השיר שלי באיורווויזיון

actimel

New member
../images/Emo32.gifהשיר שלי באיורווויזיון

דרגו את שלושת השירים שהכי אהבתם

actimel

New member
המדינות המשתתפות באירוויזיון

Albania Cyprus Iceland Netherlands Sweden Andorra Denmark Ireland Norway Switzerland Armenia Estonia Israel Poland Turkey Belarus Finland Latvia Portugal Ukraine Belgium France Lithuania Romania United Kingdom Bosnia & Herzegovina F.Y.R. Macedonia Malta Russia Bulgaria Germany Moldova Slovenia Croatia Greece Monaco Spain בהצלחה לאדי בטלר!

actimel

New member
מצטערת על הטעות..

Switzerland Six4One If we all give a little Moldova Arsenium & Natalia Gordienko Loca Israel Eddie Butler Ze hazman Latvia Cosmos I hear your heart Norway Christine Guldbrandsen Alvedansen Spain Las Ketchup Bloody Mary Malta Fabrizio Faniello I do Germany Texas Lightning No, no, never Denmark Sidsel Ben Semmane Twist of love Russia Dima Bilan Never let you go FYR Macedonia Elena Risteska Ninanajna Romania Mihai Traistariu Tornero Bosnia & Herzegovina Hari Mata Hari Lejla Lithuania LT United We are the winners United Kingdom Daz Sampson Teenage life Finland Lordi Hard rock hallelujah Ukraine Tina Karol Show me your love Greece Anna Vissi Everything France Virginie Pouchin Il était temps Croatia Severina Moja štikla Ireland Brian Kennedy Every song is a cry for love Sweden Carola Invincible Turkey Sibel Tüzün Superstar Armenia André Without your love

dark warrior

New member
אחד לפני האחרון עם 4 נקודות../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

זה ההימור שלי

actimel

New member
שלי

1. רומניה - מיכאי טראיסטאריו Tornerò (אני אחזור) 2. רוסיה דימה בילאן Never Let You Go (לעולם לא אוותר עליך) 3. שבדיה קרולה Invincible (בלתי מנוצחת) ***אין על קייט ריאן, איזה בעסה***

actimel

New member
לדעתי השבדים שוב בראשון...

מעבר לכך שקרולה מדהימה!

אני גם רציתי ששבדיה תיקח מקום ראשון

אבל מה לעשות שאירופה מטומטמת. היום כדי להגיע למקום ראשון באירוויזיון צריכים את השיר הכי אינפנטילי ולא את השיר הכי יפה שיש בו כישרון ועומק.

actimel

New member
ועכשיו חוות דעתי

השיר שלנו פשוט היה לגמריי אנמי. לא מעניין ולא מושך. ובהחלט אין קשר לבלדות. להזכירכם: שירי מימון הביאה לנו את המקום הרביעי והמכובד!
האירוויזיון הפך פשוט לקרקס! אם "המפלצות" הזיזו למישהו, אז מאוד חבל. מעבר לכך שלדעתי, השיר בכלל גנוב (פוייזן)
היו שירים מצויינים: בלרוס, יוון, רומניה, שוויץ, קרואטיה, רוסיה
כולם מזועזעים מהבחירה. לפחות כמה עורכים מוסיקליים...

britmel

New member
נכון../images/Emo70.gif

מסכימה איתך בכל מילה
בריטניה היו צריכים לשלוח את מללל

actimel

New member
ואני בכלל בעצבים...

המפלצות השתלטו כמעט על כל מצעדי הפזמונים... מזעזע! אגב, מי כבר חווה נדודי שינה וחלומות עם סיוטים בגללם? חחח

אם כבר הזכרת את נושא הסיוטים,

חלמתי חלום מה מפחיד לפני כמה ימים: חלמתי שאני הולכת בשביל מלא זכוכיות וכל הכף רגל שלי מלאה זכוכיות. לא הכי כאב לי במיוחד, אבל בכל זאת המשכתי ללכת בחלום. מה שהכי זעזע אותי בחלום זה המראה של הזכוכיות על הכף רגל שלי...

למעלה