הרבה זמן לא הייתה כאן....

../images/Emo32.gif הרבה זמן לא הייתה כאן....

הודעה מצחיקה
אז אני מציע שנאסוף פה כל מיני ציטוטים מצחיקים בנושא הפורום
אני אתחיל: "נשים הן כמו אקדחים, אם אתה לא מטפל בהן כיאות, והן פונים כנגדך, אין לך להאשים אלא את עצמך" (קליפטון אדאמס) "אני חושבת שגברים עם עגילים באוזן מוכנים יותר לנישואין. הם כבר חוו כאב וקנו תכשיטים" (ריטה רודנר) "בת זוג: מישהי שתעמוד לצידך מול כל הצרות שלא היו לך אם היית נשאר רווק" (לא ידוע) (האהוב עלי
)
"אהבה לאישה אחת זו ברבריות, משום שזה נעשה על חשבון הנשים האחרות" (פרידריך ניטשה) "נישואים הם דבר זמני. רק דמי מזונות הם לנצח" (קוונטין קריספ) "נישואים הם המלחמה היחידה בה אתה ישן עם האויב" (גארי בוסי) "נשים הן הטעות השניה של אלוהים" (פרידריך ניטשה) "בכל נישואין מגיע רגע האמת שבו צריך להתחיל לשקר" (אפרים קישון) "דבר אחד טוב לגבי דייטים באינטרנט: מובטח שיהיה ביניכם לבין מי שתפגשו קליק" (מונגו)

pain is MY love

New member
אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק...

הקטע העצוב זה שהוא התכוון לכל מילה שהוא אמר..

BugaBuga

New member
לפני ניטשה אם נשים הן הטעות השנייה

של אלוהים . מה הטעות הראשונה? הגברים?

כן מפגרים...

"אהבה לאישה אחת זו ברבריות, משום שזה נעשה על חשבון הנשים האחרות" (פרידריך ניטשה) זה פשוט ענק!

cold fire1

New member
חח זה קרע אותי.. יש פה עוד כמה..

אבל לא יודעים של מי.. והן יותר מטומטמות אז לא לסקול אותי (בנות) זה לא שלי "בנות הן כמו דשא, אם לא מכסחים אותן פעם בכמה זמן, הן תופסות גובה" "בנות הן כמו מכונת כביסה, כשמתקלקל, עושים ביד.." ולא זוכר עוד..

pain is MY love

New member
יש הבדל

בין המשפטים המבדחים האלה לבין משפטים של פילוסופים דגולים....

נכון...

בעיקר בגלל שהציטוטים הפילוסופיים באים מנקודת מבט אמיתית, ופחות מנקודת מבט הומוריסטית, ולמרות זאת, ואולי בגלל זה, הם יותר מצחיקים

הוא היה מעורער בנפשו

בשלב מסויים הוא פשוט איבד את השפיות, לכן צריך לקחת את כל האמירות שלו בעירבון מוגבל.....

למעלה