הצעת פירסום

MillionShekel

New member
../images/Emo32.gif הצעת פירסום

אם יש לכם שירות/מוצר בינלאומי, אתם מוזמנים לפרסם בעמוד המיליון. עמוד המיליון מורכב ממליון פיקסלים שמהווים שטח פירסום עכשווי. כנסו ותבדקו אם זה מתאים לכם. שנה טובה והצלחה לכולנו!

Benkok

New member
למה לפרסם בחיקוי?

למה לפרסם בחיקוי העלוב והלא מושקע אם אפשר ללכת על המקור הבינלאומי???

MillionShekel

New member
אני לא יודע למה בחרת להשתמש

המילה 'עלוב'. בכל מקרה, הרעיון הוא לייחד עמוד לאתרים ולקהל ישראלי. בעמוד העולמי (יש אגב גם עמוד מיליון פני, מיליון יורו וכו') האתרים הישראלים נבלעים ונעלמים.

Benkok

New member
כי המקור הוא בריטי (בדולרים)

והחקיין הישראלי (אתה או מי ששלח אותך) אפילו לא טרח לשנות את העיצוב של האתר...לא השקיע מחשבה מינימלית במקוריות (כי אין שום דבר מקורי בלהעתיק משהו) ובטח ובטח לא משלם שום דבר ליוצר המקורי על הרעיון. אם לפחות הייתם משנים את הפונט, או אפילו לא מעתיקים מילה במילה את התוכן האינפורמטיבי (אודות, איך קונים וכו') אולי זה היה פחות עלוב... תפיסת טרמפ ישראלית טיפוסית... להגיד "יש גם אגב עמוד מיליון פני, מיליון יורו וכו'" זה בערך כמו להגיד "גם בארה"ב אונסים ילדים קטנים"...(להבדיל אלף אלפי הבדלות כמובן, אני לא מרמז על מעשים פליליים, סתם על חוסר מקוריות)

MillionShekel

New member
כנראה שלא שמתם לב להגרלה...

יש הגרלה בסוף המכירה... מיליון שח ילכו למפרסם אחד. אני לא סטטיסטיקאי, אבל נראה לי שאפילו הלוטו לא נותן אחוזי זכיה כאלה.

Benkok

New member
תן לי לנסות להבין...

אתם מוכרים שטח פרסום בסכום כולל של מיליון ש"ח, ואז נותנים מיליון ש"ח לאחד המפרסמים??? אני מת שתסביר לי את ההגיון המתמטי מאחורי ה"הגרלה" הזאת... יאללה לא נורא, עוד 997,700 ש"ח למנאייק... שיהיה בהצלחה

duncken

New member
איפה זה רשום?

דווקא הסתכלתי בשני האתרים כדי להשוות ובעוד באתר המקורי המחיר רשום במקום מאוד ברור באתר הישראלי אני עדיין לא מצאתי.

duncken

New member
עכשיו ראיתי

תחת "מה הרעיון". מקום די טיפשי למי שכבר מכיר את הקונספט. עוד משהו. הלינקים של המפרסמים עולים כפופ אפ (לפחות אצלי) ונחסמים בחוסם הפופאפס של וינדוס.

MillionShekel

New member
צודק duncken

יש בעיה עם נושא הפופו-אפים. הבעיה היא שמרוב פירסומים מגעילים ובאנרים מתפרצים הפכנו לפראנואידים. יותר נכון, התוכנות שחוסמות אותם, הפכו פראנואידיות. הן חוסמות הכל. אם נעשה את זה בשיטה אחת, תוכנה X לא תאהב את זה. אם נעשה את בשיטה אחרת, תוכנה Y לא תאהב את זה. לכן החלטנו ללכת על הפשוט ביותר - Keep it simple. הקפצה מסורתית של חלון נפתח כפי שפעם היה מקובל וראוי לעשות. אנחנו מקווים שהצלחה של האתר שלנו (כמו גם כל האתרים המתחרים - יש כשלושה בארץ וכחמישים בעולם) תביא את המפרסמים והפירסומאים להבין שיש אפשרות לפרסם בצורה 'בלתי מזיקה'. לא חייבים לפוצץ את הרמקולים, להקרין סרטים מקוצרים או כל דבר אחר שמעמיס ומשמעם. אני לדוגמא משתמש בחוסם הפופ-אפים של גוגל. אמרתי לו פעם אחת שהאתר MillionShekel מאושר מבחינתי להקפצת חלונות ומאז יש לי שקט והאתר מתפקד כראוי.

sofsof22

New member
האתר ששווה מיליון שקל - הישראלי

ראוי מאוד לציין את האתר הישראלי הכי זול ברשת! http://millionshekelsite.co.il כל פיקסל שווה שקל ובמקום לחכות להגרלה שבסופו של דבר הסיכוי לזכות הוא 1 למיליון, מורידים את המחיר בחצי! [email protected]

למעלה