ואל תבכי ילדה.

0mroosh

New member
../images/Emo32.gif ואל תבכי ילדה.

ובכן, חברי פורום יקרים, אחרי שהות מאד לא רציפה שלי, אצהיר על העלמותי באופן מסודר. החל ממחר אני בטירונות אצל אמא צה"ל, מה שאומר שלא אהיה נוכח כלל על דפי הפורום, אפילו לא למעט בו הגחתי בתקופה האחרונה. היו הרבה ארגונים של סוף החופש, צלמנו קליפ חדש (http://www.music24.co.il/clips.aspx#clip_11810 , למי שמעוניין לצפות), טיילתי קצת באירופה ושבתי ללבוש מדים. מה שאומר שלא יכלתי לקיים נוכחות אחראית ורציפה כאן. בקרוב הכל יהיה מסודר יותר, ובינתיים, זוהר המקסימה כאן, איני דואג כלל. שיהיה חנוכה שמח, אשוב בקרוב.
עומר.

califia

New member
אני ילד, לא ילדה. ואני לא אבכה, מבטיח.

סימנים מחשידים להפיכתה לטרנס - חדר כושר השמנה נעליים צבאיות חיבה לשקים אפורים שירים בלשון זכר שרמוטה פוריטנית, אלא אם שרמוטה זה כמו קוויר, וזה סוג של אקט פמיניסטי, לקחת כינוי מבזה ומלעיג ולהפוך אותו לחתרני ולבסוף לגיטימי. היו עוד? היא עצובה כזאת. זאת הרצינות שמאפיינת גברים בניגוד להומור ולשובבות הטום בויית או שזה הדאון מהטסטוסטרון? אוי, פנדר זאת גיטרה של בחורים, בניגוד לגיבסון. לא מבינה בדה פינטו. פנדר זה תן לו בראש, לעומת גיבסון שלא נכנעת בקלות, לא מתרצה, לא מתמסרת קל אם בכלל, ודורשת טכניקה מורכבת ומיומנת לנגינה סבירה. ושאר רוח. והשראה יתרה. ונשמה. והרבה יומרות. לפני שאני מתחילה לרדת על ג'אזיסטים מתוך קינאה גרידא.

למעלה