השקת ויסטה נדחית עוד פעם

משום מה אני לא מופתע ../images/Emo3.gif

שיהיה. שיקחו עוד זמן וינסו לפתח משהו באמת, אבל באמת טוב.

Ambious

New member
הדברים הוצאו מהקשרם.

כרגע אין תכנון לדחות את ויסטה אחרי ינואר, אבל מה שגייטס אמר זה שאם המשוב מבוחני הבטא יצביע על כך שהמערכת לא מוכנה, רק אז תדחה ההשקה.

UvalS

New member
../images/Emo45.gif

דיי לדווח על דברים לא נכונים. אם צירפת כתבה, לפחות תקרא אותה ותבין אותה.

roin10

New member
"כנראה..."

לפי דעתי ויסטה עוד לא מוכנה להשקה[לאחר שאני משתמש בבטא 2],אז כנראה ההשקה תידחה.

Ambious

New member
בטא 2 כבר די ישנה...

במונחים של תוכנה. בוא נראה איך יראו RC1 ו- RC2 ואז נצא בהצהרות.

טריג

New member
מישהו באמת מחכה לויסטה ?

בכל מה שנוגע לליבה של מערכת ההפעלה, לא שמעתי על שום דבר מעניין. חלונות XP מיישמת זכרון וירטואלי וסקדיולינג בצורה משביעת רצון למשתמש הביתי. בתחום האבטחה מיקרוסופט מבטיחים, אבל אני לא מצפה לכלום. אמרו ש XP SP2 תתן את האבטחה של ויסטה עד שהאחרונה תשוחרר, אבל באופן בלתי מפתיע כשהתקנתי XP SP2 החודש והורדתי עדכוני אבטחה, הרשימה כללה כחמישים עדכונים שחלקם cumulative - או בערך עדכון מדי שבועיים. זה בנפרד מהצורך באנטי-וירוס שחיבור בלעדיו לאינטרנט, אפילו פעם אחת כדי להוריד עדכוני אבטחה פירושו, מנסיון אישי, הדבקה מיידית. בתחום ה GUI, ההתרשמות השטחית שלי שה Aero לא מצדיק את השדרוג. ז"א יש לי 512MB בשני כרטיסים, שני דיסקים של 40GB כ"א, וכרטיס גרפי פשוט שעושה כל מה שאני צריך תחת XP, ובכל זאת אצטרך לקנות זכרון חדש לגמרי, כרטיס גרפי חדש, וכנראה גם דיסק חדש בשביל להנות מהממשק החדש. אז למה לטרוח ?

Ambious

New member
לא כל אחד חייב, אבל למה לשדרג ל- XP מ- 98?

למה לשדרג מ- 98 ל- 95? למה לשדרג ל- 95 מ- 3.11? למה לשדרג בכלל מחשב? למה לא להשאר עם קומודור64?! התשובה היא שצריך להתקדם - פעם בכמה שנים צריך להתקדם. אם לא מרגש אותך, אל תשדרג, מי מכריח אותך?

טריג

New member
תשובות

יש הבדל גדול בליבה בין 98 ל XP, לדוגמא בתמיכה ב PnP, USB, בסקדיולר, ובזכרון הוירטואלי. כנ"ל בין 95 ל 3.11 שהוא רק מעטפת גראפית לדוס. יש הרבה שלא שדרגו מ 95 ל 98 או ME, מהסיבה הפשוטה שאין הבדלים משמעותיים שלא לדבר על זה ש ME תוארה כגרסת חלונות שמיקרוסופט הייתה צריכה לא לשדרג. נכון, צריך להתקדם פעם בכמה שנים, אבל ויסטה היא לא התקדמות מ XP, אלא השקעה של הרבה משאבים בשביל תמורה שאתה נמנע מלתאר, כנראה כי אתה יודע שהיא לא קיימת או שהיא לא שווה את ההשקעה. טיעונים מהסוג של 'צריך להתקדם' ו'מרגש' עבדו כל-כך יפה על ישראלים עם מכוניות בשנות השמונים, שהממשלה החליטה להעלים את שנת הייצור מהלוחית לטובת הציבור.

רק הערה קטנה

הממשלה החליטה להעלים את שנת הייצור מהלוחיות לטובת הציבור, כן - קצת כדי לטשטש את פערי המעמדות שניכרים מיד אם אתה יכול במבט אחד לקבוע כמה כסף יש לאדם; וגם כדי לעודד צריכה, שזה דבר מבורך, גם אם תסתכל על זה בזלזול. נדמה לי שנשיא המדינה דאז החליט על הביטול, אבל אני לא בטוח בכך.

טריג

New member
ההבדל האמיתי במעמדות

לא ניכר בשנה-שנתיים הפרש בשנת הייצור, אלא ביצרן המכונית ובמודל שלה - יגואר בת חמש מרשימה יותר ממיצובישי חדשה. ביטול השנה מהלוחיות דווקא מעלים את המוטיבציה להוציא כסף כל שנה על מודל חדש, אם כי יש עוד שיקולים כמו שמירה על ערכן של מכוניות משומשות.

למעלה