ונושאים שונים

Brendan

New member
שילוב ילדים בעלי צרכים מיוחדים

פרוטוקול מס´ ‎547 מישיבת ועדת החינוך והתרבות. ‎‏יום שלישי, ז´ בכסלו התשס"ג (‎‏12 בנובמבר, ‎2002), שעה ‎13:25 סדר היום: הצעת חוק חינוך מיוחד (שילוב ילדים בעלי צרכים מיוחדים במסגרות רגילות), התשס"ב-‎2002 (של חה"כ זבולון אורלב).

תירתיר2

New member
דיאנה, למה הפורום מבולגן?

מה זה אין פה השתלשלות כרונולוגית, או שנדמה לי? הודעות חדשות נמצאות למטה, וישנות למעלה תקני אותי אם אני טועה. בכל אופן שיטת השרשורים של תפוז טובה בהרבה מפורומים אחרים, שבהם כל דף "עולה" בנפרד. שיהיה לכם יום מוצלח תירתיר.

Diana M

New member
פורום מבולגן?

ובכן, אנסה להשיב. בניגוד לממשקים פחות מתקדמים, לשמחתנו הממשק של תפוז מאוד מתקדם וידידותי למשתתפים ולכן מתרחשות הפעולות הבאות: א. ברגע שמוכנסת הודעה במשך 72 שעות, היא "מוקפצת" בכל פעם שיש תגובה חדשה בעלת תוכן להודעה. ב. המשמעות של זה היא ,שישנן הודעות חדשות יותר ממה, (כרונולוגית) אשר נדחות לתחתית הדף , אם אין מגיבים להן, או לפחות אם אין מגיבים להן באותה אינטנסיביות כמו ל-א´. ג. הסדר הכרונולוגי, נשמר בתוך השירשורים. אך לא בין השירשורים. ד. מסכימה איתך כי השיטה של תפוז אכן טובה יותר
ו. אני מאוד משתדלת "לטפל יפה" בפורום שלנו, כך שהודעות תהיינה מרוכזות ומקובצות וכך ישאר מקום בדף לכל הנושאים האקטואליים בהם דנים. חברי הפורום יכולים לסייע בכך שיקפידו לשרשר תשובות ותגובות לאותה נושא בשירשור אחד. מה שבדרך כלל גם כך קורה אצלנו. מקווה שנתתי מענה

נפתח פורום מספרי סיפורים ../images/Emo48.gif

…כולנו אוהבים לקרוא ולשמוע סיפורים… כולנו גם מספרי סיפורים (תחשבו טוב ותראו שזה נכון.) זהו צורך טבעי וחיוני של למידה, רגיעה, הזדהות, הקשבה, ותקשורת אנושית. דרך הסיפור ניתן להעביר מידע, ניסיון והבנות, והוא תורם ומוסיף גוונים של ביטוי אנושי חמים ובלתי אמצעי, שכמותו לא ניתן כיום למצוא בקופסת הטלוויזיה, ואין כמותו בגישה לילדים. למעשה, סיפור הסיפורים הוא אמנות עתיקה שאנו משתדלים להחיות כיום ולצורך זה נפתח פורום מספרי סיפורים בתפוז. לא כתחליף לסיפור המסופר במדיום האנושי, אלא כתמיכה למספרי סיפורים חובבים ומקצועיים, אנשי חינוך ומרפאים. כולם מוזמנים לקרוא, לכתוב, להשתתף, לחלוק סיפורים ש"עובדים" לשאול ולענות. שלכם, יפעת

למעלה