הצעות לשיפור ניהול הפורום

../images/Emo32.gif הצעות לשיפור ניהול הפורום

היי חברים! אני פותחת שירשור שבו תוכלו להציע לי הצעות בקשר לניהול הפורום, כי דעתכם כחברים קבועים, חשובה לי מאוד. בזמן האחרון התחלתי במסורת נתינת צל"ש וחיבוק יומיים לאנשים שמספרים את הסיפורים הכי מרגשים, לדעתי, כמובן. מה דעתכם על מסורת זו? אני מחפשת עצות מכם, וכל הצעה תישקל בכובד ראש. הצעות ניתן לשרשר לכאן, או לכתוב לי במסרים האישיים. שירשור כזה ייפתח בכל פעם שאבקש עצות, ליאת.

../images/Emo22.gif לדעתי ליאתי ...

את מנהלת מדהימה ודואגת לכולנו ישר כוח והמון בריאות
ולדעתי יש פה מספיק חברה קבועים שאפשר להקים דף קשר רציני למי שירצה שיכלול כתובת מייל ולמי שיש ICQ או מסנגר לתקשורת יותר טובה ביננו גם אפשר להמשיך את רעיון לוח היום הולדת וכל החומר יועבר דרך ליאת ... אשמח לעזור ליאתי

ענבל יקרה

קודם כל, תודה רבה רבה על המחמאות, איזה כיף לראות דבר כזה על הבוקר. ההצעות שלך טובות, ואתם תתבקשו לשלוח לי רק במסרים האישיים את הפרטים המעודכנים שלכם, כדי לא להציף את הפורום בסתם הודעות מיותרות. רעיון לוח יום ההולדת בהחלט יימשך, וגם את זה תצטרכו לכתוב במסר האישי, יחד עם כל הפרטים הרלוונטיים האחרים. תודה גם על הצעת העזרה, נראה לי שאני אזדקק לה, תודה על הכל מכל הלב, ליאת.

ליאת

בס"ד אני מצרף את דבריי לדברי השבח אותם הזכירה ענבל וכמו כן, אני חוזר על הרעיון או הזכרתי פעמים רבות בפורום ואני חושב שמפגשים בין חברי הקהילה יחזק את הקשר ויתרום רבות לפעילות הפורום ראי גם אותי כיד ימנך בכל עזרה וסיוע לכל הקשור לפעילות הפורום

אברהם חביב

תודה לך על דברי השבח שלך כלפיי. לגבי פגישה של חברי הפורום, אני חוזרת על מה שאמרתי לציפי, שאנחנו לא מספיק מגובשים, הרעיון שלך יכול להיות טוב לקראת יום השנה להקמת הפורום, מה אתה אומר? ותודה על הנכונות הרבה לעזור, כהרגלי, קבל
, ליאת.

אווו יש המון זמן

בס"ד בפרק זמן כזה יכולות להתקיים מספר פגישות לא מבוטל...אבל את המנהלת והנהגותייך הם הנהגתינו

ליאת אני מסכימה עם אהברם../images/Emo45.gif

לפי דעתי אם ניפגש זה יתרום הרבה יותר לגיבוש.... לבנתיים לילה טוב לכם!!!

נשמה הפצועה

כפי שהסברתי בתשובתי הקודמת, הזמן יעשה את שלו, ולקראת יום השנה נתחיל לחשוב על מפגש, ליאת.

למעלה