השרשור השבועי

kombinaizer

New member
../images/Emo32.gif השרשור השבועי ../images/Emo32.gif

כל מה שלא קשור לכלא 6, לפה
!|

אני רוצה לכתוב משהו ..

אולי אתפלסף.. אבל וואלה, לא יודעת באיזהשהוא מקום נוצר לי הרושם, שיש המון אנשים בעולם הזה חושבים שלסלבס אין רגש.. מדברת בשם עצמי, גם אני היתי כזאת.. אולי אפילו זה גבל עם פאנאטיות.. יש לי ידיד טוב שאיתמר הכיר ביני לבינו בלי שהוא יודע אפילו נראה לי.. משהו כמו 3 שנים אנחנו חברים טובים.. בהתחלה הוא היה כולו בפוזה.. לא רואה ממטר.. שם זין על כל העולם.. התהילה סינוורה אותו, מעריצים, חתימות, בנות.. מה לא.. לא היתי חלק מזה.. לא היתי זאת שמבקשת חתימות.. וגם לא זאת שמתקשרת ב3 בבוקר כדי לצרוח לו "תעשה לי ילדדדדדדדדדדדד".. היתי שם, עם המון המון סבלנות..ודבקות במטרה שלי. להגיע למי שהוא באמת.. מתחת לכל הקליפה הזאת שנקראת "סלב" או..לא דעת.. מפורסם..ראפר.. ווטאבר.. בהתחלה הוא היה בא עם הכובע.. כולו בפוזה.. "יש לי רק 30 דקות, זאתי מחכה לי, זה מחכה לי.." לאט לאט הוא התחיל לבוא עם טרנינג.. היו המון שיחות לילה... שנה וחצי לקח כל הסיפור. הוא נפתח. והראה לי שהוא בנאדם כמו כולנו.. גם לו יש אמא ואבא.. הוא עצוב מידי פעם, אולי אפילו בוכה.. מתאהב, מתאכזב.. ו-וואלה, לא תמיד שם זין.. שיחה אחת אמיתית ביני לבינו באוטו, נתנה לי להבין מה שהוא מרגיש, הוא סיפר ואני הקשבתי. למה? ככה. כי אני שם. והוא יודע את זה. והוא בעצמו אמר לי: "לין, זה הכל פוזה, גם אני מרגיש..גם אני אוהב..ותודה שיש לי אותך.." היתי בשוק. בחיי. ולמה סיפרתי סיפור כל כך ארוך? בשביל מה? כי עם כל טראק מהדיסק של הכלא נותן לי להבין כמה שהם גם כן בני אדם.. כמה שהם רוצים..כמה שהם מרגישים.. כמה שזה בא מהלב.. נפל לי אסימון היום.. פוזה, מה פוזה.. שמים או לא שמים זין.. אתם בני אדם.. מרגישים דברים.. נעלבים..חולים.. נפגעים.. פוגעים..שמחים..וכו'.. אולי לא גיליתי פה איז משהו שהוא חדש.. אבל סתם רציתי לספר מה שעבר לי בלב.. :) ~לין~

Luxfero

New member
בקשר לרעיון על כלא שש

אני לאח ושבארץ יש זמרים עם עודף תקציב כה גדול שהם יכולים להרשות לעצמם לבנות תדמית שכולה "פוזה" וגם אם הם כן בונים בכל זאת למתבונן מהצד זה ניראה כדבר שנשמר ברמת הסביר .. לדוגמא : אין פה בארץ ראפר שיכול להרשות לעצמו לחיות וליצור תדמית שנהנתן כמו הקולגות שלו מחו"ל מקסמום איזו שרשרת נחמדה ואולי נעלים יקרות..בהשקעה פעוטה יחסית של מקסימום משכורת חודשית ממוצעת כל האחד יכול לבנות לעצמו "פוזה".. הנקודה שלי היא שבארץ ה"פוזה" שסלבריטאים בונים יכולה להסתכם במקסימום כמה פגישות עם בחורות ומעריצות ולכן היא תיראה לכל אדם שפוי כמשהו חמוד ביותר ולא מזיק :) ^_^

אז איך אתה מסביר את הקטע של...

