ועדכונים

themetrtles

New member
|טמב"המטרטלים" בובות בלשכת התעסוקה!

כי בכל אחד מאיתנו יש מטרטל קטן

חןchen

New member
בנות ההופעה רק מתחילה 24:30

בנות ההופעה רק מתחילה 24:30

themetrtles

New member
../images/Emo163.gifגבירותי ובלוגותי - "המטרטלים"

ערוץ טלוויזיה לאזרחים הקטנים

heaven and hell

New member
תחילת שידור ראשון באחת אחר חצות

לא יודעים מדוע התכנית לא ומפיעה במדריך התוכניות, בטח משהו שעשינו לא נכון
אבל, באחת אחר חצות תוכלו לפגוש אותנו און ליין. תוכלו להיכנס דרך כל אחת מהתכניות האחרות, אם תסתכלו ברשימת החדרים בממשק. הערת אגב (בעצם לא אגב, הערה ראשית!): לא סובלים אנשים שמלכלכים ולא מפרגנים. לא נהנים? עזבו אותנו... נהנים, ספרו לנו או שתקו לעצמכם... יאללה, ביי...

De-Panther

New member
ויכול להיות שאתם כן|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מופיעים פשוט לא שמתם לב מי שמופיע בעמוד הראשי שרואים קדימון שלו הוא זה עם הכי הרבה צופים שהתוכן שלו הוא לא תוכן של מבוגרים(מי שלא סימן V בדבר הזה של מבוגרים) מי שמופיע ברשימה של התוכניות שם ובעמודים אחרי זה הם כל אותם אנשים שמשדרים תוכן שמתאים לכולם ולא רק למבוגרים... יש עמוד נוסף שבו יש את כל התוכניות למבוגרים... אין שם קדימון... אבל כמו בעמוד עם התוכניות הרגילות יש רשימה שהולכת לפי מספר הצופים באותו רגע

De-Panther

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

De-Panther

New member
והכינוי הזה מוכר לי|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

משום מה הוא מתחבר לי עם איזושהי השעיה מאייסיטי

Y0NaTaN

New member
../images/Emo32.gif ועדכונים

כל המלצה על בלוג שלא ישורשר לפה יימחק

היום בתפוז אנשים ../images/Emo88.gif

היום ב-19:00 אנחנו מארחים את הח"כ דני יתום ממפלגת העבודה מגיע להתארח בפורום מתגייסים, יענה לשאלותיכם ויספר על השדולה החדשה למען החיילים שהוא עומד בראשה. ניתן כבר עכשיו להכניס שאלות בפורום.
ט"ו בשבט הגיע, חג לאילנות, ואנחנו חוגגים בפורום חדש שנפתח היום לט"ו בשבט. בואו "לנטוע" הודעות

elilahav2

New member
תודה לך ממי

תודה אם את יודעת משהו תעדכני אותי שוב תודה

בכיף חומד. אבל אני גם כמוך

לא יודעת שום דבר. ולא יודעת בעיקר למה ממדינה שלמה, מרשת שלמה של מיליוני איש למה רק 8 איש יכולים להכנס לבלוג טי וי?

למעלה