ופרסומים

תפוז בדרך הכורכר ../images/Emo145.gif../images/Emo147.gif../images/Emo144.gif

הערב ב-19:00 נארח Live בפורום מוזיקה עברית את אריק סיני, ממובילי הזמר העברי, שיענה לשאלותיכם. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום. האירוח בהנחיית רועי יחזקאל.
שבוע המודעות לבריאות מינית מתקיים השבוע, ובמסגרתו מוזמן הציבור ליום פתוח במרפאה לייעוץ וטיפול מיני במרכז הרפואי על שי סוראסקי (איכילוב). כמו כן, יתקיים ביום ג' ערב מיוחד בנושא מיניות האישה במעגל החיים הכולל דברים של טובי המומחים בהיבטים השונים של מיניות נשית והשלכותיה. הציבור מוזמן. לפרטים נוספים

0r0r

New member
../images/Emo32.gif ופרסומים

כאן זה כן המקום לפרסם את הבלוגים שלכם כל פרסום אחר יימחק

Sam Anand Nityo

New member
עצומה ../images/Emo124.gif

למערכת תפוז שלום! אני כולי תקווה שאני כותב את ההודעה הזו בשרשור הנכון. ההודעה היא בנוגע למערכת ההחלטות והשיקולים שקובעת איזה חדר הוא כשר להשתתף בתחרות הבלוגים ואיזה לא. אתמול, יום שבת, בשעות הצהריים , בחדר "לגעת ברגע" בניהולו של יאקי (YAKI) החל ביצוע חיקויים, כחלק מהבידור של החדר. בשלב כלשהוא, עלתה הצעה לבצע חיקוי של מישהו אחר , ושוב - לשם הבידור, ולא לשם פגיעה בכבודו או בסיכויו של אותו אדם בתחרות. בתגובה לכך, החליטה מערכת תפוז אנשים להוציא את הבלוג "לגעת ברגע" מהתחרות. אני רוצה לומר, שמבין עשרות בלוגים שראיתי כאן בבלוג TV , "לגעת ברגע" היא מבין המובילות והאיכותיות בתפוז, והיא תכנית רצינית, בוגרת, נקייה מפרובוקציות, ומתאימה לאנשים מכל קצוות הגיל המצוים בקהילה האינטרנטית. להוציא תכנית כזאת מהתחרות, בעוד שחדרים אחרים אשר הרייטינג שלהם מתבסס על פרובוקציות מסוגים שונים מורשים להשתתף, מהווה אפליה ותחושת צביעות מסוימת, לדעתי... אני קורא לכל מי שמסכים עם דבריי להוסיף את דברו בשרשור זה. כולי תקווה שמערכת תפוז בלוגים תשכיל להחליט מחדש את ההחלטה הנכונה, לאור הבהרה זו.

לא נמצא חדר בשם

שציינת, ישנו חדר בשם דומה אשר נחסם בשל שידור של גיל 15 - כאשר אנו מאפשרים שידורים החל מגיל 16 ומעלה (נא לקרוא את התקנון בראש העמוד של בלוגTV).

F00D Is G00D

New member
מי שקיבל את הקובץ בחדר

של המתפשטת! קיבלתי כמה מסרים בפרטי מגולשים שקיבלו את הוירוס! כמה הוראות בטיחות! לא לפתוח את הקובץ! לא להפעיל מחדש את המחשב עד להרצה של אנטי וירוס! יש לעדכן אנטי וירוס ולהריץ! במידה ואין ניתן לעשות סריקה אונלין מהאתר של סימנטק או של פנדה. גדעון מרכוס תומך "מומחה" בפורום בלוג TV

F00D Is G00D

New member
שימו לב! מדובר בקובץ טרויאני../images/Emo124.gif

מבדיקה שניה עולה כי הקובץ מצליח להסיר את עצמו ברוב האנטי וירוסים! במידה והאנטי וירוס רושם שהוא ניקה אז הוא באמת ניקה! הודעה נמסרה להנהלה, בצירף ההתנהלות בחדר, כתובת האי פי ,ושעות האירוע.

אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב

לסה"ר דרושים מתנדבים. סה"ר (סיוע והקשבה ברשת) הינו פרויקט אינטרנטי חינמי שייעודו להגיש עזרה נפשית דרך האינטרנט לאנשים שנמצאים במשבר או עוברים תקופה קשה בחייהם ואף מהרהרים בהתאבדות. המתנדבים שלנו נבחרים על פי יכולתם לתת אוזן קשבת לאדם אחר בצרה, ניסיונם בכל הקשור לעזרה לזולת ושליטתם בכלי התקשורת האינטרנטית. פעילות הסייע מתקיימת מהבית, פרט לקורס ההכשרה, מפגשים חברתיים והשתלמויות. הכשרת הסייעים הקרובה תפתח ב- 25 במרץ ותועבר על ידי אנשי מקצוע ומומחים- מהמובילים בתחומם בארץ. אם את/ה מעל גיל 21, ומעוניין/ת להצטרף לצוות שלנו ו/או להכיר אותנו יותר מקרוב, את/ה מוזמן/ת לבקר באתר סהר ולמלא את טופס ההרשמה למתנדבים חדשים. בברכה, צוות סהר אתר סהר טופס ההרשמה

למעלה