ההתמסחרות המדוברת כל כך? ואנ'לא מדברת על כלא 6.. שטוענים שהם המסחרו <מישהו אי פעם שמע אותם נשבעים אמונים להיפ הופ ולמוזיקה? שיחיו ויתפרנסו רק ממנה?>, וגם לא על סאבלימינל עם כל הבלאגן שהיה סביב שוקו קרלו... נכון, ראפרים בארץ לא חיים כמו ראפרים בחו''ל.. בהחלט אין מה להשוות את החיים של 50 סנט לחיים של איתמר אליאסי מבחינת הג'ובות.. ועדיין, אין לשכוח שיראל היא ישראל, וארה''ב לדוגמא, הינה ארה''ב, ודבר זה מדבר בעד עצמו, לא כך? חוצמיזה, מוזיקה שיותר מדברת אל העם, היא המוזיקה שמוכרת.. עובדה, סתכל על כל הזמרים המזרחיים, חס וחלילה בלי שום זלזול, אבל לדוגמא שרית חדד, בשירים שלה אין הרבה תוכן.. היא לא מדברת על דברים נוקבים כמו חברה או פוליטיקה למשל.. היא מדברת את העם.. בגובה העיניים עם קצת טאצ' מתנסה.. בשביל לשמור על הדיסטנס והבלאנס.. והיא מפוצצת את האמפי בקיסריה.. שעד לבית שלי אפשר לשמוע את הצרחות של הקהל.. כלא 6 עוד לא הגיעו לאזניי העם, ולא בגלל הליריקס שלהם, שלפי דעתי, אם קצת יפתחו ת'אוזניים, באמת ייעשה פה שינוי לטובה.. אלה כי זה ראפ.. וראפ לא מתקבל טוב כמו מזרחית.. וחבל.. זה עצוב אבל זאת העובדה.. אבל אני מאמינה בדבקות במטרה, ואני חושבת שהחבר'ה האלה צעירים ואסרטיביים, בהחלט בהחלט דבקים במטרה שלהם ובהחלט יודעים מה שהם רוצים מעצמם.. והם יגיעו! צריך רק להאמין ולעשות את הדברים הכי נכון שניתן... ~לין~

Luxfero

New member
מוסיקה שמוכרת

את חושבת שראפ שונה ממזרחית. הכל מדבר אל העם הכל ממוסחר ומוכר ולי ממש אין בעיה עם זה . מזרחית או ראפ הכל אותה רמה רדודה. אלו בסך הכל שירים שנועדו למכור ולעשות קצת שמח לא משהו ממש מיוחד..רעיונות כאלו כל אחד יכול להמציא. זה סתם מעביר את הזמן לשמוע את זה. כולם עושים הכל בשביל הכסף מכינים זבל ושטויות שמוכרות וככה צריך.

היפ הופ...

אם הוא לא על רמה.. והוא גם ממוסחר... למה אתה לא עושה אחד כזה על מנת לפוצץ את חשבון הבנק שלך?.. או למען מטרות אחרות? ~לין~

Luxfero

New member
כמובן שאני עושה.

אני מתחיל את צעדי בתחום המוסיקה...יש לי תוכניות אולם לא בכיוון ההיפ הופ אבל בכיוונים אחרים. ואיןלי בעיה עם זה שהוא ממוסחר להפך אני ממש בעד..

kombinaizer

New member
כולם עושים את זה בשביל הכסף? ../images/Emo6.gif

הצחקת אותי, תבדוק יותר לעומק את הראפ בארץ לפני שאתה מדבר.

Funky Giraffe

New member
הכל עושה שמח, גם שורות כמו

זה לא אני, את זה אני יודע שהפיל אותו מהרכב הנוסע כואב לי עליו, גם על המשפחה שהשם יתן לו מנוחה נכונה ?

SuperStar666

New member
את ידידה טובה שלו? מוזר....

ידידים טובים לא מספרים כאלה דברים. הוא נפתח בפנייך ואך ורק בפנייך ולא בפני כל הפורום. לדעתי זה לא במקום שבאת וסיפרת את זה פה.

את מכירה אותו?

את יודעת את שמו? יודעת מי הוא ומה הוא? :) לא ניראה לי. אז כן, זה בסדר. ~לין~

TAL 8

New member
כנסו :]

אתם מוזמנים לקומונה של וונטוורת מילר ! http://communa.tapuz.co.il/wentwerth

למעלה