ו
פסח

rachel malasa

New member
../images/Emo206.gif../images/Emo207.gif HELP!

מישהי יודעת איך מעדכנים בטוויטר? .? אני בורה בזה! אה וגם איך אני מוסיפה חברים.... לא מצאתי את טום ודאגי ברשימה.... אני נןאשת. XD

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif הסבר ../images/Emo26.gif

אוקי, זה הכי פשוט בעולם, מתרגלים יום, יומיים. את נכנסת לHOME ולמעלה יש לך מקום שאת כותבת הודעה וככה את מעדכנת כל פעם ^^ חברים את פשוט לוחצת ליד הפרופיל שלהם Following ואז ככה לאט לאט יש לך חברים. לגבי דאגי וטום , הנה הטווטרים שלהם : דאגי : http://twitter.com/dougiemcfly טום : http://twitter.com/tommcfly אבל תיקחי בחשבון שהם לא יכולים לראות מה את כותבת כי הם לא מוסיפים חברים .. את יכולה לראות רק מה שהם כותבים .. אבל זה עדיין ממכר XD אני מקווה שהבנת ^^

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאוי אני גם צריכה עזרה בטוויטר../images/Emo6.gif

איך אני כותבת משהו לאנשים אחרים? אני רוצה לכתוב לטום/דאגי/דני ואין לי מושג איך!

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif זהו ש ..

הבאסה בזה שאם הם לא עוקבים אחרייך את לא יכולה לכתוב להם, ובדרך כלל הם לא עוקבים אחרי מעריצים .. ><

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif >< אולי הוא עוקב אחריהן ?

כי לפי מה שאני יודעת [כי אני ועוד כמה מפה כותבות להם הרבה XD] אז הם לא יכולים לראות את זה בכלל ..

loserontheloose

New member
אפשר לכתוב להם

אם תוסיפו לפני ההודעה/איפה שהוא בהודעה: tommcfly@ dougiemcfly@ (כשסימן ה-@ נמצא לפני השם) אז אתם בעצם שולחות את ההודעה אליהם והם רואים אותה. אם הם יענו או לא זה כבר תלוי בהם אבל כל כך הרבה אנשים שולחים להם הודעות שאין להם זמן לענות להכול! אפשר גם לענות להודעות ספציפיות שלהם. אם תשימו את העכבר על ההודעה שלהם יופיעו שני סימנים - כוכב וחץ סיבובי כזה, תלחצו על החץ וזה יקפיץ אתכם להודעות החדשות שם תמצאו את השם שלהם עם סימן ה-@. מקווה שזה מספיק ברור.

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif הוו אני יודעת איך כותבים ^^

רק לא ידעתי אם הם באמת רואים את זה, טום כתב במייספייס שהם רואים את הכל D: תודה בכל מקרה

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifזאת רק אני או שהרבה זמן לא היית כאן?../images/Emo12.gif

וואי הייתי מכורה לפיק שלך ברמות קשות! עם אלכס נכון? גאד

rachel malasa

New member
XD כה.. הרבה זמן לא הייתי פה...

למרות שאני ממש משתדלת להתעדכן במה קורה עם מקפליי וזה... לא היה לי אינטרנט מלא זמן.. והאינטרנט בבצפר חסם את תפוז, אז לא כ"כ הייתה לי גישה לפורום.. כן.. והפיק היה עם אלכס.. המשכתי אוו, אני יכולה לשלוח לך אם בא לך ~מתלהבתמעצמי~ XD

RockinKeren

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo226.gifהחלפתי כינוי ../images/Emo6.gif

אודות לרייבן וספיר שעזרו לי , סוףסוף החלפתי כינוי D: הייתי ILoveMc ועכשיו הכינוי שלי זה RockinKeren ד"א רייבן & ספיר תודה

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifיור וולקאם בייב../images/Emo24.gif

גו רוקין קרן כאז יור רילי גונה רוק טו נייט!

למעלה