ועדכונים

0r0r

New member
../images/Emo32.gif ועדכונים

או עדכון שלא ישורשר - יימחק

מזלטוב1

New member
תעזרו לנו לעשות לה טוב...../images/Emo92.gif

ל is it her היה רעיון מקסים ורומנטי למדי... לאחת הכותבות כאן, "בודדה", יש מחר (יום שלישי) יומולדת... והיא עצובה. הבלוג שלה נמצא כאן: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=LonelyMe80 רצינו שהיא תרגיש מיוחד ביום הזה, שתרגיש משמעותית.... פתחנו בלוג שנקרא "יומולדת שמח לבת 23" הסיסמא: birthday. שם משתמש: מזלטוב1 אם תוכלי לעזור לנו ולכתוב משהו חמוד, רק שייתן לה הרגשה כייפית... כי כולנו צריכים מדי פעם... כנסו לשם , וכתבו ככל העולה על ליבך...ברשומה אנחנו נשלח לה בבוקר קישור לבלוג, או שאולי היא אפילו תמצא לבד...והיא תוכל לקרוא את כל הרשומות שלנו עם הברכות....והבלוג יתמלא לו במשך כל יום ההולדת שלה בברכות ואיחולים מאנשים מדהימים כמוכם כולנו כותבי הבלוגים יודעים כמה התמיכה חשובה. אני.

צומיש

New member
../images/Emo10.gif

אני רוצה לשלוח שם הודעה... ואני לא מצליחה... איך כותבבים בבלוג המעצבן הזה

אההההההה......עכשיו הבנתי אותך ../images/Emo13.gif

תיכנסי למסך הראשי של הבלוגים בשם משתמש: מזלטוב1 וסיסמה: birthday ואז תוכלי להוסיף רשומת מזל טוב
בהצלחה

JuveFan

New member
בא לי לפרסם את הבלוג שלי

אז הנה: http://blog.tapuz.co.il/juvefan תכנסו, זה חינם. מה איכפת לכם...

spider kisser

New member
קטע מתוך בלוג מדהים(לא שלי)

הטיפות האחרונות של מבול בסדר גודל תנכ"י נחבטו כנגד סורגי חלוני. בחדר ישבתי רק אנוכי ודיברתי עם חבר דימיוני. שני בקבוקי בירה, האחד בכל יד. אחד לי ואחד לו. גמעתי בקבוק אחד. וכעת אגמע גם את שלו. ...

shirley84

New member
חדשה פה!!../images/Emo140.gif

רציתי להזמין אתכם לבלוג שלי - הקישור בסוף ההודעה. מדובר במעין יומן אישי - קצת הרבה רוחני משהו וגם קצת רומנטי ולא הייתי בטוחה בכלל לאיזה קטגוריה לשייך אותו חוץ צכללי - יומנים... בכל אופן - אלה העידכונים לשבוע...
חורף
ראיון עם אלוהים
מישהו יכול לתת לי חיבוק (ל"ת)
כמה מילים קטנות ובמיוחד על אומץ אתם יכולים להתבונן כמובן גם בפוסטים הקודמים שבבלוג (הוא יחסית חדש ואין הרבה כל כך) ולקרוא על אהבה, אמונה, מלאכים ופיות וגם על בדידות. אוהבת
- שירלי

faderoze

New member
שלום אנשים..חדשה פה!../images/Emo24.gif

ואני רוצה להזמין אתכם לבקר בבלוג שלי שנקרא לפי שם העט שלי: FADEROZE. זה בלוג שבוא תוכלו לראות את יצירות האומנות שלי שבינהם: השיר שיסביר לכם למה בכלל קוראים לי FADEROZE ("מחפשת אותך"), סיפור בהמשכים "מותה של האהבה", את היצירה החדשה שלי "הכוכבים שכיבו את הלילה" ועוד יצירות יפות וטובות :) - מומלץ להכנס ל"אכזבה נאהבת"... מקווה שתהנו - FADEROZE.

למעלה