והודעה מנהלתית

אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב

לסה"ר דרושים מתנדבים. סה"ר (סיוע והקשבה ברשת) הינו פרויקט אינטרנטי חינמי שייעודו להגיש עזרה נפשית דרך האינטרנט לאנשים שנמצאים במשבר או עוברים תקופה קשה בחייהם ואף מהרהרים בהתאבדות. המתנדבים שלנו נבחרים על פי יכולתם לתת אוזן קשבת לאדם אחר בצרה, נסיונם בכל הקשור לעזרה לזולת ושליטתם בכלי התקשורת האינטרנטית. פעילות הסייע מתקיימת מהבית, פרט לקורס ההכשרה, מפגשים חברתיים והשתלמויות. הכשרת הסייעים הקרובה תפתח ב- 4 בספטמבר ותועבר על ידי אנשי מקצוע ומומחים- מהמובילים בתחומם בארץ. אם את/ה מעל גיל 21, ומעוניין/ת להצטרף לצוות שלנו ו/או להכיר אותנו יותר מקרוב, את/ה מוזמן/ת לבקר באתר סהר ולמלא את טופס ההרשמה למתנדבים חדשים. בברכה, צוות סהר

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif סדנת ציור על עוגות

ביום שלישי, 31 למאי, 2005, בשעה 14:00 (נפגשים רבע שעה קודם) מתקיימת אצלי סדנת ציור על עוגות בהדרכת נסע ויוד (קריות וסביבה). עלות הסדנא 100 ש"ח למשתתף + 10 ש"ח עבור הוצאות ניקיון של המארחת. כל משתתפת צריכה להביא עוגה בחושה, סינר ומערוך. את ככככככככככל השאר נסע ויוד מביאה. הסדנא אורכת כ-3 שעות. הרשמה אצלי במסרים. נתראה ! מצ"ב קישורים לסדנאות קודמות מתכון: עוגה כושית משגעת רכיבים: 2 כוסות סוכר 1 שקית סוכר וניל 2.5 כוסות קמח רגיל 1 שקית אבקת אפייה 6 כפות קקאו 1 כפית אבקת סודה לשתייה 1.5 כוסות מיץ תפוזים 4 ביצים 1/4 1 כוסות שמן לקרם: 4 כפות קקאו 5 כפות מים 4 כפות סוכר 50 גרם מרגרינה או מחמאה 1 שקית סוכר וניל אופן הכנה: לחמם תנור ל- 170 מעלות. לערבב היטב את כל החומרים היבשים. לערבב היטב (בנפרד!) את כל החומרים ה``רטובים``. לאחד את 2 הקערות ביחד ולערבב לעיסה חלקה. לאפות בתבנית עגולה 28 משומנת או בתבנית מלבנית גדולה עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש, בערך 40 דקות. הכנת הקרם - להכניס את כל חומרי הקרם בסיר קטן ולהמיס על אש קטנה לקרם חלק. אחרי שהעוגה התקררה מעט לצפות אותה בקרם. הערות: 1) את העוגה לשמור מחוץ למקרר מכיוון שבמקרר היא מתקשה במקצת. 2) העוגה יוצאת מאוד רכה ומאוד טעימה 3) ילדים משתגעים אחרי העוגה הזאת לכן היא מתאימה מאוד כעוגת יום הולדת הערות: מקור המתכון: ayeletba - תפוז

שמעתם על ה- 50% בסופר פארם??

חגיגה!! קניתי כל מה שאפשר ממוצרי לייף. שווה אפילו בשביל המגבונים הלחים...

daldan

New member
זה בטח לא תקרת גבס...../images/Emo6.gif

אז... פנקייק
יאמי. ולמי שלא מבינה תוך כדי שיחת טלפון עם אמא של.. הכנתי פנקייק וזו כנראה התוצאה. אגב דילמה - במתכון לפנקייק כתוב שצריך להכין ערימה של פנקייקים ולשים עליהם מייפל. מה אני אעשה אם לעולם אני לא מצליחה להניח על הצלחת יותר מפנקייק אחד? איך זה שתמיד כשהשני מוכן כבר אין כלום על הצלחת?

