השבועי :]]

S h A y K i

New member
../images/Emo32.gifהשבועי :]]

כןן זאת לא טעותת..השבוע אני מכינה ת'שאלון D: כי אור סאקס בזה ואני לא
[תתחשבו בעובדה שכשכתבתי ת'שאלון הייתי מסטולה לגמריי
] שם: גיל: מיקום בארץ: באוזניים שלכם: מקום שהייתם רוצים להיות בו עכשיו: אלבום השבוע שלכם: שיר השבוע שלכם: להקת השבוע שלכם: למי תצביעו השבוע במצעד של גלגל"צ? נכון אתם רוצים שאור יפסיק להכין שאלונים ורק יהיה מנהל וישתוק? האירוע שעשה לכם את השבוע: סרט שראיתם השבוע ואהבתם: כמה פעמים הצלחתם להצביע במצעד של 24 לכלא 6? [אל תגידו שאי אפשר יותר מאחת, כי אני הצלחתי בערך 10
] אתם צופים בבובספוג? אם כן מה הפרק האהוב עלייכם? כמה תיקיות של מוזיקה יש לכם במחשב? יש לכם אייפוד?! אם יש לכםם..נכון זה פשוט דבר גאוני?! יש לכם להקה משלכם? יש לכם פירסינג? [באוזניים לא נחשב
] יש לכם קעקועים? [אם כן—זונות!!!!!!!!!!!] יש לכם הוט או יס? אם יש לכם יס—נכון באסה שאין את ערוץ AXN? אם יש לכם הוט-נכון AXN זה ערוץ פשוט חייתי?! יש לכם סמיילי מאומץ? יש לכם מקלחת בחדר?! נכון אתם חושבים שאני בנאדם ממש מחורפןן?? אתם חושבים שצורן זה חור? יש לכם מצלמה? בפלאפון לא נחשב.
דיגיטלית? מה החפץ שאתם נוגעים בו הכי הרבה? יופי. חחח אתם מסכימים איתי שלא צריך לתת לי לכתוב יותר שאלונים?!
חחח אני יודעת שזה אמור להיות שאלון כזה רק בקשר לשבוע אבל הייתי בשוונג של שאלות מטומטמות XD

:]

שם: נחשו גיל: אוטוטו 16 מיקום בארץ: טירת כרמל באוזניים שלכם: אה? מקום שהייתם רוצים להיות בו עכשיו: אילת! אלבום השבוע שלכם: - שיר השבוע שלכם: - להקת השבוע שלכם: - למי תצביעו השבוע במצעד של גלגל"צ? חח אין לי מושג נכון אתם רוצים שאור יפסיק להכין שאלונים ורק יהיה מנהל וישתוק? חס וחלילה! האירוע שעשה לכם את השבוע: - סרט שראיתם השבוע ואהבתם: לא ראיתי טלויזיה חחח כמה פעמים הצלחתם להצביע במצעד של 24 לכלא 6? [אל תגידו שאי אפשר יותר מאחת, כי אני הצלחתי בערך 10 ]- אין לי מושג אתם צופים בבובספוג? לא אם כן מה הפרק האהוב עלייכם? - כמה תיקיות של מוזיקה יש לכם במחשב? איזה 10 אם לא יותר יש לכם אייפוד?! חח כן בפלאפון אם יש לכםם..נכון זה פשוט דבר גאוני?! :] יש לכם להקה משלכם? לעע יש לכם פירסינג? [באוזניים לא נחשב ] בדרך.. יש לכם קעקועים? [אם כן—זונות!!!!!!!!!!!] גם בדרך חחחח יש לכם הוט או יס? יסססס אם יש לכם יס—נכון באסה שאין את ערוץ AXN? לעעע אם יש לכם הוט-נכון AXN זה ערוץ פשוט חייתי?! יש לכם סמיילי מאומץ? יש לכם מקלחת בחדר?! לא חח נכון אתם חושבים שאני בנאדם ממש מחורפןן?? כן..מאיפה הבאת ת'שאלות האלה? אין לי תשובות לכלום אתם חושבים שצורן זה חור? חחח כן יש לכם מצלמה? כןן בפלאפון לא נחשב. דיגיטלית? כן מה החפץ שאתם נוגעים בו הכי הרבה? פלאפון יופי. חחח אתם מסכימים איתי שלא צריך לתת לי לכתוב יותר שאלונים?! זאת פעם ראשונה ואחרונה

