ועדכונים

0r0r

New member
../images/Emo32.gif ועדכונים

שרשרו לפה הודעות
ועדכונים

Ligeiro

New member
לאנשים כבר לא אכפת מהבלוג שלי

וזה מתבטא באי התגובות הנוראי שעוטף את הפוסטים שלי לאחרונה. אני רק חייב לציין, ואולי לטובת המתלוננים על אי-תגובות - שלא אכפת לי! למדתי לפני כמה פוסטים (אם תקראו) שלא צריך להיות אכפת מתגובות... ורק עצם הכתיבה, שהיא בעצם בשבילי, נותנת לי את הסיפוק הזה בכתיבת פוסט.

זה יומן ישי, מי שגולש זו זכותו

כאשר מחכים לתגובות ההיבט האישי נעלם לכן כל עוד אפשר לא לצפות לתגובות אלא לכתוב ולאפשר לגולשים אנונימים לקרוא הרי זה יסוד העונג ביומן. פלוס נוסף נובע מך שאין לך כל מחוייבות, כמו שיש למנהלי פורום לענות על שאלות, המקום הוא שלך בשבילך למענך ולזכות את הרבים. להתקרא,

../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif היום בתפוז אנשים

היום ב-19:00 נארח Live בפורום כוכב נולד את לירז רחמין, מחביבות הקהל בתוכנית "לא נפסיק לשיר-כוכב נולד". אתם יכולים להכניס שאלות בפורום כבר עכשיו.
באותה שעה, היום בפורום הפרעות קשב לקויות וזכויות אנחנו מארחים את הדר' שרי שניידר, מנהלת מכון קורן שמציג שיטה יחודית לעזרה לתלמידים לקויי למידה.
ואל תשכחו את חידון הבוסה נובה היומי שלנו... כנסו עכשיו לפורום מוזיקה ברזילאית, ענו על החידה היומית ואולי תזכו בדיסק אוסף מקסים!

SiLeNcE 22

New member
צחוקים צחוקים צחוקים !!!! ../images/Emo6.gif

אנשים פוסט מצחייייייק ביותר כולנו הרי נהנים לצחוק על הטיפוסים המוזרים שאנחנו מכירים בצ'טים כנסו !!! מומלץ !!!

merik

New member
עזרה

יש לי בלוג ואני מעוניינת שבצד, מתחת לתמונה תהייה רשימת קישורים של הנושאים שכתבתי עליהם עד כה בבלוג. כיצד עושים זאת ? להתראות, מרי

i DoNt ThiNk So

New member
../images/Emo9.gif פה זה המקום לפרסם בלוג? :)

הקליקו, קיראו, הבינו, הפנימו, הגיבו!! כולכם מוזמנים לבלוג שלי
עדכנתי לא מזמן http://blog.tapuz.co.il/onlyher

Ligeiro

New member
פוסט שבאמת חשוב לי שיקראו

לינק מצורף... אני מבקש שתגיבו, ואם לא, שתקראו... אני חייב לדעת שקראו את זה...

למעלה