התפרסמו ציוני בגרות!

מי יבוא לראש השנה? ../images/Emo24.gif

פורום טלוויזיה פתח בסקר ענק: איזה כוכב/ת הייתם רוצים להביא כדייט שלכם לארוחה המשפחתית בראש השנה? הראל מויאל? אגם רודברג? אפרת כהן? אביעד קיסוס??? בואו להכריע בסקר המיוחד והחגיגי!
תומר שטרית, עורך דין המתמחה בפונדקאות, יענה לשאלותיכם הערב ב-19:00 בפורום פונדקאות. הכינו שאלות מראש!
ו... שירי אלקבץ היתה כאן אתמול לפני הגמר הגדול של כוכב נולד וסיפרה את האמת על התחרות ועל המשתתפים בה. היא גם חזתה מראש את נצחונו המפתיע של הראל מויאל ושרה את הסינגל החדש שלה בהשמעת בכורה! בואו לראות.

Bob טיפש

New member
אנשים מוכשרים בעלי להקות....

טוב הקשיבו פיפולים. אם יש ביניכם חברי להקות פאנק-רוק חדשות/וותיקות זקנות ומשומשות וכל מה שבסט או מי שסתם חושב שהוא מוכשר ומסוגל לנגן עם החברים שלו 2 וחצי אקורדים ושמישו בו זמנית יתופף על סנר ויעשה ת'עצמו מבין ואחד ישיר בצד את יונתן הקטן, הקיצר הכל הולך, רק תגידו מי בראש שלו לבוא להופיע בחולון בהתנדבות [!!!] מתישו בספטמבר.... **עדיפות ראשונה לבאמת להקות ולא מה שאמרתי קודם** אם יש כאלה נדאג לעשות משו בננננזונה בחולון, נדאג לכם לאוכל נספק הסברים איך להגיע ומי יופיע למה כמה ומתי.. שורה תחתונה: ___________ לא זאת זאת: צרו קשר-פה בפרטי בטלפון פלפון טלויזיה הוקי טוקי ואמצעי תקשורת אחרים בתודה רבה ואוהבת peace-love-unity אני

ד ו ק י

New member
אממ..

אני גרה בחולון, ויש לי גיטרה, האמת היא שאני ממש לא יודעת לנגן עדיין עד לא מזמן היה לי את השיעור הגיטרה הראשון שלי (הידד לי), אז אני יכולה לעמוד בצד ולשיר יונתן הקטן.

That 70s girl

New member
שלום לכולם! ../images/Emo13.gif../images/Emo32.gif

קוראים לי טס ואני מנהלת עם שותפתי קרינה את פורום פינק מספר 489 ב
. אותה פינק שהוציאה את השיר המוצלח Just like a pill Last to Know ועוד רבים וטובים
וכרגע עובדת על קאבר חדש לשיר Eclipse of the heart ואף מקליטה אותו ביחד עם אקסל רוז (Guns n Roses) שיעשה את קולות הרקע. מי שמעוניין להיכנס לפורום מוזמן בהחלט! כולם יתקבלו בברכה
וכמובן כל מה שרציתם לדעת על פינק ולא העזתם לשאול.. אז יאללה היכנסו בהמונכם.. [
] תודה רבה לכולם בכל אופן
המשך שבוע נהדר
בתודה רבה רבה- טס
[פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום]

gp53

New member
../images/Emo32.gifיש שריפה בשדה בחוץ../images/Emo10.gif

ואי אפשר לנשום בתוך הבית, צריך לצאת לחצר וזה. לא יודעת מה יהיה עם זה

gp53

New member
באו המכבי אש וכיבו

אבל סתם באמצע היום(בוקר יותר נכון) שדות מתלקחים פה, זה דיי מטריד.

../images/Emo5.gif

אם הם מתלקחים בכזאת תדירות לא כדאי שמכבי האש יציתו את השדות בשריפה מבוקרת?

למעלה