kombinaizer

New member
יאללה תנו בראש ../images/Emo47.gif

שם: אור דון ז'אן קלוד ואן דם
מיקום בארץ: צורן אימפריה
באוזניים שלכם: פרברים רפיוג'יז - כיכר פארטי, (היום הופעה!)
מקום שהייתם רוצים להיות בו עכשיו: בים
אלבום השבוע שלכם: פרברים רפיוג'יז - ראפריום
שיר השבוע שלכם: כלא 6 - הייתי מת (רמיקס) להקת השבוע שלכם: פרברים רפיוג'יז למי תצביעו השבוע במצעד של גלגל"צ? אריק ברמן - יום חדש נפלא, סינרגיה - אשם, מומי לוי - זאת לא אהבה, חובבי ציון - רוצה בנות, יפתי - הלילה יעבור נכון אתם רוצים שאור יפסיק להכין שאלונים ורק יהיה מנהל וישתוק? חס וחלילה, לא יהיו פה השתקות! האירוע שעשה לכם את השבוע: שביתה
סרט שראיתם השבוע ואהבתם: ספיידרמן 2
כמה פעמים הצלחתם להצביע במצעד של 24 לכלא 6? [אל תגידו שאי אפשר יותר מאחת, כי אני הצלחתי בערך 10 ]פעם אחת, כדי שלא יפסלו תקול שלי. (אני מתכוון פעם אחת מתעודת זהות שלי, אבל הצבעתי גם משל המשפחה, סבא וסבתא וחברים) אתם צופים בבובספוג? לא אם כן מה הפרק האהוב עלייכם? זה שרואים את ספונג'בוב ופאטריק כמה תיקיות של מוזיקה יש לכם במחשב? 93 שבתוכם יש גם שירים של שעה וכו' ככה שזה לא ממש משקף. יש לכם אייפוד?! הלוואי. אם יש לכםם..נכון זה פשוט דבר גאוני?! כן. יש לכם להקה משלכם? כן, אבל רק בתיאוריה יש לכם פירסינג? [באוזניים לא נחשב ] לא. יש לכם קעקועים? [אם כן—זונות!!!!!!!!!!!] לא. יש לכם הוט או יס? הוט אם יש לכם יס—נכון באסה שאין את ערוץ AXN? כן יש סמולוויל
יש לכם סמיילי מאומץ?
יש לכם מקלחת בחדר?! לא, רק לך יש. נכון אתם חושבים שאני בנאדם ממש מחורפןן?? ראיתי יותר
אתם חושבים שצורן זה חור? חור אחולמניוק יש לכם מצלמה? יאפ בפלאפון לא נחשב. דיגיטלית? יאפ מה החפץ שאתם נוגעים בו הכי הרבה? זה חי. :-X יופי. חחח אתם מסכימים איתי שלא צריך לתת לי לכתוב יותר שאלונים?! כן.

