ועדכונים

תסריטאי כל הטלנובלות../images/Emo63.gif../images/Emo23.gif

היום בשעה 20:00, יתארח גל פרידמן, כותב התסריט לטלנובלה הפופולרית "אהבה מעבר לפינה", בפורום התוכנית, ויענה על שאלות הגולשים לגבי הטלנובלות הישראליות שכתב. אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם להודעת מנהל הפורום. גלישה נעימה לכולם.

../images/Emo103.gifזה לא רק משחק../images/Emo43.gifתפוזLive

מה חושב יורם לוינשטיין על כישורי המשחק של צ'ינו? הערב, בשעה 20:30, מגיע יורם לוינשטיין, המורה למשחק של דיירי הוילה, להתארח בצ'אט המצלמות של פורום YTV. אפשר לשרשר שאלות מעכשיו.

../images/Emo82.gifארוח עוד מתמודד שעוזב את הוילה

כל ערב בפרוייקט Y, מיום ראשון עד יום חמישי, אתם עוקבים אחר המתרחש בין כתלי הוילה בה חיים המתמודדים על תפקיד מנחה בערוץ YTV. אתם בחרתם מי יעזוב השבוע את הוילה והמתמודד הזה יגיע להתארח בצ'אט המצלמות של תפוז אנשים באתר פרוייקט Y, בשעה 23:30. אפשר לשרשר שאלות בפורום מיד בתום התוכנית המשודרת הערב בשעה 22:00 בערוץ YTV.

0r0r

New member
../images/Emo32.gif ועדכונים

או עדכון שלא ישורשר יימחק

Veiltail

New member
חדש!

הבלוג שלי! אתמול נפתח,ומומלץ לנסות! עשיתי היום רשומה קטנה,ככה...בראשונה...שמודיעה על תכניותי לבלוג ומציעה לכם להציע דברים כדי שתשתתפו יותר בבלוג! אתם מוזמנים לנסות! בכיף! כנסו,קראו,הגיבו,וצאו מרוצים! יאללה ביי!

De-Panther

New member
אני הראשון שהצביע..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בכל מקרה אני בחרתי באחר כי הבלוג שלי הוא על חיי היום יום שלי ואני משתדל לצחוק על דברים(אלא אם ממש מעצבנים אותי באותו הזמן) וכמובן יש בו גם רומנטיקה
וגם כלמיני שטויות שאני רואה מידיי פעם

למעלה