עמית@

New member
גמני רוצה, מתה על פנקיקים!

מאז שבילדותי קראתי באידה ספר (בכלל, אוכל בספרים תמיד עושה אותי רעבה) על ערימת פנקיק עם חמאה ומייפל הדבר הזה מככב בפנטזיות הקולינאריות שלי, כמה טעים.

1 שקדיה

New member
חייבת לספר לך שגם אצלי זה ככה

וביום כיפור יש לי בעיה קשה קשה כי את רוב היום אני מעבירה עם ספרים....

חושחושה

New member
אז במפגש הקרוב (זה השנה?) אני

אכין ערימת פנקייקס וכל עלה יהיה מרוח בחמאה ומייפל, מתאים?

יעל י

New member
במפגש הקרוב???אם לא יהיה אז...

נדאג שיהיה פאנקייק עם תאורים כאלה שויים לדאגה למפגש... באמת מה קורה לנו , הקיץ כבר התחיל...

חושחושה

New member
יעלי! לא צריך לחכות למפגש, אפשר

פשוט לעלות על האוטו ולבוא אלינו! גם הגדולים של שתינו מתקשרים נפלא! וגם הקטנים יסתדרו, ואנחנו נוכל פשוט לשבת ולהעלות (או אולי לא?) זכרונות מגבעתיים!!!!

יעל י

New member
גבעתיים גבעתיים גבעתיים

את יודעת שליבי עדיין שם... שבוע הבא נפגשים! וזו הבטחה.

אז יש לי טיפ מטורף

אחרי שנים של נאמנות בלתי נלאית למתכון המיתולוגי מילדים מבשלים, גיליתי שאבקת פנקייק מוכנה שקונים בסופר זה יותר טעים! ו... לא צריך קמח בייצים וכד', אלא רק להוסיף מים... יאמי יאמי נראה לי שמחר זה מה שנאכל לארוחת ערב...

עמית@

New member
צ'אט וידאו בנושאי תזונת ילדים ונשים

מחר (21.00) בדוקטורס צ'אט וידאו בנושאי תזונה בהריון, אחרי הריון, בהנקה, תזונת ילדים ותזונה בזמן מחלה. מאחר והנושאים האלו עולים הרבה מאוד בפורום הזה, אני מזמינה אתכם לשאול (לא חובה שתהיה גם לכם מצלמה, אם כי כדאי). ד"ר גילה רוזן, מנהלת המחלקה לתזונה קלינית ברמב"ם תשמח לענות לשאלותיכם. לפורום של דר רוזן להתייעצות מחכה לראות אותכן. אם יש שאלות, ניתן לפנות אלי (או רעיונות נוספים לנושאים לצ'אטים כאלו עם רופאים ומומחים)

מעיןבר

New member
../images/Emo32.gif והודעה מנהלתית

אנא שרשרו הודעות
לכאן
וההודעה - אפרת שלנו מנותקת מהאינטרנט מסביות טכניות והחל ממחר נוסעת לסופ"ש ארוך לכן לא ברור מתי תשוה אלינו. היא ביקשה למסור לכן שתתנהגו יפה, וזאת בניגוד לבד"כ שאתן מתנהגות יפה
זאת הזדמנות שלי קצת לשפוך ולספר לכן שאני נורא נורא גאה בכן ובפורום הקטן שלנו שמתנהל לו על מי מנוחות. אתן יודעות שאני כמעט ולא נוגעת כאן בכפתור השרשורים שלי? אתן עושות עבורי את העבודה מצויין, רק "תפוז אנשים מודיע" משתולל קצת לפעמים
כל הכבוד לכן יקירותי

למעלה