וחיות אחרות

../images/Emo124.gifלולי

רק נדמה לי או שהצלחת להתגנב חזרה מבלי שנשאל איך היה, ובלי לזכות לשמוע חויות (ואולי תמונה או שתים?)

הדר לצ

New member
../images/Emo32.gif אירוע התרמה

שירי, חברה שלי, מארגנת אירוע התרמה למרכז הסיוע לנפגעות תקיפה מינית. נשמח אם תעזרו לנו להפיץ את הבשורה.
ב- 15.6.2005 יום רביעי, יתקיים אירוע התרמה למרכז סיוע לנפגעות תקיפה מינית בהאנגר 11, הופעה של ריטה, קייטרינג ושאר הפתעות... האירוע מ-א-ו-ד חשוב וכדי שיצליח אני מבקשת את עזרתכם בקניית כרטיסים לעצמכם ובהפצת המייל ו/או בכל דרך אפשרית למשפחה, חברים, וכל שאר בעלי ממון. לפרטים וקניית כרטיסים אפשר להתקשר ל- 03-5167664 שלוחה 217. המון תודה.

מוזיקה, טלנובלה ויוצאים בשאלה../images/Emo43.gif

בשעה 19:00 יגיעו ציקי לאבין ורן לוי, המנחים של My Music Magazine בערוץ 24, לפורום הערוץ ויענו לשאלות הגולשים
ב- 20:50, מיד לאחר שידור הפרק היומי, יתארח שי קפון, במאי הסדרה "טלנובלה בע"מ" ויפתח רשמית את סדרת האירוחים של התוכנית בבלוגTV של תפוז.
ובשעה 21:00 יתארח בפורום יוצאים בשאלה עו"ד אריה רוזנברג, העוסק בדיני משפחה ומעמד אישי, ויענה לשאלותיכם. המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

דרושות נשים שמנות

ראשית אדגיש שלא מדובר בהרבלייף או בכל בלוף אחר!!! המטרה היא ליצור קבוצת של נשים שרוצות להפחית ממשקלן במסגרת, ולפתוח קבוצת תמיכה ייחודית מאד. כל מי שהיא יזמית עם ראש יצירתי מוזמנת לשלוח מייל עם פרטים להתקשרות. כל המעוניינת נא לשלוח מייל לכתובת: [email protected]

nubi

New member
נראה לי שזה ../images/Emo32.gif

בעקבות קיילי מינו, נכנסתי קצת לפניקה. למרות שנושא סרטן שד תמיד מעורר אצלי פחדים. אז היום קבעתי תור לבדיקת PAP שאותה אני דוחה כל הזמן, והגיע הזמן לעשות בדיקת שד אצל כירורג. הייתי נורא רוצה להגיע לד"ר אנגלמן או ד"ר מוסקוביץ בחיפה. מישהי יודעת אם זה אפשרי דרך "מכבי"?

lulyK

New member
דווקא כתבתי חוויות, הנה

תודה שהבחנת שחזרתי

T noki

New member
חשוב מאד - מקפיצה!

גם למי שלא תושבת המרכז - תפתחו את הקובץ, אפשר גם לתרום סכום מסוים בלי להגיע למופע.

T noki

New member
ד"ר אנגלמן מקבלת בכללית בזבולון

אין לי מושג אם היא מקבלת פרטי, היא מונתה לאחראית (מנהלת) מרכז בריאות השד בזבולון לאחרונה. ד"ר מוסקוביץ - אין לי מושג. אבל
על ההחלטה.

nubi

New member
אני יודעת

אמא שלי היתה אצלה היום. אני לא רוצה ללכת פרטי-חבל על הכסף, סה"כ זה שירות שמגיע לי מקופ"ח. אבל מצד שני אני לא סומכת על כל אחד... ד"ר מוסקוביץ עובדת ברוטשילד.

ענתש

New member
גם אני מגיעה לאנגלמן דרך כללית.

היא נהדרת (ותומכת הנקה). מה קרה לקיילי מינו ?

ענתש

New member
אה, ראיתי... סרטן שד.

מסכנה... אף אחת לא מחוסנת. מקווה שאולי לפחות הפרסום יציל חייםשל נשים שיזכרו בזה וילכו להבדק. כל כך חשוב !

עמית@

New member
חברות, צ'אט רפואת ילדים עוד שעה

בדוקטורס, אם מישהי רוצה לשאול משהו הקשור בבריאות ילדים: זה הזמן והמקום, המשיב הוא רופא בכיר בתל השומר, מחכה לראות אתכן.. לכניסה

lulyK

New member
בטח שבשירשור על טלוויזיה ../images/Emo13.gif

איפה אני אתגנב, בשירשור על קריירה?

linisun12

New member
מעגל הנשים הוא לא לדיון...

זה לא אישיו לשוחח עליו. זה יכול להיות, אבל הרעיון הוא שנשים יבואו ויתכנסו יחד. אני לא לוקחת כסף, אני עושה את זה כתרומה לקהילה. הטלפון הוא חובה, איך ייצרו עימי קשר?

למעלה