ועכשיו שהקרב מתקרב..

m o r s h

New member
../images/Emo32.gif ועכשיו שהקרב מתקרב..

במה תצפו, טלנובלה בע"מ או השיר שלנו? ולאלו שיגידו שאין להם ממש בחירה מה הייתם מעדיפים לצפות? אני יצפה בשתיהם

השיר שלנו(כי אין בררה)../images/Emo163.gif

אבל אולי אני יתנחל אצל חברה ואז אני יכולה לראות טלנובלה בע"מ וברור שהייתי מעדיפה בטלנובלה בע"מ כי אין על יעל
(וגם על עפר)

LOVEאמיר

New member
../images/Emo79.gifהשיר שלנו רולזזזזזזזז../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

נראה לכם שאני אוותר על רן, נינט, מיה ויובל

aMiRi GiRl

New member
יש! אני לא היחידה!

חחחחחח.... אני לא היחידה שיש לה גם יס וגם הוט! חחחחחחחחחחחח ואני לא יודעת מה אני אראה טלנובלה בעמ... אבל לא בגלל יבז..אני לא מתה עלייה... אני אראה בגלל עפר שכטר! איזה מאמי הוא!!

אני אראה

את הטלנובלה בהוט עם יעלי ועופר המדהימים!!! אני מתה לראות את השיר שלנו אבל אין לי יס
סיגלית איך יש לך גם יס וגם הוט?

miri a

New member
לא בדיוק "עוברת"...

פשוט ערוץ 22 ככל הניראה קנו את העונה הראשונה. אז הם הולכים לשדר את זה פעם בשבוע (את העונה ה-1) לגבי העונה ה2 לא יודעת עדיין.. אבל זה מה שהבנתי!

amir mc

New member
מממ

אני יראה את טלנובלה בע"מ בגלל יעל כמובן. :) אבל גם השיר שלנו זאת אחלה סדרה.. פשוט אין לי יס

Mary Mindland

New member
אסף יהיה בשיר שלנו ?

כי אם לא אני מחרים אותם - מה זה הקטע הזה לוותר ככה על אסף ? ושהעובד יובל א. שלקח את אסף ג. ממארי מ. יחזירו לק. ראשית במיידית. תודה, ההנהלה

Mary Mindland

New member
ואגב יש לי רעיון לטלנובלה

הטלנובלה נערכת במכון וינגייט, בכיתה שבה מכשירים מורים לחינוך גופני וקוראים לה "השריר שלנו"

LOVEאמיר

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחח יפה!!!

גם לי יש שם לטלנובלה (עוד לא החלטתי על מה היא תיהיה), אבל קוראים לה: "טלנובלה באמא"שך"

נא לא לסקול אותי גם אם הייתה לי

בחירה לא הייתי רואה שום טלנובלה.אני לא משתגעת על זה בעבר הייתי מכורה רק לחיי אהבה וללגעת באושר הייתי רואה מדי פעם.אבל מאז שלחיי האהבה נגמר לפני שלוש שנים אני ממש לא מכורה לטלנובלות וכיום הן די מעצבנות אותי.

m o r s h

New member
לא ברור כרגע אם הוא יהיה ../images/Emo4.gif

אם אני ידע משהו אני ירשום..

למעלה