ועדכונים

BIG BIRDI

New member
סתם שאלה,

איך נבחרים הבלוגים המומלצים?... ז"א, יש מישהו שזה התפקיד שלו??... לעבור בלוג בלוג, לקרוא את כל הפוסטים, ולבחור כמה טובים?.. או שמא זוהי בחירה שרירותי ואקראית?.. מעניין לדעת..

0r0r

New member
עד כמה שאני יודע...

עד כמה שאני יודע הבלוגים המומלצים נבחרים ע"י צוות התוכן של תפוז (אותם אנשים שאחראיים על הודעות מומלצות מהפורומים) הם לוקחים את זה מהודעות בפורום מומלצים בתפוז בעיקר, אולי גם המלצות שאנשים כותבים פה וגם מדברים שהם נתקלים בהם במהלך הגלישה בבלוגים עצמם, אם זה במסך העדכונים שיש בכל עמוד ברשימות הבלוגים ואם זה המלצה מבלוג אחר...

0r0r

New member
../images/Emo32.gif ועדכונים

שרשרו לפה הודעות
ועדכונים

0 תגובות

אני מתחיל להתיאש... אני מעדכן את הבלוג מדי יום ואין תגובות בכלל... (3 ברשומה ראשונה ומאז כלום) מישהו...? מישהי...?

Ligeiro

New member
כנס לבלוג שלי ו...

תקרא את הרשומה שהכותרת שלה: "שוקל לסגור את הבלוג - קראו בבקשה..." ואת התגובות. הייתי בדיוק שלך היום, וזה כבר הספיק להשתנות.

נסה לפרסם אותו במקומות שונים,

בפורומים העוסקים בנושא [למשל אם הפורום שלך עוסק בגננות פרסם אותו בפרוום גננות] ובאתרים בנושא. פרסם אותו גם בפורום בלוגים יומנים אישיים, החלף עם בעלי בלוגים אחרים פרסום [פרסם אותם ב'בלוגים שלי' בתמורה לפרסום של הבלוג שלך אצלהם], הגב לרשומות דוג' בנוסח "אהבתי! אתה מוזמן לבלוג שלי - _____ [כתובת הבלוג]", פרסם אותו כאן [בשרשור היומי] וכד'...

Greenleef

New member
בבשקהההההההה

בבקשה תכנסו לבלוג שלי זה מאוד חשוב לי ואנשים לא נכנסים כמעט ולא מגיבים...... בבקשה בבשקה בבקשה http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=zigzagoona

למעלה