובוס? :O איך את/ה מתגבר על באסה?מוזיקה/ים בלילה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הדלקות וירטואלית הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?הדלקות ממבט ראשון.. לא אהבה. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא יודעת כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? אני רוצה לחשוב שכן, לא הייתה אהבה. מה תעשה כשתסיים את השאלון?אלך לישון שיר ברקע:הנעימה של רקוויאם לחלום שעת סיום:17:08

Paranoid Eyes

New member
אה.. שכחתי

למה בחרתי בניק הזה.. ובכן, Paranoid Eyes-שיר של פינק פלויד מתוך האלבום The Final Cut ולמה בחרתי אותו? טיפת הזדהות עם המילים... "Button your lip don’t let the shield slip Take a fresh grip on your bullet proof mask And if they try to break down your disguise with their questions You can hide hide hide Behind paranoid eyes "

pain is MY love

New member
יאללה תורי...

הניק (כינוי) שלכם- PAIN IS MY LOVE למה בחרת דווקא את הניק הזה?- כי אני אוהבת כאב
הייתה לי תקופה מטורפת של פירסינגים וקעקועים... יש לו משמעות? אם כן,מהי? יש לכם עוד כינויים?- לא אם כן, מהם? הרגע שכולם חיכו לו....(או שלא..) ה-ש-א-ל-ו-ן השאלון מנוסח בלשון זכר אך מיועד לשני המינים... שם: מרינה תאריך לידה: 22.03.86 שיר שמתנגן ברקע: אין מחשבה שעוברת בראש: כמה שלא בא לי לחזור לבסיס מחר מה עשית היום?: הייתי בים עם חברה שלי מה תעשה מחר?: אזמן המון המון חיילי מילואים חשק ל...: מים מה המידה שלך בנעליים?: 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?: בעיקר מלחמת המינים מה אתה הכי אוהב לאכול?: פיצה מה אתה הכי שונא לאכול?: מרק מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?: אני לא כזו מטורפת... מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?: הרבה.. מה הצבע האהוב עלייך?: אדום מה הצבע השנוא עלייך?: ירוק מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?: הבושם החדש של קשרל איפה חגגת יומולדת אחרון?: בג'וני קיי ובסימפל מתי פעם אחרונה שבכית?: נראה לי אתמול מדוע?: היה סרט עצוב על ילדים חולי סרטן אתה מעשן?: כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת?: אתמול בלילה איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?: "כל הכח" של קובי פרץ וזה השיר האהוב עליי! מי האדם שבא לך עכשיו ולחבק?: המילואימניק שלי ואת מי ולנשק?: כנ"ל ולספר לו משהו מהלב?: החברה הכי טובה שלי לשעבר. יש לך חבר/ה?: לא אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?: לא מדברת אונליין שם מיוחד לבן?: טופז שם מיוחד לבת?: דניאל ממי הsms האחרון שקיבלת?: חברה שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?: המילואימניק שלי מה עושה לך טוב?: מוסיקה, אלכוהול ולרקוד מה מעצבן אותך?: שקרים מה תמיד צריך להיות בכיס?: מצית איך את/ה מתגבר על באסה?: שומעת מוסיקה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?: לצעוק מאמינ/ה באהבה וירטואלית?: לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?: כן נפגשת איתו/ איתה?: כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?: מאוד! את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?: לא ממש כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?: לא תמיד מה תעשה כשתסיים את השאלון?: אמשיך לגלוש באינטרנט שיר ברקע: "רוחות מלחמה" של רמי קלינשטיין שעת סיום: 17:40

