הרגע חזרתי מצמח וואי היה גדול!!! במיוחד אביב גפן
D danushakira New member 14/8/03 #1 ../images/Emo32.gifהרגע חזרתי מצמח וואי היה גדול!!! במיוחד אביב גפן
P perrinat New member 14/8/03 #2 ../images/Emo42.gifאוי, איזה חלום מפחיד../images/Emo103.gif חלמתי שאני מצליחה להכנס למפגש מעריצים עם שאקירה.... והבאתי לה חמסה במתנה... ומה היא עשתה תלשה לי מהצוואר את השרשרת שצליל הביאה לי....... אמאאאאאאאאאאאאאאאא
../images/Emo42.gifאוי, איזה חלום מפחיד../images/Emo103.gif חלמתי שאני מצליחה להכנס למפגש מעריצים עם שאקירה.... והבאתי לה חמסה במתנה... ומה היא עשתה תלשה לי מהצוואר את השרשרת שצליל הביאה לי....... אמאאאאאאאאאאאאאאאא
E EOTA New member 15/8/03 #4 זה בגלל שהיא שונאת את חמסה..../images/Emo88.gif איזה ילדות מעצבנות היו בבראבו!!!! (ככה כותבים את זה בכלל?!) גאדדד, איזה מתלהבות... מי זכה בכלל?
זה בגלל שהיא שונאת את חמסה..../images/Emo88.gif איזה ילדות מעצבנות היו בבראבו!!!! (ככה כותבים את זה בכלל?!) גאדדד, איזה מתלהבות... מי זכה בכלל?
B brunu New member 15/8/03 #6 ../images/Emo32.gif אתמול הייתי במיני ישראל זה מקום ענקקק...הכותל בגודל ננסי,מפעל קוקה קולה נסי ובפנים רואים בקבוקים זזים, מפעל תנובה ננסי בפנים מרגיזות זזות,עזריאלי בגובה של אבא שלי חח...מקום ענקקק ממליץ בחום לכולכם
../images/Emo32.gif אתמול הייתי במיני ישראל זה מקום ענקקק...הכותל בגודל ננסי,מפעל קוקה קולה נסי ובפנים רואים בקבוקים זזים, מפעל תנובה ננסי בפנים מרגיזות זזות,עזריאלי בגובה של אבא שלי חח...מקום ענקקק ממליץ בחום לכולכם
M michalas New member 18/8/03 #8 ואני חזרתי מאילת.... היה נחמד...היה סבבה.... קניתי תדיסק החדש של היהודים חורשת....כל היום.... התגעגעתי
ואני חזרתי מאילת.... היה נחמד...היה סבבה.... קניתי תדיסק החדש של היהודים חורשת....כל היום.... התגעגעתי
P perrinat New member 18/8/03 #9 ../images/Emo124.gifמיכללללללללללל../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif התגעגעתייייייייייייי ברוכה השווה
../images/Emo124.gifמיכללללללללללל../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif התגעגעתייייייייייייי ברוכה השווה