השבועיייייי

kombinaizer

New member
../images/Emo32.gif השבועיייייי ../images/Emo23.gif

בגלל שהפורום הזה לא יודע לנהל א.ט כמו שצריך אני מביא לכם שאלונים (בחסות אנקורי - מגישה אתכם להצלחה) חחחחחחח אין לי מושג מה עובר עליו, אולי בגלל שאת\ה! לא הצבעתם לעמ"י?
אמממ קיצר הנה השאלון שם: כינוי: כינוי במציאות(אם יש): אם הייתם אמאשכם ואבאשכם הייתם קוראים לעצמכם: אם תצא לכם בת, תקראו לה: ובן: מאמינים באלוהים? |dos| וברוחות רפאים? איך היה יום האהבה? לבד או ביחד? אלבום השבוע שלכם: שיר השבוע: להקת השבוע: זמר השבוע: איש השבוע (לא מפורסם): סלב השבוע: משו טוב שקרה השבוע: משו רע שקרה השבוע: משו ששינה לכם קצת תחיים: משו שהפסקתם באמצע: משו שאתם שמחים שקרה: טוב זהו נגמרו לי הרעיונות

:]

שם: עדי כינוי: עדידי כינוי במציאות(אם יש): עדידי הכיבשה אם הייתם אמאשכם ואבאשכם הייתם קוראים לעצמכם: לא יודעת חחח אם תצא לכם בת, תקראו לה: אמממ מה שבטוח לא שם ארוך מידי ובן: כנ"ל מאמינים באלוהים? |dos| אכן וברוחות רפאים? לפעמים איך היה יום האהבה? בדד לבד או ביחד? לבד אלבום השבוע שלכם: - שיר השבוע: הלילה יעבור- יפתי להקת השבוע:- זמר השבוע:- איש השבוע (לא מפורסם): הכיתה שלי
סלב השבוע: לאדעת משו טוב שקרה השבוע: היה שבוע אחד המצחיקים משו רע שקרה השבוע: אממ כלום משו ששינה לכם קצת תחיים: אפשר להגיד מישהו משו שהפסקתם באמצע: אתה מפריע לי לשתות ת'שוקו משו שאתם שמחים שקרה: שהכרתי אותך :]

S h A y K i

New member
../images/Emo215.gif

שם: שי
כינוי: וואיי יש כ"כ הרבההה.. כינוי במציאות(אם יש): לא הייתה כבר ת'שאלה הזאת..
אם הייתם אמאשכם ואבאשכם הייתם קוראים לעצמכם: לא נראה לי שהייתי רוצה להוליד אותי אם הייתי ההורים שלי XD אם תצא לכם בת, תקראו לה: אוחזת ענף עץ השקד XD חח לא סתם..אנאערףףףףףף ובן: איף אור איזה שאלות מפגרות..חח אם אין לך רעיונות פעם הבאה תגיד אני יעזור לך למצוא שאלות נורמליות
מאמינים באלוהים? לא וברוחות רפאים? אממ כןן חח הן קוליותתתתתתת
איך היה יום האהבה? משהו לפרצוףףףףףףףףףףףףףף
לבד או ביחד? ביחד
אלבום השבוע שלכם: Welcome to the black parade-My chemical romance
שיר השבוע: sleep-my chemical romance להקת השבוע: my chemical romance זמר השבוע: Sean paul[מכורה..
] איש השבוע (לא מפורסם): אממ זה קצת קשה בגלל שאור כזה סלב חחח..אור אם לא היית כזה סלב אולי הייתי כותבת אותך פה
סלב השבוע: היי עכשיו זה מסתדר חח..אממ אור
[צומים לשלטוןןןןןן
] משו טוב שקרה השבוע: יום האהבה
משו רע שקרה השבוע: מבחן במתמטיקה משו ששינה לכם קצת תחיים: המבחן במתמטיקה הזה.. >< נראה לי שאחרי שיחזירו לי אותו החיים שלי ייגמרו חח XD משו שהפסקתם באמצע: מבחן במתמטיקה
משו שאתם שמחים שקרה: לא הייתי לבד ביום האהבה

kombinaizer

New member
סימבה מלך האריות../images/Emo70.gif

שם: אור כינוי: דון כינוי במציאות(אם יש): קומבי
אם הייתם אמאשכם ואבאשכם הייתם קוראים לעצמכם: דון אם תצא לכם בת, תקראו לה: ורוניקה או אבריל ובן: אדריאן מאמינים באלוהים?
כן וברוחות רפאים? כן איך היה יום האהבה? מביך במיוחד לבד או ביחד? ביחד אלבום השבוע שלכם: חלוצי החלל שיר השבוע: הצד האחר - דופק תראש בקיר להקת השבוע: הצד האחר זמר השבוע: קנדוג קדס איש השבוע (לא מפורסם): סנורקה הנרגילה סלב השבוע: אמממממממממממ.......... פיקאצ'ו משו טוב שקרה השבוע: הצטרפתי לאגודה לילדי צומי משו רע שקרה השבוע: הצטרפתי לאגודה לילדי צומי משו ששינה לכם קצת תחיים: הצטרפתי לאגודה לילדי צומי
ושי, אם יש לך תלונות על השאלון את מוזמנת להכין שבוע הבא בעצמך! משו שהפסקתם באמצע: משו שאתם שמחים שקרה:

S h A y K i

New member
חחח יודע מה,

בכייף :] רק אם אתה יכול להזכיר לי בחמישי הבא להכין שאלון זה יהיה נחמד ^^ [אעלק להכין..הולכים לפורום סקרים ושאלונים וגונבים XD] חח סתאם אני יכין לשבוע הבא שאלון
וד"א שכחת לענות על 2 שאלות אור

למעלה