ושאר ירקות

לקחים לחיים ארוך אומנם אבל שווה ..

שבת שלום חברים יקרים! היום קיבלתי אי מייל מחברה שלי והוא היה ממש נחמד והייתי רוצה לשתף אתכם . אני יודעת שזה קצת ארוך ומייגע אבל זה סווי'ץ חיובי לחיים. למדתי שהדרך הטובה ביותר ללמוד היא מאדם בוגר. למדתי שכאשר אתה מאוהב ,הדבר נראה. למדתי שמספיק שאחד יגיד לי "עשית לי את היום" כדי לעשות לי את היום. למדתי להיות אדם חשוב יותר מלהיות צודק. למדתי שלעולם אין להגיד "לא" למתנה. למדתי שאני תמיד יוכל להתפלל עבור משהו שאין לי דרך אחרת לעזור לו. למדתי שלא משנה עד כמה החיים דורשים ממך להיות רציני , כל אחד זקוק לחבר כדי "להסתלבט" בפניו. למדתי שלעיתים כל מה שאדם צריך זה יד להחזיק בה ולב מבין. למדתי שטיול פשוט עם אבא שלי שקיימנו בילדותי בלילות הקיץ, עשה רבות עבורי שהתבגרתי. למדתי שהחיים הם כמו גליל נייר טואלט, ככל שמתקדמים לקראת הסוף הם מתקדמים מהר יותר. למדתי שאנחנו צריכים להיות שמחים על שום שאלוהים לא נתן לנו את כל מה שמבוקשנו. למדתי שכסף אינו קונה מעמד. למדתי שכל אותם הדברים הקטנים בחיים עושים אותם לכל כך מרהיבים. למדתי שתחת שריון אנושי יש מישהו שרוצה להיות מוערך ונאהב. למדתי שאלוהים לא ברא הכול ביום אחד.. אז מה גורם לי לחשוב שאני יכול? למדתי שהתעלמות מעובדות אינה משנה אותם. למדתי שכאשר אתה מתכנן להתחשבן עם מישהו, אתה בסופו של דבר מאפשר לו לפגוע בך. למדתי שפצעים מרפאים ע"י אהבה ולא ע"י זמן. למדתי שהדרך הטובה ביותר שלי לגדול כאדם, היא בהיותי מוקף באנשים החכמים ממני. למדתי שכל בן אדם שאתה פוגש זכאי שתקבלו אותו בחיוך. למדתי שאין אנשים מושלמים, עד... שאתה מתאהב בהם. למדתי שהחיים קשוחים אבל אני קשוח יותר. למדתי שאין הזדמנויות אבודות, משהו כבר ייקח את אלה "שפיספסתי". למדתי שכאשר אתה עוגן מרירות, השמחה תעגון במקום אחר. למדתי שהלוואי שהייתי אומר עוד פעם נוספת "אני אוהב אותך" לאבי שהלך לעולמו. למדתי שחיוך היא דרך זולה לשפר את הופעתך. למדתי שאינני יכול לבחור את הרגשתי אבל אני יכול לבחור את מה שאני עושה לגביה. למדתי שכל אחד רוצה להיות בפסגת ההר, אבל כל האושר והקידום מתרחשים בזמן טיפוס . למדתי שלתת עצות בשני מקרים בלבד: כאשר מבקשים ממך או כאשר מדובר בעניין של חיים- ומוות. למדתי שהדברים הכי פחות מושלמים הם הכי מושכים. למדתי שככל שיש לי פחות זמן, אני מספיק יותר דברים. שבוע ידידות מקסים למי שקרא/ה את ההודעה אתה ידידי ולכבוד יחשב לי. מומלץ להעביר לכל ידיד/חבר/אהוב/בן משפחה .

יום עיון וסדנאות פעילות

ב27 למרץ יום חמישי , יתקיים במרכז הישראלי לרכיבה טיפולית כנס בנושא פעילות גופנית לאוכלוסיה עם עיכוב התפתחותי. הכנס מאורגן על ידי א.י.ס.ט הארגון הישראלי לספורט טיפולי . לפרטים נוספים : ט"ל - 7965880 09

נ ג ה 33

New member
קראתי וחייכתי.

זה כמעט כמו ההבדל בין מציאות לחלום. אכן למדת הרבה. עכשיו מגיע שלב התוצאות. שבוע טוב לכולם.

Diana M

New member
../images/Emo32.gif ושאר ירקות../images/Emo187.gif

חברים יקרים, אנא שימו לב כי חלק מההודעות הן בעצם פרסומות סמויות. היות ויתכן כי לקוראים יש ענין בדברים אני משאירה את ההודעות. ולבעלי ההודעה, עדיף לבקש רשות לפרסם מאשר לעשות זאת באופן סו קול "מתוחכם". דיאנה

למעלה