תשובות

הניק (כינוי) שלכם למה בחרת דווקא את הניק הזה? כי זה מה שאני !??! יש לו משמעות? כן. אם כן,מהי? ידיד טוב שלי מאז ומתמיד קורא לי שד כי הוא טוען שאני רעה למרות שלפעמים הוא חוזר בו כי אני מלאך מדי פעם! כשפתחתי אייסיקיו חשבנו על כינוי ויתגלגל "שדונת" ואז גם תיאור => משוגעת.. זה מתאר אותי יופי... =] יש לכם עוד כינויים? כן אם כן, מהם? שבלולה, שושה לא זוכרת עוד... הרגע שכולם חיכו לו....(או שלא..) ה-ש-א-ל-ו-ן השאלון מנוסח בלשון זכר אך מיועד לשני המינים... שם: בת-אל תאריך לידה: 27.7.87 שיר שמתנגן ברקע: עידן יניב- חושב עליה מחשבה שעוברת בראש: איזה נושא שדיברתי מקודם עם חברה שלי מה עשית היום? עשיתי שיחת נפש מצחיקה עם חברה שלי מה תעשה מחר? יש לי הרבה סידורים חשק ל...: ים מה המידה שלך בנעליים? 37 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כאן ומתגייסים מה אתה הכי אוהב לאכול? זה מאוד משתנה, חייבת לגוון תמיד. מה אתה הכי שונא לאכול? יש הרבה!!! אני בררנית באוכל.. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? יש הרבה......! פעם התפלחתי עם חברה ליום כיף של בית ספר אחר מעיר אחרת בגלל ידיד שלי והיה נורא כיף! לא תפסו אותנו... - זה מעשה מטורף בכיתה ז או ח לא זוכרת.. ויש עוד המון ויותר גרועים... מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? יש הרבה... מה הצבע האהוב עלייך? ורוד.... מה הצבע השנוא עלייך? כתום/צהוב/ירוק מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? חופשה באמריקה (פעמיים!! גיל 12 18) =] איפה חגגת יומולדת אחרון? בתל אביב במסיבה משהו טוווב מתי פעם אחרונה שבכית? שבוע שעבר שהייתי חולה מדוע? כי היה לי מאוד רע אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? ממש השתכרתי לפני שנה או יותר ומאז זה לא קורה יותר...קיבלתי טראומה!! איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? החדש של הראל מויאל מי האדם שבא לך עכשיו ולחבק? סוד ואת מי ולנשק? סודדדדד ולספר לו משהו מהלב? ידיד שלי שכרגע לוחם בצפון =[ יש לך חבר/ה? לא אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אישתי, 3 ידידים ואחת שמתגייסת איתי שם מיוחד לבן? אלירז שם מיוחד לבת? אוריאן ממי הsms האחרון שקיבלת? ידיד שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? עניתי לאותו ידיד מה עושה לך טוב? אהבה ונשיקות!! מה מעצבן אותך? כרגע אחד שמשתחצן לי בצורה נוראית ונראה לו קונים אותי בכסף בלאט מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון ומפתחות של הבית איך את/ה מתגבר על באסה? לא חושבת עליה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה! ויש לי אותה... מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא.. יש קליק! הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא, יש הדלקות! את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן מה תעשה כשתסיים את השאלון? הולכת לשכן שלי הוא מתגייס מחר..=] שיר ברקע: דנידין- הסוד שלי ממך שעת סיום: 18:32

מיטללל

New member
או. זה סיפור מעניין.

נכנסתי לתפוז ניסיתי להיכנס בניק "מיטל" היה תפוס ואיכשהו, ברגע של חוכמה, מקוריות ושנינות חשבתי על "מיטללל"

lb22

New member
יאללה גם אני יענה...

