וכמה אנשים יהיו מאושרים...

polyethylene

New member
חברים, תעזרו לי ../images/Emo70.gif

slip to the clock and everyone,everyone be true, be true flow to the top find what you need find what you want to use, to use don´t let it stop wouln´t it be better wouln´t it be better to not be so confused and you deep under the skin and do you even care it´s only you deep under the skin and do you even care יש לי את השיר, אין לי מושג מי המבצע ואיך קוראים לשיר. נשמע מוכר למישהו

Fish in the sea

New member
פולי,בשביל זה יש

פורום זיהוי שירים.בפעם הבאה אני אאלץ למחוק לך את ההודעה
B.R.M.C-whatever happend to my rock and roll

lazy

New member
ולמה זה

לא באוף טופיק ודיבורים על אמניזיאק כן?

Fish in the sea

New member
פולי התנצלה על זה יותר מפעם אחת

לזכותה ייאמר שהיא אפילו העלתה את ההודעה ההיא להודעות נבחרות. (אני? סניגור?)

lazy

New member
מה שהתכוונתי

זה שכל הרעיון של שירשור ב-OFFTOPIC הוא מטופש , לדעתי. ועל זה עוד לא שמעתי התנצלות... בעיקר שהפורום הזה הוא לא רק על רדיוהד אלא על "כל נושא אשר האנושות ידעה להעלות". כך שכל נושא הוא אינו OFFTOPIC לפורום זה. אולי חוץ ההודעות המערכת המעצבנות של תפוז...

polyethylene

New member
אם אני אתנצל זה יעשה לך טוב ../images/Emo35.gif

אז אני מתנצלת בסדר
מקווה שעכשיו יהיה לך שבוע יותר מוצלח... שמתי את ההודעה של זיהוי השיר כי כבר נואשתי מחיפושים, רוצה אותה כאוף טופיק
תקבל... כמו שאפשר להמליץ פה על דברים, אפשר גם לבקש עזרה, אם זה כל כך מטריד לך את העין אני מוכנה למחוק את זה אם כבר להעיר הערות אז שיהיו עקרוניות, יש מלחמה בפתח, אל תבזבז מחשבות מיותרות על הודעות אוף טופיק, בפני איסמנה כבר התנצלתי, והיא קיבלה את זה, אנשים טועים, אני טעיתי והודיתי בכך. מותר
לילה טוב

Major Thom

New member
הו, תרגעי פולי ..

יש אנשים קטנוניים. מה לעשות. אפאחד לא מאשים אותך דיר
ששש .. לילה ..

Esmena

New member
אלוהים, כמה בלגן זה עשה ../images/Emo10.gif

לא מתיימרת ליותר..רק זה שזה נשמש דוגמה.מצטערת ומתנצלת. די, יצוריאלים, בואו נעשה שלום:)

lazy

New member
אהם...

ואני חשבתי שאחרי יותר מחצי שנה בפורום כבר הבנת אותי ואת הסיגנון שלי. אין לי , ולא היתה לי שום בעיה עם שום הודעה שלך או של מישהו אחר. הייתה לי הערה לגבי השימוש באוף טופיק , שלדעתי רק מבלבל ולא תורם כלום, אבל אני לא המנהל כאן (ואני גם לא מעוניין להיות). אז אמרתי את זה אולי בצורה לא כל כך יפה ,אבל לא צריך להתרגש מזה. עניין ההתנצלות היה כבדיחה (אולי לא מוצלחת אבל בטח לא ברורה) בגלל שמשהו (או מישהי) כתבו הודעה שכבר התנצלת על זה. אז זהו. להבא על תתרגשי יותר מידי מהודעות שלי שלא נכתבות מידי ברצינות.

e-shfiyut

New member
שרשורי ../images/Emo32.gif.

שרשורים כאלו הם לנושא שלא קשור לשנושא של הפורום. במקרה של הפורום הזה, כל מה שלא קשור ברדיוהד. זהו. נקודה. סוף.
primus-To Defy The Laws Of Tradition

למה כולם תמיד עושים את זה?

כל פעם שמישהו אומר משהו שלא נראה להם או משהו כזה.. כולם מתנפלים עליו....(נסיון אישי.. אהמ אהמ..) למה להתרגז על שטויות? ולמה להתנפל... ולדעתי פולי את לא צריכה להתנצל כי לא עשית שום דבר רע! פשוט בקשת עזרה.. ואם מישהו חושב שלעזור זאת חוצפה... שישתוק... עדיף... אנל´א מבין מה הבעיה לבקש עזרה או לאו דווקא עזרה... אפילו סתם... רק בפורום הזה זה קורה.. מישהו מבקש משהו וכולם מתנפלים... תחשבו לפני שאתם שולחים הודעת התנפלות... תומי...

Fish in the sea

New member
נקודה מעניינת האמת../images/Emo62.gif

יכול להיות שחובבי רדיוהד נגועים קצת במחלת ביקורתיות-יתר? ותומי,זה לא קורה רק כאן.ממש לא.ביקרת פעם בפורום מוסיקה אלטרנטיבית? אם אתה חושב שפה מתנפלים עלייך,עדיף שתתרחק משם.אתה תתגעגע ל"התנפלויות" שחטפת פה.

polyethylene

New member
יכול להיות שזה בגלל המנהלים ../images/Emo3.gif

גם פורום רדיוהד וגם פורום מוסיקה אלטרנטיבית מנוהל ע"י אותה הדיקטטורית, שמחליטה מה יהיו הודעות
ומה אפשר למחוק סתם כי בא לה...

אז טוב.. אבל למה צריך להיות פה התנפ

לויות על אנשים כל הזמן? כאילו הם עשו משהו רע.... ומחלת יתר..? הממ... נקודה מעניינת... תאמין לי זה רק המנהלים חחח
סתם סתם :) לנו יש את פולי!

למעלה