ו
ומשהו דחוף כנסו

../images/Emo32.gif ו ../images/Emo207.gif ומשהו דחוף כנסו../images/Emo26.gif

כנסו בטלויזיה לערוץ "החיים הטובים" מקפליי מופיעים שם בתכנית בישול
אני מתה, איזה חמודים:)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo207.gifיש שבוע הבא מפגש מקפרוג'קט.

כתבתי את זה למטה. אבל מכיוון שיש שירשור חדש, עדיף פה...XD אז אם מישהי רוצה ללכת - מפגש חופש-גדול > וידאו ליומולדת של טום. צהריים טובים ילדים, ילדות, חצילים וקיפודים שהוזמנו אונליין. כאן בדיווח מרגש קיפי הקיפוד והרי חדשות בנוגע למפגש הפותח את החופש הגדול! כמובן, החופש הינו גדול, לכן שמו הוא החופש הגדול. כי הוא גדול. הוא..גדול. אז זה אומר שנקיים כמה וכמה מפגשים בחופש. אנחנו מהמרות על בין 5, ל1,358,119. אבל זה נתון לשיקולכם והתלהבותכם מפגישה קבוצתית של חולי מקפליימאניה. עכשיו לעניין! המפגש ייערך ביום שלישי, בתאריך ה-23/6, בשעה 11 בבוקר, בעזריאלי. כמובן, בגג. אם הוא סגור, אז בכניסה לגג. אם לא, אז בתוך הגג. שזה בחוץ בגג..אבל זה גג. בכל מקרה, אנו נצלם הפעם סרטון יום הולדת לטום (טימותי) פלטצ'ר (הפלאז'ה) וקצת לפני המפגש נחשוף כאן את תוכן הוידאו שיצולם! אזהרה: זה עלול להיות פורנו. אזהרה: זה עלול לא להיות פורנו. אז תבטלו תכניות מעכשיו, כי זה יהיה מפגש תוסס! ססגוני! וכולנו נרקד ונדלג אל האופק. בקיצור, תבואו יהיה סקסי. שבוע טוב, ותביאו עוגיות! צוות הפרוייקט השולט.

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifכמה שאלות...

זה כאילו מפגש פורום וכולן מוזמנות? חובה להשתתף (להיות לפני המצלמה) בסרטון? אתן מתכננות לעלות את זה ליוטיוב?לטוויטר? ------------------------------------------------------- אם אני רוצה לאמץ את
מה אני צריכה לעשות? סורי על החור בהשכלה

../images/Emo175.gif עונה :)

אממ.. זה המפגש של מק'פרוגקט אז אני לא בטוחה שאנחנו צריכות ללכת כי זה לא המפגש שלנו.. אם עושים סרטון ואת לא רוצה להשתתף אני מניחה שאף אחד לא יכריח אותך :) אני חושבת שעושים את הסרטון בשביל להעלות אותו לאתרים כדי שמקפליי יוכלו לראות אותו :) בקשר למאומץ.. את צריכה לבדוק אם הוא כבר תפוס ואם הוא לא את יכולה לאמץ אותו וכל פעם בתחילת ההודעה שלך להשים אותו :) מקווה שעזרתי

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifתודה...../images/Emo13.gif

עזרת ברוב....עדיין לא הבנתי בדיוק למה התכוונת בקשר למפגש...לא משנה, תודה בכל זאת....
ואיך אני יודעת אם המאומץ תפוס? [סורי על הקליטה האיטית...=\ ]

../images/Emo175.gif חח זה בסדר..

את צריכה לנצל"ש ולשאול בהודעה אם הפרח הזה שייך למישהו.. ואם הוא תפוס את יכולה לאמץ משהו אחר :) חחח בקשר למפגש התכוונתי שזה המפגש של מקפרוג'קט אז אנחנו לא צריכות ללכת לשם יהיה לנו מפגש משלנו :) הבנת?

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif הן כותבות את זה בבלוג

של מק פרוג'קט כדיי להזמין אנשים שאוהבים את מקפליי לבוא, כמו שהיה פעם שעברה אבל בסוף בכלל לא היינו איתן >.<

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifהפעם זה שונה,

הפעם זה לא מפגש שלנו מפגש שלהן. הפעם זה מפגש שלהן ומי שרוצה מפה באה.
תראי המפגש הקודם היה אסון, אבל זה לא אומר שלא כדאי לנסות עוד פעם :\

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif כן, נכון ..

אבל אני בכל מקרה לא יכולה לבוא >.< יש לי לימודים ..

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifלימודים? עדיין? אבל למה..??

רק אני מסיימת מחר ללמוד?!

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif הא, לא D:

אני מסיימת ללמוד ביום שישי אבל קיבלו אותי לכיתת אוסיומה, זו כיתה של מצויינים שנותנים להם העשרה ויש לי מזה ארבעה שיעורים בחופש אז זה יוצא במפגש .. >.<

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifלמה לא? ../images/Emo2.gif

תראי את יכולה לעשות מה שבאלך
אני אישית ממש רוצה ללכת, אבל זה תלוי בזה שיהיה לי אם מי לבוא ואם יסכימו לי :\ אבל למה לא ללכת?

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifיאפ. מה הבעיה?

המפגש פורום לא יוצא באותו היום גם ככה. ואני מאוד רוצה להשתתף בסרטון ליומולדת של טומי D: אבל אני גם ככה לא בטוח הולכת כי אל בטוח שיסכימו לי :\

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifורגע..מתי המפגש של הפורום?../images/Emo9.gif

אולי לשם שינוי אני אבוא XDDD

למעלה