וכל השאר...

סער ג1

New member
חבר'ה, איפה אתם?!

קצת נעלמתם היום, לא? מה קרה? יצאתם החוצה למרות הסופה הקרבה או שנשארתם מול המחשב ופשוט התעצלתם לשלוח הודעות...? (אהמ אהמ. לא יפה!) בכל מקרה, אתם מוזמנים לשרשר לכאן שאלות, בקשות, טענות או סתם הגיגים. ערב נעים שיהיה!

מיכל163

New member
אהלן חברימוס...

גיליתי את הסיסמא והשם משתמש שלי והנני כאן!!! אז אם העזסתם לשכוח, אני מיכל בכר, כתבת נוער של מעריב לנוער וממש היום פורסם השאלון הראשון שלי! אחחח ההתרגשות, למרות שכתבו שנופר הוניגמון כתבה את זה... אז.....איך אינ עושה שהשם שלי יהיה אדום כמו של שאר כתבי הנוער?

amit678

New member
ברוכה השבה ../images/Emo140.gif

כדי שהכינוי שלך יהיה אדום את צריכה לדבר עם מור או עם עודד... מקווה שעזרתי

mor000

New member
ברוכה הבאה לפורום...

אז קודם כל- אנא לשרשר ולא לפתוח הודעות חדשות. כלומר אם את רוצה לכתוב הודעה תעשי הוספת תגובה למקום המתאים ואל תפתחי סתם הודעות. כל יום נפתח שרשור שאינו קשור לדבר ואליו תוכלי לשרשר שאלות וכו' וכו'. שלחי לי למייל מסר את השם המלא שלך ואת המספר כרטיס בקשר להאדמת המשתמש.

AnNa ChAn

New member
../images/Emo129.gifקר לי

ובא לי לאכול עוד קצת מהשוקולד שלפני רגע סיימתי אותו D: וכנרת, דברי איתי!~ 3333> מישו רוצה לתרום לי שוקולד? D:

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifאני אתרום לך שוקולד!

אני חייבת להפסיק לאכול אותו כשיגיע הקיץ אני כל כך אצטער על זה חלב עם אגוזים או לבן?
(כןכן, משניהם אני אוכלת
)

AnNa ChAn

New member
חלב עם אגוזים שלוט! 33>

בטח המון בנות ישנאו אותי על זה, אבל לא משה כמה אני אוכל אני לא אשמין, אז אני לא דואגת DD:

למעלה