הרע והטוב הטוב והרע

shongold

New member
../images/Emo32.gifהרע והטוב הטוב והרע

הפסימי האופטימי ומה שבינהם, ומה שלמעלה יורד למטה ומה שלמטה עולה למעלה וחוזר חלילה. "עובר הזמן קדימה מכאן אחורה מכאן קדימה מכאן והלאה..." אין התחלה ואין סוף, אלא רק מעגליות ומחזור בלתי פוסק של תוכן וחוויות. החיים לעולם זורמים ומשתנים, ותמיד כל רגע חדש הוא ורענן

shongold

New member
והכל מכל כל כלול בתוך מימד הזמן

וגם אם נפרוט אותו לחלקיקים קטנים עדין הנוסחא נשארת קבועה. פעם מזמן היתה התרחשות שעוררה סערה וטלטלה בכל מחוזות המדינה. ועורר אותה נער...ואנשים אמרו כך ואחרת והעלו אותו על המוקד והצליבה היתה ממשית...והיו אנשים שעלו על הגל ודברו בשם אותה מדינה ועל ערכיה ומידותיה על הצבא והתרומה לו והחברה ועל התרומה לה. ומידות הנוער שחשוב לשמרן ולטפחם ולהגן עלהם מפני כאלה שעלולים להשחיתם. ובין אלה שהיו בראש המחנה היה אחד כספית שהיה נושא הדגל והוקיע את שראוי היה בעניו להוקיע ולקרוע והכל בשם המוסר הגבוה ביותר שקיים - הרייטינג הגבוה. ואליו חברו עוד כמה רבים וטובים - פוליטיקאים כאלה ואחרים וגם אחד חבר של חבר שמו אולמרט - שגם הוא דבר משפט או שניים בגנות אותו הנער. והנה היום כעת חיה עוברת אני ליד דוכן העיתונים כמו פעם ואותו כספית מככב בשנית - והפעם "הולכים על הקודקודים" זועקת כותרתו באותיות שחורות וגדולות. ובראשם אותו אחד שהוא חבר של חבר. וכאן הרייטינג שוב מנצח כי מנציח את אשר היה קודם אבל הגלגל התהפך והיעד שהיה למעלה הפעם למטה. וכספית נשאר אותו כספית. דברנו בזמנו על משולש ברמודה. היה רמטכ"ל - ואיננו עוד - במקומו ועכשיו נראה שחוברים אליו שני הקודקודים שנותרו - ומסתמן שיועתקו ממקומם.

rifkin1

New member
שון

כמה שאני אוהבת לקום בבוקר ומדיי פעם למצוא הודעה כזו שלך שמצתיגה את הדברים בצורה הברורה ביותר... היום כולם יודעים, אפילו ריינפ, שכל המקרה היה מניפולציה תקשורתית אחת גדולה שיצאה מפרופורציות אשר לכדה כמעט מדינה שלמה....

shongold

New member
נובה מכיון שאת אוהבת משפטים יפים

הרי לך עוד אחד, לא פחות יפה ממשנהו: אני רואה את הצדדים של נושא כלשהו בגמישות ובקלות. יש אלפי דרכים לעשות דברים ולראות דברים

Nova5

New member
תודה, שון, אהבתי

אכן משפטים יפים הגיע זמן לעשות עוד קישור - למשפטים ושרשורים יפים של הפורום - ואת תיהיה שם כוכבת לא קטנה
אגב, איך את מדגישה את הטקסטים - כולם למדו את זה, אפילו ראינפ - ולי אין מושג

shongold

New member
פשוט: כותבת את הטקסט

מיד לאחריו נגשת לאייקונים של התוכן. מכאן יש אייקון של תחילת דגש - אותו מניחים בתחילת אותו משפט אותו את רוצה להדגיש ואת האייקון של סיום הדגשה בסיום אותו משפט אותו את רוצה להדגיש. אם את רוצה לראות אם יצא כמו שצריך אפשר לראות דרך תצוגה מקדימה - שמאפשרת לך לתקן את מה שדרוש עבורך לתקן בטרם השליחה!

rootteem1

New member
אוי גדול!

תודה! עכשיו גם אני למדתי.. טוב את האמת יותר נוח להוסיף תגובה מהירה.. אבל נחמד שיש עוד אפשרויות שאפשר להוסיף;-] תודה! אוקי עכשיו שאלות, וסליחה על הבורות מראש: מה זה "תחילת קוד"?.. קוד של מה? ומה זה תגיות?

למעלה