הצבעוני בעוף?

ביקורות טובה על הIRIVER

חברים , עבר שבוע וקצת מאז שקיבלתי את הIRIVER עשרים ג'יגה שלי, ואני פשוט נהנה מכל רגע. כמו שאמרתי כבר אז : אולי זה לא הנגן הכי סקסי בשוק אבל הוא בהחלט נותן תמורה מלאה לכסף ואופציות שאני לא מכיר בנגנים אחרים... למי שרוצה מידע או לשאול שאלות מוזמן. חשוב לי פשוט שאנשים יפתחו את הראש לעוד נגנים ולא יהיו מקובעים על הIPOD-זה לא המכשיר הכי טוב בעולם. דאוס.

Nitzanyo

New member
לא פסיקים לשבח ראת הIPOD

כתבה שראיתי היום במעריב (מוסף און-ליין) מנגינה שאי-אפשר להפסיק כמה שבחים אפשר לחלוק ל"אייפוד"? הקופסא הקטנה הזאת תשמיע את כל השירים האהובים עליכם (יש בה מקום לאלפי שירים), מגיע עם אוזניות מעוצבות, ואפילו משמשת כדיסק קשיח חיצוני שיכול להתחבר למחשב. בתוך זמן קצר האייפוד גם יהפוך לחבר הטוב ביותר שלכם, כי תיקחו אותו לכל מקום: לחדר כושר, לקניות בסופר, לחוף הים, אפילו להרצעות משעממות. למרות המחיר, לא לוותר. מחיר: מ-1,700 שקל * http://yeda.co.il/ipoditunes

yappa

New member
Road Trip

רציתי לשתף אתכם במוצר שקניתי שבוע שעבר. המוצר הוא ה Road Trip של חברת Griffin המוצר מצויין,השידור לרדיו באיכות גבוהה. הוא גם מטעין את ה Ipod וגם נוח להעביר שירים ולקבוע תחנות. סוף סוף מוצר שיכול לשמש נאמנה את הנוסעים בדרכים. את המוצר קניתי בפלונטר (הם היחידים שמביאים אותו לארץ).

תשובה בעלת "סאונד" ....

מבחינת איכות סאונד , מדובר על נגן מדוייק שמעביר את הצלילים בצורה מאוד מרשימה, ניתן לשנות אקולייזרים ולשחק עם עוצמת הבאס והטרייבל בנפרד. כמו כן יש את אפקט SRS שמוסיף חוויה של סראונד(או אם תרצה תלת מימד)ונותן הרבה מאוד עומק לשירים. יש עוד מה פונקציות שאינני זוכר כרגע.... מבחינת עוצמה: כאן אני מאמין שזה מאוד אישי , יש אנשים שאוהבים לשמוע מפוצץ אוזניים ויש כאלה שאוהבים חלש או בינוני. לצערי אני לא יודע להשוות אותו ל IPOD כי לא יצא לי לשמוע בו , אבל טוענים שמבחינת עוצמה מדובר על "קריאייטיב, אח"כ IRIVER ובסוף IPOD . אם תשאל אותי ?! הכל חרטה !!! אם אתה לא איש סאונד לא תבחין בהבדלים של העוצמה וגם לא באיכות.

NightWish2

New member
אז ככה

כדי להבחין בעוצמה לא צריך להיות איש סאונד. אני דיי סגור על Iriver H320 .הפחד היחידי כרגע הוא אכן- עוצמת ואיכות הסאונד. בקשר לאיכות אני פחות דואג משום שיצא לי לדבר עם כמה בעלים של איריבר, והם טוענים כי האיכות מצויינת. באשר לעוצמה, כמו שאמרת זה אינדיוידואלי, וזה מעביר אותי לשאלה- האם יש תוכנות כמו שיש לאיפוד על מנת להעלות את הווליום ולהגביר את עוצמת השמע?

לפי מה שאני מכיר-לא !

ניתן לעבוד על האיכות אבל לא על העוצמה. יש מצב שאוזניות טובות יעשו את העבודה.

weird dust

New member
איזה תוכנות יש לאי פוד שמעלות?

ובקשר לאי ריבר האס אר אס זאת אופציה מצויינת

uppercut

New member
כן גם אני רוצה לדעת, SNR ?>>>

זה קשור ל SNR ? אם לא, איך מעלים באמת את זה?

NightWish2

New member
מהי אס אר אס?

תעשה חיפוש בנושא "תוכנות" בתחומי הפורום ותמצא שמישהו פירסם קישורים לתוכנות שמבטלות את הגבלת הווליום באיפוד.

weird dust

New member
יעזור אם תגיד מה השם שלה

ואני לא זוכר שהיה דבר כזה אבל אני יחפש

iPodVolumeBooster

רק אני מזהיר שהתוכנה נועדה לבעלי האיפוד האירופיים ז"א מי שקנה בארץ הוא עם איפוד אירופאי מי שקנה בארה"ב לא מומלץ להשתמש בה לא ניסיתי אבל בבקשה

התוכנה הנ"ל מגבירה את האירופי

לעוצמה שהאמריקאי מגיע איתה האירופיים פשוט מנמיכים בגלל שהם יותר מחמירים בקטע של התקני עוצמת השמע לכן להתשמש בתוכנה מיותר ולא כדאי אולי אפילו יגרום לעיוות בשמע

weird dust

New member
למנהל יש אפשרות להעביר אותם

להודעת
ואז זה פחות מפריע. אני יודע שחבר שלי הרחיק את עצמו מהפורום ל3 ימים כי שיעמם לו, אפשר לעשות את זה גם לתפוז??

למעלה