S h A y K i
New member
../images/Emo32.gifהשבועי :]]
כןן זאת לא טעותת..השבוע אני מכינה ת'שאלון D: כי אור סאקס בזה ואני לא
[תתחשבו בעובדה שכשכתבתי ת'שאלון הייתי מסטולה לגמריי
] שם: גיל: מיקום בארץ: באוזניים שלכם: מקום שהייתם רוצים להיות בו עכשיו: אלבום השבוע שלכם: שיר השבוע שלכם: להקת השבוע שלכם: למי תצביעו השבוע במצעד של גלגל"צ? נכון אתם רוצים שאור יפסיק להכין שאלונים ורק יהיה מנהל וישתוק? האירוע שעשה לכם את השבוע: סרט שראיתם השבוע ואהבתם: כמה פעמים הצלחתם להצביע במצעד של 24 לכלא 6? [אל תגידו שאי אפשר יותר מאחת, כי אני הצלחתי בערך 10
] אתם צופים בבובספוג? אם כן מה הפרק האהוב עלייכם? כמה תיקיות של מוזיקה יש לכם במחשב? יש לכם אייפוד?! אם יש לכםם..נכון זה פשוט דבר גאוני?! יש לכם להקה משלכם? יש לכם פירסינג? [באוזניים לא נחשב
] יש לכם קעקועים? [אם כן—זונות!!!!!!!!!!!] יש לכם הוט או יס? אם יש לכם יס—נכון באסה שאין את ערוץ AXN? אם יש לכם הוט-נכון AXN זה ערוץ פשוט חייתי?! יש לכם סמיילי מאומץ? יש לכם מקלחת בחדר?! נכון אתם חושבים שאני בנאדם ממש מחורפןן?? אתם חושבים שצורן זה חור? יש לכם מצלמה? בפלאפון לא נחשב.
דיגיטלית? מה החפץ שאתם נוגעים בו הכי הרבה? יופי. חחח אתם מסכימים איתי שלא צריך לתת לי לכתוב יותר שאלונים?!
חחח אני יודעת שזה אמור להיות שאלון כזה רק בקשר לשבוע אבל הייתי בשוונג של שאלות מטומטמות XD
כןן זאת לא טעותת..השבוע אני מכינה ת'שאלון D: כי אור סאקס בזה ואני לא