הרגשתם?

דיתוּש

New member
../images/Emo32.gifהרגשתם?

נו, הרגשתם שהאדמה זזה היום? נכון שזה היה כיף???
מצטערת לרגישים, אבל זו הייתה רעידת האדמה הכי כיפית בחיים שלי. איזה כיף!

nowhere woman

New member
כן היה ממש כיף../images/Emo70.gif

הרגשה מיוחדת כזו ברעידה... פינו אותנו לחצר המרכזית, היו צחוקים וילדים התחילו לשיר ולרקוד והכי מצחיק היה ששמו לנו מוזיקה במערכת הגברה לכל הבצפר(!!) חחח היה קורע... לא למדנו שעתיים אזרחות והיתה אוירת היסטריה מגוחכת ברחבי הבצפר. אהה... אני גרה בקומה שביעית וסיפרו לי בבית שפה ממש הרגישו את הרעד.

דיתוּש

New member
כן, גם אצלי ככה

חזרתי הביתה וחצי מהמדפים שלי היו על הרצפה
אבל בבית-ספר היה ממש מצחיק, גם אותנו פינו לחצר... התחלנו להמציא שירים על קריסת בית-הספר ואיך שכולנו הולכים להיקבר
אומנם זה נשמע מזעזע, אבל צריכים גם קצת צחוק כדי להפסיק להיות בכזו פאניקה. ובכלל, כולם התחילו להתקשר להורים שלהם, חחח... התחילו לבכות להם בטלפון... באמת...

nowhere woman

New member
חחח../images/Emo6.gif

אצלי זזה קצת המיטה, המעמד דיסקים שלי עף, גיטרה נפלה(מזל שהיתה עטופה).

אצלנו....

היינו באמצע שיעור היסטוריה שפתאום ררגשתי מין רעד כזה אז חשבתי שמישהו קפץ חזק על הריצפה או משהו... ואז פינו אותנו לחצי שעה מסכנה.... אבל היה מצחיק!

edlessme

New member
אוף... רק אני לא הרגשתי...

האמת? בכלל.. חצי מהישוב שלי בכלל לא הרגיש... שזה די מוזר.. כי אנחנו ליד ת"א... בכל אופן... שעה פיזיקה ירדה לי הופ מהמערכת והישר הבייתה.. שם העברתי את היום בלמידת חוקים חסרי תכלית מלפני 2500 שנה...

המממ

New member
הרעידה העירה אותי בבוקר.

קמתי וקלטתי שהמיטה רועדת, ותהיתי אם זה חלום או מציאות. אח"כ חזרתי לישון עד 12:30. וזה קצת משעשע איך נכנסים להסטריה מזה... לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

למעלה