הניק (כינוי) שלכם LB22 למה בחרת דווקא את הניק הזה? כי לא היה לי משהו מקורי יש לו משמעות? הגיל שלי.... אם כן,מהי? יש לכם עוד כינויים? יש בעבר... אם כן, מהם? הם סוד כמוס....גם הזה הניק הזה הולך להיות עבר עוד מעט הרגע שכולם חיכו לו....(או שלא..) ה-ש-א-ל-ו-ן השאלון מנוסח בלשון זכר אך מיועד לשני המינים... שם: לירן תאריך לידה: 26.7.83 (משמע עוד 4 ימים...) שיר שמתנגן ברקע: לא מתנגן מחשבה שעוברת בראש: מה אני הולך לעשות היום בערב מה עשית היום? למדתי למבחן בהתנהגות אירגונית והלכתי 4 ק"מ עם הכלב שלי מה תעשה מחר? מבחן ונתחיל ללמוד למבחן האחרון שביום חמישי חשק ל...: תאמת? חשק לסנדוויץ של ארומה (אתמול אכלתי אחרי העבודה את הרוסטביף שלהם וזה משהו טוב) מה המידה שלך בנעליים? 46-47 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כדורסל , גראנד פרי מה אתה הכי אוהב לאכול? פסטה מה אתה הכי שונא לאכול? דגים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? בטח היו כמה.. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לקרוא למפקד שלי דביל ושתרקב בעזה מה הצבע האהוב עלייך? כחול/צהוב/אדום מה הצבע השנוא עלייך? ירוק מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? זה משהו שאני מאוד מעריך שקנו לי (כי יש את זה רק בחו"ל) דגם של מכונית פורמולה 1 מקורית איפה חגגת יומולדת אחרון? בבר של חבר שלי מתי פעם אחרונה שבכית? שסבא שלי נפטר מדוע?ע"ע אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? 29.10.05 איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?עכשיו שולחים לי אחד. מי האדם שבא לך עכשיו ולחבק? את חברה שלי ואת מי ולנשק? אותה גם כן ולספר לו משהו מהלב? אין לי משהו על הלב יש לך חבר/ה? כן אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם השדונת שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? שיראל ממי הsms האחרון שקיבלת? מהבוס שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לבוס שלי מה עושה לך טוב? כדורסל מה מעצבן אותך? אנשים מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף איך את/ה מתגבר על באסה? הולך לראות טלויזיה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? תרבות ה" סמוך עליי" מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? יכול להיות דבר כזה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? עדיין לא בגדתי באף חברה שהייתה לי מה תעשה כשתסיים את השאלון? הגיע הזמן להתלבש שיר ברקע: אין שעת סיום:תראו שעת התגובה.

ג'לי חובזות ושאר ירקות..

הניק (כינוי) שלכם Im Made Of Jelly למה בחרת דווקא את הניק הזה? סרטון פלאש משעשע באינטרנט יש לו משמעות? שאני עשוייה מג'לי? אם כן,מהי? ע"ע יש לכם עוד כינויים? קישוא, בטטה,אספרגוס,סלרי וכל ירק אפשרי אחר. אם כן, מהם? חובזה. הרגע שכולם חיכו לו....(או שלא..) ה-ש-א-ל-ו-ן השאלון מנוסח בלשון זכר אך מיועד לשני המינים... שם: ה ג תאריך לידה: 3.12.85 שיר שמתנגן ברקע: אין שיר. יש אמא שמציקה. מחשבה שעוברת בראש: לכי אמא, לכי מה עשית היום? עבדתי מה תעשה מחר? אעבוד חשק ל...: גלידה מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה ושם שם ופה מה אתה הכי אוהב לאכול? הרבה דברים מה אתה הכי שונא לאכול? אפילו יותר דברים מהרבה דברים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? יש המון כאלה
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? יש יותר מידי כאלה
מה הצבע האהוב עלייך? אדום מה הצבע השנוא עלייך? צהוב מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? חולצה שחברה שלי הכינה לי במו ידיה ועוד כמה דברים איפה חגגת יומולדת אחרון? בשוובלה מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת. אבל זה קורה לעיתים תכופות. מדוע? סתם ככה אתה מעשן? איכס לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? ביומולדת איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? cake-sheep go to heavn goats go to hell מי האדם שבא לך עכשיו ולחבק? לא מישהו ספציפי. כל אחד מהחברים שלי יבצע את העבודה טוב ואת מי ולנשק? חובזה ולספר לו משהו מהלב? חובזה יש לך חבר/ה? לא. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? חברה שלי שם מיוחד לבן? חובז, נקניקיה, שניצל שם מיוחד לבת? בטטה, שונטל ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חברה מה עושה לך טוב? לישון מה מעצבן אותך? המון דברים. במיוחד שאח שלי מזיז את הרגל בעצבנות ולא מפסיק אחרי שאני מבקשת 50 פעם. מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף איך את/ה מתגבר על באסה? אני מתמסרת למנולכוליה עד שזה עובר מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לא נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן. רק בגלל סבא וסבתא שלי
את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא בטוחה בזה. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? יאפ מה תעשה כשתסיים את השאלון? אחפש עיסוק יותר משעשע ופחות מציק וחודרני. שיר ברקע: לא קיים כזה שעת סיום: 22:14

