אז איך אתה מסביר את הקטע של...
ההתמסחרות המדוברת כל כך? ואנ'לא מדברת על כלא 6.. שטוענים שהם המסחרו <מישהו אי פעם שמע אותם נשבעים אמונים להיפ הופ ולמוזיקה? שיחיו ויתפרנסו רק ממנה?>, וגם לא על סאבלימינל עם כל הבלאגן שהיה סביב שוקו קרלו... נכון, ראפרים בארץ לא חיים כמו ראפרים בחו''ל.. בהחלט אין מה להשוות את החיים של 50 סנט לחיים של איתמר אליאסי מבחינת הג'ובות.. ועדיין, אין לשכוח שיראל היא ישראל, וארה''ב לדוגמא, הינה ארה''ב, ודבר זה מדבר בעד עצמו, לא כך? חוצמיזה, מוזיקה שיותר מדברת אל העם, היא המוזיקה שמוכרת.. עובדה, סתכל על כל הזמרים המזרחיים, חס וחלילה בלי שום זלזול, אבל לדוגמא שרית חדד, בשירים שלה אין הרבה תוכן.. היא לא מדברת על דברים נוקבים כמו חברה או פוליטיקה למשל.. היא מדברת את העם.. בגובה העיניים עם קצת טאצ' מתנסה.. בשביל לשמור על הדיסטנס והבלאנס.. והיא מפוצצת את האמפי בקיסריה.. שעד לבית שלי אפשר לשמוע את הצרחות של הקהל.. כלא 6 עוד לא הגיעו לאזניי העם, ולא בגלל הליריקס שלהם, שלפי דעתי, אם קצת יפתחו ת'אוזניים, באמת ייעשה פה שינוי לטובה.. אלה כי זה ראפ.. וראפ לא מתקבל טוב כמו מזרחית.. וחבל.. זה עצוב אבל זאת העובדה.. אבל אני מאמינה בדבקות במטרה, ואני חושבת שהחבר'ה האלה צעירים ואסרטיביים, בהחלט בהחלט דבקים במטרה שלהם ובהחלט יודעים מה שהם רוצים מעצמם.. והם יגיעו! צריך רק להאמין ולעשות את הדברים הכי נכון שניתן... ~לין~