וואו איזה התרגשות שיוווווווו!

מסטולית

New member
../images/Emo32.gif וואו איזה התרגשות שיוווווווו!

אנשים הרגע קיבלתי את הגיטרה הראשונה שלי!!!!!!!!! והיא כזאתי יפה אני מתה......
כוסית עולם!!!! בקיצור אני הבעלים של גיטרה קלאסית חדשה ומבריקה כבר כמעט שעה ועד עכשיו אני כבר יודעת לנגן את האקורדים של "לכובע שלי" חחח.... אל תדאגו אתם עוד תבקשו כרטיס מוזל להופעה שלי.....
ודרך אגב לגיטרה שלי קוראים שיפרה אבל זה רק שם זמני... הצעות יתקבלו בברכה
אוהבת את כולם המונים המונים.... ולילה טוףףףף אנשימים... גילי

jingle bell

New member
חעעעע! חחחח קלאסית זה מגניב

בשביל הגיטרה הראשונה לי קנו אקוסטית של פנדר אמריקאית ליומולדת! **משתחצנת**

Kinky DeviL1

New member
יאאא מזל טוב לך ולשיפרה../images/Emo8.gif

אני מתתת כבר להתחיל ללמוד!!! אבל כוס אמקקק אין לי כסף לקנותתתת וההורים לא רוצים לקנות לי רק ביומולדת אחותם בגבס....קיצר בהצלחה לך!!!
~!Kinky Devil~! (איתי)

מסטולית

New member
תודה...... :)

זה בדיוק מה שאבא שלי אמר לי כשביקשתי גיטרה... (שהוא יקנה לי ביומולדת) וזה היה די מבאס בהתחשב בעובדה שיש לי יומולדת עוד 10 חודשים... אבל אבא החליט לעשות לי הפתעה וקנה לי את שיפרה!!!!! בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה אל תדאג הכל יהיה בסדר הכל יהיה פנאן וגם לך תהיה גיטרה!!!!!! (היא לא תהיה כוסית כמו שלי אבל בכל זאת.....) ודרך אגב האצבעות שלי כל כך כואבות אני מדממת....

Kinky DeviL1

New member
אל תהיי כל כך בטוחה! =)

עוד לא קנו לי אותה...אבל אני בטוח שהיא תהייה היפה שבגיטרות!! ולמה?! כייי אני יבחר אותה והיא תהייה יותר יפה משלך
ולגבי האצבעות...כן ככה זה בהתחלה מתרגלים...

מסטולית

New member
ככה קוראים לגיטרה שלך??? כרמל??

אני שוקלת להיות שוברת מוסכמות ולקרוא לה דווקא בשם של גבר.. נגיד יוני זה נראה לי מאוד מתאים לגיטרה סקסית... מה אתם אומרים???

Holy Cow4

New member
נעים מאוד להכיר אותך

שנים שלא הייתי פה אני דנה... ואני חזרתי... ובגדול!!! חופשי תקראי לה בשם של גבר... זה מה שאני עשיתי! גיתאי... הגיטרה גיתאי... מתה על גיתאי!

מסטולית

New member
גיתאי זה אחלה שם!!!!!!

ונעים מאוד אני גילי
שמחה מאוד להכיר אותך דנה... :) יש לך עוד הצעות בשמות של גברים?

Holy Cow4

New member
אוקיי, ככה:

(רק כדרך אגב - אני לא טובה בשמות. אני מוזרה כשזה נוגע לשמות. להתפלל שלעולם לא יהיו לי ילדים כדי שלא יהיו קיימים בעולם אנשים שקוראים להם זיקית או בנני
) אפשר -לאון. לאון הגיטרון. חחח
אפשר -משה. למרות שמשה זה שם של גיטרה חנונית. אבל קלאסית היא גיטרה חנונית למדי, לא? זאת עם הצלילים הכי לא טובים. חנונית. סתם... אוהבת אותך גיתי! אפשר -ג'ס. אני אוהבת ג'ס. ולא יודעת מה עוד. עוד מעט כשארכוש (פחחח, ארכוש, פחחח...) גיטרה חשמלית, אני אקרא לה גיא. ואז הקלאסית והחשמלית יהיו צמד חמד: גיא וגיתאי.

בואר

New member
מזל טובבבב../images/Emo70.gif../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

גמאני אוצה!

למעלה