comet9

New member
פייי.. לא נכון

הניק (כינוי) שלכם למה בחרת דווקא את הניק הזה? החלפתי את השם בת"ז אז גם בתפוז ובמייל וכל הבוג'ארס יש לו משמעות? כמו השם.. אם כן,מהי? comet - שביט יש לכם עוד כינויים? היו בעבר.. אם כן, מהם? תוכלו לראות בחתימה הרגע שכולם חיכו לו....(או שלא..) ה-ש-א-ל-ו-ן השאלון מנוסח בלשון זכר אך מיועד לשני המינים... שם: שבי בן כוכב תאריך לידה: 08.11.85 שיר שמתנגן ברקע: אין.. מחשבה שעוברת בראש: למה נשרפתי בים למה.... מה עשית היום? נשרפתי בים מה תעשה מחר? הולך להסתכל על הרבה תחתים בשיעור ספינינג חשק ל...: ארגגג.. גלידה של אנדריי מה המידה שלך בנעליים? 44.5 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כאן ומחשבים ניידים מה אתה הכי אוהב לאכול? בעיקר מה שאני מכין.. דברים הזויים למדי. מה אתה הכי שונא לאכול? מה שקשור לג'לי ופירות ים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? תלוי למה אתם קוראים מטורף. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? תלוי למה אתם קוראים מטופש.. מה הצבע האהוב עלייך? אדום מה הצבע השנוא עלייך? צכלצ בעעעעע <תכלת למי שלא קלט> מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? חופשה באילת איפה חגגת יומולדת אחרון? באילת מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול אני חושב. מדוע? צריך להתפרק מידי פעם אתה מעשן? כבר לא תודה לאל מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא זוכר את זה.. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אני לא מוריד שירים מהאינטרנט כבר.. מי האדם שבא לך עכשיו ולחבק? הווו.... אממ... אחת... ואת מי ולנשק? כמובן שאותה אחת ולספר לו משהו מהלב? רק להגיד לה שלשניה לא הפסקתי לאהוב יש לך חבר/ה? לא כרגע אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? לא שם מיוחד לבן? רום שם מיוחד לבת? שלו ממי הsms האחרון שקיבלת? רותם. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לא אוהב לשלוח אס אמ אסים. מה עושה לך טוב? להשתעמם מהעבודה. אני יודע שאלה הרגעים הכי טובים. מה מעצבן אותך? דת האסלאם. ודור הקיצוניים - "האייטולות"... מה תמיד צריך להיות בכיס? ת"ז ו10 שקלים איך את/ה מתגבר על באסה? מתקשר למי שעושה לי טוב מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? ה"אני לא פראייר" מאמינ/ה באהבה וירטואלית? וודאי. אני מאמין גם באמונה וירטואלית ובשובע וירטואלי. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? יותר מידי נפגשת איתו/ איתה? אכן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא. כולי סיסי ושברירי כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? נושא לויכוח.. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך למיטה שיר ברקע: עדיין אין שעת סיום: 11:57