מורן 1986

New member
אני אני אני

שם: מורן
מיקום בארץ: בת ים
באוזניים שלכם: fergalicious
מקום שהייתם רוצים להיות בו עכשיו: בבית
כמו עכשיו
אלבום השבוע שלכם: אין
אחד מסויים
שיר השבוע שלכם:
מה
שאני
שומעת עכשיו
ואין לי
כוח לכתוב שוב
להקת השבוע שלכם:
גם אין
אחת ספציפית
למי תצביעו השבוע במצעד של גלגל"צ? למי שאני אוהבת
נכון אתם רוצים שאור יפסיק להכין שאלונים ורק יהיה מנהל וישתוק?
האירוע שעשה לכם את השבוע:
היה לי
שבוע טוב
כל יום
היה מיוחד
סרט שראיתם השבוע ואהבתם: סטפ אפ
כמה פעמים הצלחתם להצביע במצעד של 24 לכלא 6? [אל תגידו שאי אפשר יותר מאחת, כי אני הצלחתי בערך 10 ] תאמת
פעמיים
אתם צופים בבובספוג? לאיוצא לי
אם כן מה הפרק האהוב עלייכם?
כמה תיקיות של מוזיקה יש לכם במחשב? הרבה
יש לכם אייפוד?! אמ פי 3
אם יש לכםם..נכון זה פשוט דבר גאוני?!
יש לכם להקה משלכם? לא
יש לכם פירסינג? [באוזניים לא נחשב ] אז לא
יש לכם קעקועים? [אם כן—זונות!!!!!!!!!!!] לא...
יש לכם הוט או יס? לאיודעת אני אשאל את אמא
אם יש לכם יס—נכון באסה שאין את ערוץ AXN?
אם יש לכם הוט-נכון AXN זה ערוץ פשוט חייתי?!
יש לכם סמיילי מאומץ? כולםםםםם
יש לכם מקלחת בחדר?! לא
נכון אתם חושבים שאני בנאדם ממש מחורפןן?? אני בטוחה
אתם חושבים שצורן זה חור?
מה זה
יש לכם מצלמה? כן
בפלאפון לא נחשב. וואלהה...
דיגיטלית? כן
מה החפץ שאתם נוגעים בו הכי הרבה?
מקלדת
אני הרי רשמת ...
יופי. חחח אתם מסכימים איתי שלא צריך לתת לי לכתוב יותר שאלונים?! כן

ortaliminal

New member
הנה

שם:אורטל גיל:16 מיקום בארץ:מודיעין באוזניים שלכם:הא? מקום שהייתם רוצים להיות בו עכשיו:ת"א נכון אתם רוצים שאור יפסיק להכין שאלונים ורק יהיה מנהל וישתוק?לא האירוע שעשה לכם את השבוע:לא היה.. אבל שבוע הבא יהיה הופעה של הכלא בבצפר שלי זה יהיה אחלה ארוע סרט שראיתם השבוע ואהבתם:לא ראיתי כמה פעמים הצלחתם להצביע במצעד של 24 לכלא 6? [אל תגידו שאי אפשר יותר מאחת, כי אני הצלחתי בערך 10 ] אני יותר :p אתם צופים בבובספוג?לא אם כן מה הפרק האהוב עלייכם?אמרתי לא כמה תיקיות של מוזיקה יש לכם במחשב?לא ספרתי יש לכם אייפוד?! לא:( אם יש לכםם..נכון זה פשוט דבר גאוני?!:'( יש לכם להקה משלכם?לא יש לכם פירסינג? [באוזניים לא נחשב ] באוזניים... יש לכם קעקועים? כה.. ברור יש לי מליינטאלפים (איך שכותבים את זה..) אבל הם נמחקים אחרי שתי ימים:) יש לכם הוט או יס?יס אם יש לכם יס—נכון באסה שאין את ערוץ AXN?לא.. אבל באסה שיש בהוט מלא ראיונות עם סאבלימינל ואין את זה ביס אם יש לכם הוט-נכון AXN זה ערוץ פשוט חייתי?!לא יש לכם סמיילי מאומץ?לא יש לכם מקלחת בחדר?! לא נכון אתם חושבים שאני בנאדם ממש מחורפןן??לא אתם חושבים שצורן זה חור?שו הדה צורן? יש לכם מצלמה?יאפ בפלאפון לא נחשב. גם בפלא גם רגילה גם דיגיטלית גם וידאו דיגיטלית?כה נו מה החפץ שאתם נוגעים בו הכי הרבה?חפץ?? אממממ..... המיטה אולי.. יופי. חחח אתם מסכימים איתי שלא צריך לתת לי לכתוב יותר שאלונים?! כה ברור מה זה השאלון הקצר הזה? =/

S h A y K i

New member
אור נראלי שעדיף שאתה תעשה ת'שאלונים

חחחחחח XDDDD או שתתנו לי עוד צ'אנס ואני ייקח רטלין ויהיה רגועה במשך כל הזמן שאני מכינה ת'שאלון ואז ייצא לי שאלון משהו לפרצוף

למעלה