ועדכונים

n u t

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo41.gif אוהבים חידות? ../images/Emo41.gif

תחרויות? פרסים? אם כן, פורום חידות עורך תחרות שתתאים בדיוק לכם.
אחרי הפסקה של שבועיים הפורום חוזר לתחרות החידות שמתקיימת כבר חצי שנה, ומהיום (19 לדצמבר) בימים ראשון, שלישי וחמישי תוכלו להשתתף בתחרות חידות נושאת פרסים. כל שעליכם לעשות הוא להיכנס לכתובת הזאת בשעות 20:00 עד 23:00, לפתור את החידה ולשלוח אותה למנהל הפורום. הניקוד מצטבר, וכל חודש זוכים שני המקומות הראשונים בפרסים מעניינים.
אז יאללה, נתראה בשמונה בתחרות

המיקסית

New member
מה מצב???????../images/Emo6.gif

היי יש לי בלוג דיי חדש...שבו אני מספרת על חיי ועל מה שעובר עליהם בעיקר על אהבות וליפעמים יש כל מיני מישפטים יפים ובדיחות... וגם כל חודש כרטיס ברכה לכל מי שיש לו יום הולדת באותו חודש!!! אז מחכה לכם שתיכנסו!!! http://blog.tapuz.co.il/themixit ראו קישור למטה...

0r0r

New member
../images/Emo32.gif ועדכונים

/עדכון שלא ישורשר יימחק

scooby4

New member
המחסן של כאילו ../images/Emo66.gif

רציתי שתבקרו במיני-אתר שלי שפתחתי לא מזמן, ותציעו הצעות לשיפור או כל מיני טיפים ורעיונות. לאתר אספתי את כל, וכשאני אומר כל אני מתכוון כל, ה"יצירות" למינהן שכתבתי ופירסמתי בבלוג, וקיבצתי אותם לדף קטן אחד - שכמובן ואפשר להגיב עליהן. חלק מה"יצירות" מטומטמות וחלק פחות מטומטמטות. אבל כשמשעמם, זה הופך להיות אתר אולטימטיבי. תבלו.

scooby4

New member
והאייקון הקטן עם הבנדנה

לא בגלל שתחשבו שאני מגניב, אלא בגלל שאני חשבתי שהוא במידה מסויימת, דומה לכאילו. באסה שאין פה כמוני.

עוד ../images/Emo32.gif אחד מפורום אנגלית

חושבים שאתם מכירים מילים נדירות שמתחילות ב-Lepper? בטוחים שהמילה שלכם תזכה אתכם בפרס? חשים תחרותיים ובטוחים בנצחונכם? אם כך, משחק "מילת המחץ" של פורום אנגלית הוא לא המשחק בשבילכם. אבל - אם אתם רוצים לתרום מידיעתכם כל מיני מילים מפוצצות, נדירות, מוטרפות, יקרות מפז וכל שאר הסופרלטיבים - משחק "מילת המחץ" של פורום אנגלית מחכה לכם! ותודה לOrOr על אישור הפרסום הנדיב

De-Panther

New member
היית מפרסם בכינוי..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הרגיל וזה היה עובד יותר טוב
דווקא לא נכנס

למעלה