וואי, אני פשוט נרקב בבית.

מסטולון

New member
../images/Emo32.gifוואי, אני פשוט נרקב בבית.

התפטרתי מהעבודה. אני מחכה לטיסה. ובינתיים אני כבר לא יודע מה לעשות עם עצמי בתוך הבית, אין סרטים מעניינים - יס מעפנים. הפורום מתעדכן לאט מדי יחסית לקצב הריפרוש שלי. אין הודעות קבלה/דחייה פוטנציאליות בדרך (אלא אם ת"א/הטכניון יחליטו להפתיע אותי כי אני לא עומד בסכם הדרוש [עתודאי אגב]) - אז גם אין לי ממש למה לצפות. ואז מגיע הערב ועוד פעם אני יוצא צוחק קצת, חוזר לישון, קם ועוד פעם הסדר יום המייגע הזה. אז בעיקרון עוד יומיים אני בנאפה, ובינתיים
. יומטוב שיהיה, יצאתי=]
- חיבוק שבי לכולם=]

asiuta

New member
אני לא מבינה למה להתלונן

לפחות עוד יומיים אתה בנאפה, לי צפוי הסדר יום המרגיז הזה עד סוף שבוע הבא...

מסטולון

New member
חחחחחחחח...

הכל יחסי. מה יש סופשבוע הבא? מה עם בן-גוריון אגב? מה הסטטוס? טוב טוב יצאתי, שששש... אל תצעקי עלי=\

asiuta

New member
בסדר, בסדר...

נראה לי האצבע שלך כבר דבוקה לריפרש... בן גוריון דחו אותי עוד אחרי הראיון הראשון... ואין שום דבר בסופ"ש הבא, פשוט עד אז נראה לי שאני כבר אדע מה קורה איתי שנה הבאה ואז גם להתחיל להתכונן בהתאם....

מסטולון

New member
אע...

משום מה חשבתי שאת בטיפול אחרי הראיון השני. טוב נו, שיהיה בהצלחה=]

Regina Phalange

New member
רעיון ענק:

פיזיקה אתה יודע? בוא לפה!!! אני כבר אסדר לך מה לעשות. יש לך בעיות אתיות בכל הקשור להתחזות לאנשים אחרים ופתירת מבחנים עבורם? תהנה בנאפה
(~קנאה~)

מסטולון

New member
לא תאמיני.

חבר שלי ביקש שאני אגש בשבילו לבגרות מחר. על מה המבחן? מכניקה או חשמל או משהו אחר? בכל מקרה אני יודע ברמה תיכונית, לא חושב שזה יעזור לך הרבה.
אבל חוץ מזה לא איכפת לי לקפוץ לי-ם, ממילא אין לי מה לעשות בב"ש.

Regina Phalange

New member
יעזור! יעזור!

זה ההבדל בין 40 ל-70! רמה תיכונית! (אחח, תקופות מבחנים זה ממש כיף, נותן לך פרספקטיבה על החיים. תמיד אפשר להתאבד..)

Regina Phalange

New member
אני בעצמי לא סגורה על זה

השמועה (אנשים שהיו בהרצאות) אומרת חשמל-מגנטיות-גלים, אני עדיין מקווה שהשמועה סתם המציאה את זה כדי להפחיד אותי, אבל נראה לי שהשמועה צודקת...

למעלה