ו
ומשהו דחוף כנסו

McLife135

New member
../images/Emo55.gifאבל איזה דברים אחרים היא אוהבת?

נגיד היום אני וסתיו קנינו מתנה לחברה שגם .. לא מתאים לה כל הבגדים והדובים וכל השטויות האלה והיא בדיוק קוראת עכשיו דמדומים באנגלית אז החלטנו לקנות לה ניו מון שזה הספר השני באנגלית תגידי מה היא אוהבת ונעזור לך :)

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifאממ... היא אוהבת בגדים תכשיטים והכל

כאילו היא אוהבת הכללל אבל שרשרת יש לה שחבר שלה קנה לה, אז שרשרת לא... אז חשבתי על צמיד כזה יפה ליד וחולצה יפה עם אלבום תמונות כזה שלי ושלה מהשנה... זה טוב? :/ או מעפן?

../images/Emo175.gif אהעאהע כן ראיתי!! ../images/Emo99.gif

הם כל כך נושים!!!! אבל איזה זבל השף הזה הוא קרא להם מקשיט! ארגג' אבל חוץ מזה הם היו כל כך חמודים!!!!!!!
איכככ דאגי הזיע על האוכל
ואיך דני התלהב כשהוא הצליח להפוך את החבתיות האלה ודאגי לא!
ואיי חפרתי
מאי מזל שאני פה!! :) חחחח לאביו

../images/Emo84.gifחחחח כן כפרעליייך ../images/Emo70.gif

בזכותך ראיתי :] חחחחחחחחחחח כה דאגי המסריח הזה
וכפרעלדניייי איזה חתיך הוא היה שם
וגם הארי אומייגגגגגאדדדדד
קיצר הם היו חמודים

../images/Emo109.gifחח ראיתי רק את הסוף, איזה חמודים../images/Emo23.gif

אבל במילא כבר ראיתי הכל ביוטיוב כשזה יצא ;)

../images/Emo84.gifחחחחחחחח גמאני../images/Emo6.gif

אני כזה צועקת : "הייי ראיתי את זה ביוטיוב, אהעאהעאעאהאהאעאה "

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif כןכןכן DD:

ראיתי את ההתחלה ואח"כ הקלטתי כי הלכתי ליומולדת
הא ואז ראיתי את הסוף שהם קיבלו ציון של 31 מתוך 50 XDDDDD

rotem 177

New member
../images/Emo103.gifשאלה...../images/Emo9.gif

אני יודעת זה לא קשור אבל היום פתחתי טוויטר ואני לא יודעת איך שולחים הודעה למישהו.. אתן יכולות להסביר לי??

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif הסבר ../images/Emo26.gif

בעמוד הבית, מראים לך כל מינוי הודעות שמשתמשים כתבו, אז אם תשימי את העכבר על הודעה של משתמש כלשהו תראי שמופיע לך ליד חץ מסובב כזה, תחלצי עליו ואת למעלה בחלון של "What ar you doing" יש לך את שם המשתמש שבחרת ואז ליד השם שלו את כותבת לו הודעה :] מקווה שהבנת

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif../images/Emo207.gifלכל חובבות הערפדים../images/Emo3.gif

נמנמ.. יש לי סיפור ערפדי שהתחלתי לכתוב. שלחתי אותו לכמה בנות שרצו אותו.. אבל בכל זאת אני מעלה בקובץ את 2 הפרקים הראשונים שכתבתי. אני באמת רוצה לשמוע את דעות של אנשים כל מה שכתבתי. אז אם יש לכן זמן ואתן חובבות ערפדים אז בבקשה תקראו ועבירו לי ביקורות

*מתחילה לקרוא*

גם לי יש סיפור ערפדים ^^ פיק כזה על מייקי וג'רארד וויי (לא סלאש ><) הו וזה באנגלית

למעלה