Zoharrr

New member
מיאו

הניק (כינוי) שלכם למה בחרת דווקא את הניק הזה?כי zohar היה תפוס יש לו משמעות?השם שלי? אם כן,מהי?... יש לכם עוד כינויים?כן אם כן, מהם?The darkness princea כן חסרה S כי תפוז עומו הרגע שכולם חיכו לו....(או שלא..) ה-ש-א-ל-ו-ן השאלון מנוסח בלשון זכר אך מיועד לשני המינים... שם:זוהר אברהמי תאריך לידה:28.7.89 שיר שמתנגן ברקע:p.O.D - GOODBTE FOR NOW מחשבה שעוברת בראש:בא לי לחבק את רם מה עשית היום?ישנתי,אכלתי,טיילתי מה תעשה מחר?לא יודעת חשק ל...:חיבוק מה המידה שלך בנעליים?40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?פה,במיניות נשית,בפנטזיות מיניות מה אתה הכי אוהב לאכול?אבטיח מה אתה הכי שונא לאכול?ירקות מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?לא יודעת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?התאהבתי במישהו דרך מחשב מה הצבע האהוב עלייך?שחור מה הצבע השנוא עלייך?ורוד מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?הדובי שאבא קנה לי בשנה שעברה איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית עם החבר'ה מתי פעם אחרונה שבכית?לפני שעתיים? מדוע?בגלל אחי אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?אפעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?דיסק של tool מי האדם שבא לך עכשיו ולחבק?רם ואת מי ולנשק?אלכס! ולספר לו משהו מהלב?דידי יש לך חבר/ה?כן אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?כן,עם רם שם מיוחד לבן?דידי,רם,מלאכי שם מיוחד לבת?עונג,לחן ממי הsms האחרון שקיבלת?אלכס מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?אלכס מה עושה לך טוב?ים,טבע,אלכס,חברים אמיתיים מה מעצבן אותך?אבא שלי,אנשים טיפשים,חיזבאללה מה תמיד צריך להיות בכיס?כסף איך את/ה מתגבר על באסה?אני לא,היא עוברת לבד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חוצפה מאמינ/ה באהבה וירטואלית?כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?פחחחחחח...כל החברים שלי? נפגשת איתו/ איתה?וודאי מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?כו ולא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן מה תעשה כשתסיים את השאלון?אדבר עם רם שיר ברקע:Alter Bridge - Metalingus שעת סיום:00:31

דנדוש20

New member
אין לי זמן לסקר

חוץ מזה עניתי ממש עליו לא מזמן פה
בנוגע לניק, זה השם + הגיל שלי. מקורי?

נרקי

New member
הנה הנה אני עונה../images/Emo192.gif

השאלון הראשון: הניק (כינוי) שלכם: נרקיסטית עכשו זה נרקי
למה בחרת דווקא את הניק הזה? ככה
יש לו משמעות? אוהבת את עצמי
אם כן,מהי? אמרתי כבר
יש לכם עוד כינויים? יאפ
אם כן, מהם? חעחע שוטרת במדים ומכורה לאקטימל
השאלון השני: שם: נרקי
תאריך לידה:4 באוקטובר
שיר שמתנגן ברקע: חדשות
מחשבה שעוברת בראש: המלחמה בלבנון
מה עשית היום? הייתי עסוקית
מה תעשה מחר? גם אהיה עסוקית
חשק ל...:
מה המידה שלך בנעליים? 39
באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כוס קפה ורווקים ורווקות
מה אתה הכי אוהב לאכול? בשר אדום
מה אתה הכי שונא לאכול? אבוקדו
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא משנה
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לא משנה
מה הצבע האהוב עלייך? ירוק
מה הצבע השנוא עלייך? צהוב
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא יודעת
איפה חגגת יומולדת אחרון? חוף ראשון
מתי פעם אחרונה שבכית? לפני שבועיים
מדוע? סתם כי התחשק
אתה מעשן?לא
מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא זכור לי
איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? שיר הודי
מי האדם שבא לך עכשיו ולחבק? מישהו
ואת מי ולנשק? הרבה
ולספר לו משהו מהלב? לא בא לי לשתף
יש לך חבר/ה? לא
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? מתעלמת מכולם
שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איך את/ה מתגבר על באסה? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

למעלה