ועדכונים

../images/Emo41.gifימים../images/Emo41.gif

הוא שנון , מצחיק כותב מהלב ... וכן ,כל סיפור הוא סיפור אמיתי ... קצת הומור , קצת פילפל .. ומי שרוצה באמת לעלות חיוך על פניו ,זה המקום הנכון .. המקום של "ימים" .. המקום האמיתי אז קדימה למה אתם מחכים ? חבל על כל רגע ... ממליצה לכם להתחיל לקורא מהתחלה לסוף .. הנה קטע שיביא לכם קצת טעם של עוד- "תראה איזה חמוד ?" אבי מרים את העולל בידיו ומראה לי את פניו והנה הפעמונים מצלצלים בראשי והסירנות מהבהבות באור אדום וברקע צעקות : "כוננות אדומה " זה קורה מידי פעם סיטואציות מאוד מוזרות שבהן הורי מקבלים פן של ילדים המשתוקקים לצעצוע חדש או בשמו הנפוץ יותר – תינוק – נכד . זה לא משנה העיקר שיהיה מי שיתרוצץ בביתם בחיתול וישמיע קולות מוזרים והם יוכלו להשטטות יחדיו עמו – כן זהו אחד הרגעים הללו "מתי יהיה לנו נכד " הורי נאנחים יחדיו ומביטים בי בעיני סאן ברנרד עמוקות "אל תסתכלו עליי אני יש לי עוד זמן " סה"כ אני בן 24 אבל מה שמצחיק בשאלה הזו היא העובדה שבכל פעם שאני יוצא מהבית אמא שלי יוצאת אחרי אל המדרגות ואומרת לי :"שלא יאבד לך הארנק" כאילו שאני בן שש ההולך עם הארנק של אמא שלי למכולת - אבל ילד אני יכול לגדל זה ממש מצחיק חוט המחשבה ..."

0r0r

New member
../images/Emo32.gif ועדכונים

שרשרו לפה הודעות
ועדכונים

tomb boy

New member
../images/Emo41.gif החיים הם כמו שק איגרוף ../images/Emo41.gif

זאת פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום הזה... חשבתי לעצמי. למה לא לפרסם כאן את הבלוג שלי "החיים הם כמו שק איגרוף"? נכון שזה רעיון טוב? אז הכתובת גם בקישור.. גם כאן http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=tomb וגם בכתובות אינטרנט נילוות הבלוג מספר בעצם עליי, על החיים האישיים שלי, על מה שעברתי כילדה ועל ההשלכות של זה בהווה.. ובעבר... על ההתעללות המינית וגילוי העריות שעברתי כילדה מצד אבא... אתם מוזמנים לקרוא. כמו כן אני כל יום שישי עושה "בוחן פתע" שזה מעין חידון למשתתפי הבלוג, (יש פרסים וקוסם בסוף) וביום ראשון אני מפרסמת את התשובות של החידות ואת שמות המשתתפים שענו נכון על מירב השאלות... (נכון שזה כיף? לראות את השם שלך בבלוג של מישהו אחר?) מצפה לראותכם בין רשימת המגיבים, ואם לא, לפחות תהנו לקרוא... לילה טוב.

../images/Emo186.gif צהריים טובים לכוווווווווולם!

מקווה שיהיה לכם המשך יום ושבוע מצויין.. שיהיה לכם חם ושמח בלב! אתם באמת באמת מוזמנים לבוא לבקר ולהגיב blog.tapuz.co.il/Mahshavot שלכם....אני.

היי, עדכנתי פוסט מיוחד

ממש ארוך, אבל מעניין, על סקס שהיה לי, סקס מוזר, מיוחד, כואב, ובכל זאת אוהב וכולם מוזמנים לקרוא (ולהגיב) כאן

למעלה